Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

DERİN YAĞDA KIZARTMA İŞLEMİNDE DOĞAL ANTİOKSİDAN KAYNAĞI: FESLEĞEN

2. ULUSLARARASI GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR SEMPOZYUMU, Bolu, Türkiye, 28 Aralık 2023 - 30 Ocak 2024, ss.1249-1259

Thermal, Textural and Color Properties of Hazelnut Oil Oleogels Produced with Different Waxes

4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.33-39

Effect of Hydrocolloids on Texture of Meat Products

4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.47-53

Thermal, Textural and Color Properties of Olive Pomace Oil Oleogels Prepared with Different Waxes

5TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, ss.439-446

Texture and Color Properties of Argan Oil Oleogels Prepared with Carnauba or Candelilla Waxes and Their Blends

5TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, ss.432-438

BADEM UNU VE GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI

2. INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Rize, Türkiye, 21 - 22 Aralık 2022

FINDIK YAĞI OLEOJELLERİNİN TERMAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ

2. INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Rize, Türkiye, 21 - 22 Aralık 2022

OLEOJELS AND USE IN FOODS

2ND INTERNATIONAL ARTEMIS CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 17 - 19 Aralık 2022

YEMEKLİK ARGAN YAĞININ TERMAL KARAKTERİZASYONU

BURSA 1ST INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Bursa, Türkiye, 23 - 24 Nisan 2022

YEMEKLİK ARGAN YAĞI VE KARNAUBA VAKSI İLE ELDE EDİLEN OLEOJELLERİN TERMAL ÖZELLİKLERİ

BURSA 1ST INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Bursa, Türkiye, 23 - 24 Nisan 2022

FINDIK YAĞI VE KARNAUBA VAKSI İLE OLUŞTURULAN OLEOJELLERİN TERMAL ÖZELLİKLERİ

8. INTERNATIONAL ISTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 12 - 13 Mart 2022

Effect of Sucrose and Sorbitol on Glass Transition Temperature of Turkey Meat

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.502-506

Textural Characteristics of Heat Treated Sucuk Produced by Using Different Salt Mixtures

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.711

The Effect of Sheep Tail Fat on Textural Properties of Heat Treated Sucuk

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.761

Effect of Using Sheep Tail Fat on some Physicochemical and Sensory Properties of Heat Treated Sucuk

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.759

Textural Properties of Bologna Type Turkey Meat Sausages Produced with Different Levels of Sunflower Oil

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.202

Glass Transition Temperature of Goose Meat. A DSC Study

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018

Volatile Compounds and Some Physico-Chemical Properties of Bologna-Type Beef Sausage Produced With Sunflower Oil

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017

Effects of Using Hazelnut Oil on Some Physico-Chemical Properties and Volatile Compounds of Bologna-Type Beef Sausage

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017

Use of Hot-Boned Meat in Emulsified Meat Products

International Congress on Food of Animal Origin, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.184

Effect of Nitrite on Shelf Life and Safety of Emulsified Meat Products

International Congress on Food of Animal Origin, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.182

Determination of Melting and Freezing Characteristics of Olive Oils from Different Olive Cultivars

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.513

Glass Transition Temperature of Pastırma, a DSC study

The 3rd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucacus’, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.160

Tavuk Göğüs Kasında Tuzlamaya Bağlı Nem Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.169

Et ve Et Ürünlerinde Radyofrekans Isıtma Uygulamaları

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.170

Gökkuşağı Alabalığında Tuz Difüzyonu Üzerine Sıcaklığın etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.160

Kürleme Esnasında Pastırmalık Etlerde Meydana gelen Oksidasyonun Belirlenmesi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.159

Sığır M. Longissimus dorsi Kasında Tuz Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.158

Diffusion Kinetics of Sodium Chloride in Rainbow Trout

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.73

Gıdalarda Camsı Değişim Sıcaklığı ve Önemi

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.173-177

Antioksidant ve/veya Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Et Ürünlerinde Kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.167-171

Gıdalarda Faz Değişimleri Ve Oluşturduğu Etkiler

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.1127-1130

A Research on Some Biochemical Changes Occurred in the Meat Samples Stored at Above and Under Glass Transition Temperature

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.67

Metrikler

Yayın

60

Atıf (WoS)

114

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

124

H-İndeks (Scopus)

7

Proje

11

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları