Prof. Dr. Hüseyin BOZ


Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik, Gıda Bilimi ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Mühendislik ve Teknoloji, Gıda Mühendisliği


Yayınlardaki İsimler: Boz Huseyin

E-posta: huseyinboz@atauni.edu.tr
İş Telefonu: +90 0442 231 5421
Web: https://avesis.atauni.edu.tr/huseyinboz
Posta Adresi: Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Erzurum

Metrikler

Yayın

77

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

18

Atıf (WoS)

450

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

528

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

919

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

118

H-İndeks (Sobiad)

6

Atıf (Diğer Toplam)

14

Proje

14

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2008 - 2012

2008 - 2012

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi/Fen Bilimleri Enstitürü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2005 - 2008

2005 - 2008

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi/Fen Bilimleri Enstitürü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1993 - 1997

1993 - 1997

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi/Fen Bilimleri Enstitürü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2012

2012

Doktora

DUT PESTİLİNIN KİMYASAL, DOKUSAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE BUĞDAY UNU, SAKKAROZ ŞURUBU, GLİKOZ ŞURUBUNUN EtKİLERİ

Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda Mühendisliği

2008

2008

Yüksek Lisans

FARKLI DOGAL BİTKİSEL KATKILARIN ORGANİK EKMEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ

Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Mühendisliği

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2024

2024

Günlük Hayatta Su Verimliliği

Mesleki Eğitim

Tarım ve Orman Bakanlığı

2024

2024

Sıfır Atık Eğitimi

Mesleki Eğitim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

2024

2024

Günlük Hayatta ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği

Mesleki Eğitim

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

2024

2024

Devlet Malını Koruma

Mesleki Eğitim

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı

Araştırma Alanları

Mühendislik ve Teknoloji

Gıda Mühendisliği

Akademik Ünvanlar / Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2020 - 2025

2020 - 2025

Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2014 - 2020

2014 - 2020

Dr. Öğr. Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2013 - 2014

2013 - 2014

Dr. Öğr. Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

2001 - 2013

2001 - 2013

Okutman

Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Başkan Yardımcısı

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

ÖZ DEĞERLENDİRME ve AKREDİTASYON KOMİSYONU Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Staj Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2020 - 2023

2020 - 2023

Fakülte Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2014 - 2016

2014 - 2016

Dekan Yardımcısı

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2014 - 2015

2014 - 2015

Bölüm Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Teknolojisi

Gıda ve Mutfak Hijyeni

Gıda ve Mutfak Hijyeni

Lisans

Lisans

Hijyen ve Sanitasyon

Ekmek Yapım Teknikleri

Gıdalarda Duyusal Analiz

Mezuniyet Projesi II

Ekmek Yapım Teknikleri

Mezuniyet Projesi I

Hijyen ve Sanitasyon

Hijyen ve Sanitasyon

Kalite Güvence ve Standartları

Gıdalarda Duyusal Analiz

Kalite Güvence ve Standartları

Mezuniyet Projesi I

Öğretmenlik uygulaması

Ekmek Yapım Teknikleri

Hijyen ve Sanitasyon

Gıdalarda Duyusal Analiz

Hijyen ve Sanitasyon

Mezuniyet Projesi II

Mezuniyet Projesi II

Kalite Güvence ve Standartları

Pastane Uygulamaları

Pastane Uygulamaları

Makaleler

Tümü (35)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
Scopus (17)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (7)

2023

2023

3. Betaine and Presence in Cereal Products

Boz H.

AYDIN GASTRONOMY , cilt.7, sa.2, ss.367-377, 2023 (TRDizin)

2022

2022

7. Sıcak Havada Pişirilmiş (Airfrying) Ürünlerin Özellikleri

Boz H.

Gastro world , cilt.1, sa.1, ss.41-49, 2022 (Hakemli Dergi)

2015

2015

20. TAHILLARDA ARABİNOKSİLANLAR

BOZ H.

Gıda , cilt.40, sa.6, ss.357-362, 2015 (TRDizin)

2015

2015

21. ARABINOXYLANS IN CEREALS

BOZ H.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , cilt.40, sa.6, ss.357-362, 2015 (TRDizin)

2015

2015

22. Ferulic Acid in Cereals - a Review

Boz H.

CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES , cilt.33, ss.1-7, 2015 (SCI-Expanded, Scopus) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

2014

2014

24. TAHILLARDA SİNAPİK ASİT

BOZ H.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , cilt.40, sa.1, ss.55-60, 2014 (TRDizin)

2008

2008

35. Tahıllardaki Alkilresorsinoller

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

Gıda Mühendisliği Dergisi , cilt.27, sa.1, ss.66-71, 2008 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

1. A BIOACTIVE COMPONENT IN CEREALS: SINAPIC ACID

BOZ H.

GAP Zirvesi, Şanlıurfa, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

2. Effects of Rice and Chickpea Flours on the Textural Properties of Gluten-Free Maize Starch Cake

BOZ H.

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

3. Patates Unu Üretim Aşamaları ve Gıdalarda Kullanımı

BOZ H., GERÇEKASLAN K. E.

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

4. FUNCTIONAL COMPONENTS OF RICE BRAN

BOZ H., GERÇEKASLAN K. E.

I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

5. AN INVESTIGATION OF CAROB FLOUR USAGE AS A FUNCTIONAL COMPONENT IN CAKE PRODUCTION

GERCEKASLAN K. E., BOZ H.

I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.324, (Özet Bildiri)

2016

2016

6. Effects of Whole Flour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

KARAOĞLU M. M., BOZ H., MALEK S.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 Ekim 2016 - 26 Ekim 2013, ss.205, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

7. The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged -Wheat

KARAOĞLU M. M., BASAR S., BOZ H.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.108, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

8. Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

KARAOĞLU M. M., BOZ H., negin z.

The 3rd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

9. Tahıllarda Lunasin

BOZ H., KARAOĞLU M. M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

10. Tahıl ve Ürünlerinde Textür Analizi

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

11. TAHIL VE ÜRÜNLERİNDE TEKSTÜRANALİZİ

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.386, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

13. Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

BOZ H., KARAOĞLU M. M.

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.426, (Özet Bildiri)

2013

2013

15. Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri

GERCEKASLAN K. E., BOZ H.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.60, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

16. Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri

GERCEKASLAN K. E., BOZ H.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.60, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

17. The Effects of Cooking Time, Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather (Pestil): a traditional product in Turkey

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.342, (Özet Bildiri)

2013

2013

18. The Effects of Cooking Time Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather Pestil A Traditional Product in Turkey

BOZ H., KARAOĞLU M. M.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

2013

2013

19. Effeets of Whole FIour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

KARAOĞLU M. M., BOZ H., MALEK S.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

20. The efects of sucrose syrup glucose syrup and cooking time in the formation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in mulberry leather

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

12th International Nutrition & Diagnostics Conference, prag, Çek Cumhuriyeti, 27 - 30 Ağustos 2013

2013

2013

21. The Importance of Food Waste for the Environment

BOZ H., GERCEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., Aktaş N.

ICOEST’2013 - CAPPADOCIA, Nevşehir, Türkiye, 18 - 21 Haziran 2013, ss.361, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2013

2013

22. Erzurum da Satışa Sunulan Yerel ve Ulusal Yufkaların Tekstürel Özellikleri

BOZ H., GERÇEKASLAN K. E.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2013

2012

2012

23. Cephalaria syriaca spp. ile Süne Hasarlı Bugdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Gelistirilmesi

BASAR S., KARAOĞLU M. M., BOZ H.

Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.257, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

25. ERZURUM’DA SATIŞA SUNULAN YEREL VE ULUSAL YUFKALARIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ

BOZ H., GERCEKASLAN K. E.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.102, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

26. Textural Properties of Rebaked Cakes after Part-Baked and Stored at Room Temperature

KARAOĞLU M. M., GERCEKASLAN K. E., BOZ H., KOTANCILAR H. G., AKBAŞ Ş.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2011, ss.380, (Özet Bildiri)

2010

2010

27. Fırın Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

28. Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert

BOZ H., GERÇEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., AKBAŞ Ş., KOTANCILAR H. G.

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811, (Özet Bildiri)

2009

2009

29. Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi

GERCEKASLAN K. E., KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., BOZ H.

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2009, ss.617, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

30. Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38, (Özet Bildiri)

2008

2008

31. Dirençli Nişasta

KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., BOZ H.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366, (Özet Bildiri)

2008

2008

32. Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar

BOZ H., KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368, (Özet Bildiri)

2008

2008

33. Maillard Reaction Indicators in Cereal Products

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G., BOZ H., GERCEKASLAN K. E.

ICC International Conference Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

34. Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERCEKASLAN K. E.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2017

2017

1. Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar

BOZ H.

Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-21, 2017

2017

2017

2. Gıda Hijyeni

BOZ H.

Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-20, 2017

2017

2017

3. Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar

BOZ H.

Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-18, 2017

2017

2017

4. GIDA GÜVENLİĞİ

BOZ H.

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ, TOSUN MURAT, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, 2017

2017

2017

5. TEMİZLİK VE TEMİZLİK MADDELERİ

BOZ H.

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ, TOSUN MURAT, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, 2017

2017

2017

6. Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler

BOZ H.

Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-19, 2017

Desteklenen Projeler

2022 - 2024

2022 - 2024

Mısır Nişastasından Üretilen Glutensiz Kek Kalitesine Chia (Salvia hispanica) Tohumu ve Mercimek Unlarının Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

BOZ H. (Yürütücü), KILIÇ A.

2020 - 2022

2020 - 2022

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü

SELÇUK G. N. (Yürütücü), BOZ H., AKOĞUL E., TOSUN M., AKSAKALLI BAYRAKTAR Z., MACİT E., et al.

2015 - 2018

2015 - 2018

TAM TAHIL UNLARININ PESTİL ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKANININ ARAŞTIRILMASI

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), YAVİLİOĞLU Y., BOZ H.

2016 - 2017

2016 - 2017

Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması

TÜBİTAK Projesi , 3001 - Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı

Akköse A., Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

2015 - 2017

2015 - 2017

TAŞ DEĞİRMENDE ÖĞÜTME İŞLEMİNİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), MERAL H., BOZ H.

2013 - 2015

2013 - 2015

Bayatlamış farklı Ekmeklerden Elde edilen Unların Kek kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

2012 - 2014

2012 - 2014

Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların kek kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

(Proje Özeti)
Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

2012 - 2014

2012 - 2014

Farklı Sürelerde Kızartılan Kadayıf Dolmasında Aroma Akrilamid Ve Hmf Tayini

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Boz H., Kotancılar H. G. (Yürütücü)

2010 - 2012

2010 - 2012

Pestilin Dokusal Özellikleri ve Bazı Bileşenleri Üzerine Üretim Metodu ve Bazı Katkıların Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

2007 - 2008

2007 - 2008

Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Üretiminde Un Ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Aralık 2024

Aralık 2024

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2024

Kasım 2024

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

AYDIN GASTRONOMY

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2021

Nisan 2021

Starch-Starke

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2021

Mart 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2014

Haziran 2014

JOURNAL OF FOOD QUALITY

SCI Kapsamındaki Dergi

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Kasım 2024

Kasım 2024

6. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
İstanbul, Türkiye

Ekim 2024

Ekim 2024

III. Uluslararası Bandırma Bilimsel Çalışmalar Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Balıkesir, Türkiye

Ekim 2024

Ekim 2024

II. Uluslararası Gıda Tarım ve Veterinerlik Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Erzurum, Türkiye

Eylül 2024

Eylül 2024

IX. Uluslararası Sağlık, Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Ankara, Türkiye

Eylül 2024

Eylül 2024

III. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Kırıkkale, Türkiye

Ağustos 2024

Ağustos 2024

III. Uluslararası Fırat Bilimsel Araştırmalar Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Elazığ, Türkiye

Temmuz 2024

Temmuz 2024

Uluslararası Perge Bilimsel Çalışmalar Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Antalya, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

Arceng Uluslararası Akdeniz Bilimsel Çalışmalar Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Mersin, Türkiye

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Arceng Uluslararası Ankara Bilimsel Çalışmalar

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Ankara, Türkiye

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Gelenekten Geleceğe Bilimsel Çalışmalar Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Quba, Azerbaycan

Nisan 2024

Nisan 2024

Ases VIII. Uluslararası Sağlık, Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
İzmir, Türkiye

Mart 2024

Mart 2024

8. Uluslararası Icontech Pozitif Bilimlerde Yenilikçi Araştırmalar Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Baku, Azerbaycan

Mart 2024

Mart 2024

Ases II. Uluslararası Bandırma Bilimsel Çalışmalar Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Balıkesir, Türkiye

Mart 2024

Mart 2024

Ases III. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Türkiye

Şubat 2024

Şubat 2024

Ases Gıda, Tarım ve Veterinerlik Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Konya, Türkiye

Şubat 2024

Şubat 2024

Ases II. Uluslararası Fırat Bilimsel Araştırmalar Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Elazığ, Türkiye

Kasım 2023

Kasım 2023

5. uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Boz H.
Türkiye

Kasım 2022

Kasım 2022

ATA TURİZM X. KARİYER GÜNÜ

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Çavuş A., Denk E., Yazıcılar Sola F. G., Boz H., Tokgöz L., Bulut S. H., et al.
Erzurum, Türkiye

Kasım 2022

Kasım 2022

Turizmde İnsan Kaynaklarının Önemi Sürdürülebilir Kalkınma

Çalıştay Organizasyonu

Çavuş A., Denk E., Yazıcılar Sola F. G., Boz H., Tokgöz L., Işık M. F., et al.
Erzurum, Türkiye


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 453

h-indeksi (WOS): 9

Jüri Üyelikleri

Aralık-2024

Aralık 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2024

Ağustos 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Mart-2024

Mart 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Şubat-2024

Şubat 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi