Doç. Dr. Emel ÖZ


Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği


WoS Araştırma Alanları: Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Eğitim Bilgileri

2021 - 2021

2021 - 2021

Post Doktora

Aarhus Universitet (University of Aarhus), Department of Food Science, Danimarka

2013 - 2018

2013 - 2018

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2011 - 2013

2011 - 2013

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Doktora

Kas tipinin pastırmanın proteolitik değişimleri ve bazı kalitatif özelliklerine etkisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2013

2013

Yüksek Lisans

Pastırmadan laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve identifikasyonu

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2021

2021

Proje Hazırlama Eğitimi

Mesleki Eğitim

Atatürk Üniversitesi

2019

2019

HPLC & GC-MS cihazlarının kullanıcı eğitimi

Mesleki Kurs

Ant Teknik

2013

2013

Popülasyon Genetiğinde Temel Kavramlar ve İstatistiksel Analizler Uygulamalı Eğitimi

Veri Analizi

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü

2013

2013

GelDoc XR, DCode System, Mini-SUb Cell GT, T100 Thermal Cycler Cihazlarının kullanıcı eğitimi

Mesleki Kurs

Erzurum Teknik Kimya ve Medikal

2012

2012

Mikroorganizma Moleküler Genetik Uygulamaları Eğitimi

Mesleki Eğitim

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Biyokimyası

Gıda Teknolojisi

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2018 - 2021

2018 - 2021

Araştırma Görevlisi Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2014 - 2018

2014 - 2018

Araştırma Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2013 - 2013

2013 - 2013

Araştırma Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Staj Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Proje Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Akreditasyon (MÜDEK) Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Yemekhane Denetleme Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Program Öz değerlendirme Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Akademi Dışı Deneyim

2021 - 2021

2021 - 2021

Bursiyer

Aarhus University, Bursiyer

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Et Proteinlerinin İzolasyon ve Karakterizasyonunda Kullanılan Analitik Yöntemler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Ambalajlamada Sürdürülebilirlik, Yeşil Polimerler ve Yeni Nesil Teknolojiler Sürdürülebilir Kalkınma

Lisans

Lisans

Reaksiyon Kinetiği

Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri

Makaleler

Tümü (83)
SCI-E, SSCI, AHCI (73)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (74)
Scopus (79)
TRDizin (5)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. Edible Insects: Trend or Necessity for the Food Industry?

Papastavropoulou K., ÖZ E., ÖZ F., Proestos C.

International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Erzurum, Türkiye, 19 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

2. Impact of Black Garlic Addition of the Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Beef Meatballs

Aoudeh E., ÖZ E., ÖZ F.

International 1st Adana Scientific Reseaches Congress, Adana, Türkiye, 06 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

3. Sensory Evaluation of Beef Meatball Fortified with Black Garlic

Aoudeh E., ÖZ E., ÖZ F.

International 1st Adana Scientific Reseaches Congress, Adana, Türkiye, 06 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

4. THERMAL AND STRUCTURAL PROPERTIES OF OVEN BAGS OF DIFFERENT BRANDS

Bayrakçeken H., Öz F., Öz E.

INTERNATIONAL BIOTECHNOLOGY AND INTERNATIONAL BIOTECHNOLOGY AND NANOTECHNOLOGY CONGRESS NANOTECHNOLOGY CONGRESS, Ardahan, Türkiye, 30 Ekim - 01 Kasım 2024, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

5. THE EFFECT OF SEALING PROCESS ON THE FORMATION OF HETEROCYCLIC AROMATIC AMINE IN COOKED MEAT

Kılıç S., Öz E., Turhan S., Öz F.

5. INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Türkiye, 13 - 14 Ocak 2024, ss.239-244, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

6. PACKAGING AS A SOURCE OF BISPHENOL- A MIGRATION IN MEAT AND MEAT PRODUCTS

Kılıç S., Öz E., Öz F.

5. INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Türkiye, 13 - 14 Ocak 2024, ss.245-251, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

7. FUNCTIONAL AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF PROTEIN HYDROLYSATES

Ekiz E., Öz E., Öz F.

INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.508-514, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

8. The effect of sealing process on myofibrillar protein profile of meat

Kılıç S., Öz E., Turhan S., Öz F.

3rd International Siirt Conference on Scientific Research, Siirt, Türkiye, 18 - 19 Kasım 2022, ss.2297-2304, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

9. PROTEIN HYDROLYSATE PRODUCTION AND ANTIOXIDANT ACTIVITY

Ekiz E., Öz E., Öz F.

TOKAT 1st International Conference on Scientific Researches, Tokat, Türkiye, 20 - 21 Ağustos 2022, ss.123-129, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

10. IMPACT OF FERMENTATION TEMPERATURE AND DURATION ON THE DPPH RADICAL SCAVENGING ACTIVITY OF BLACK GARLIC

Aoudeh E., Öz E., Öz F.

TOKAT 1st International Conference on Scientific Researches, Tokat, Türkiye, 20 - 21 Ağustos 2022, ss.153-163, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

11. FORMATION AND PREVENTION OF BITTER PEPTIDE IN PROTEIN HYDROLYSATES

Ekiz E., Öz E., Öz F.

KARADENIZ 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Artvin, Türkiye, 25 - 26 Haziran 2022, ss.202-208, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

12. Effect of fermentation temperature and time on sugar composition of black garlic.

Aoudeh E., Öz E., Kelebek H., Öz F.

9th International GAP Summit Scientific Research Congress, Adıyaman, Türkiye, 1 - 03 Temmuz 2022, ss.826-833, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

13. The effect of different searing degrees on the color properties of cooked beef

Kılıç S., Öz E., Turhan S., Öz F.

5th International Conference on Computational Mathematics and Engineering Sciences , Van, Türkiye, 8 - 10 Haziran 2021, ss.126, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

14. Dioxins as Environmental Pollutants

Aoudeh E., Öz E., Öz F.

2nd International Virtual Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.1, (Özet Bildiri)

2021

2021

15. Black Garlic in the Food Industry

Aoudeh E., Öz E., Öz F.

2nd International Virtual Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.1, (Özet Bildiri)

2021

2021

16. EFFECT OF DIFFERENT COOKING METHODS ON THE MYOFIBRILLAR PROTEIN PROFILE OF MEAT

Öz E.

5. ULUSLARARASI 19 MAYIS YENİLİKÇİ BİLİMSEL YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 19 Mayıs 2021, ss.275-276, (Özet Bildiri)

2020

2020

17. The effect of marination applications on texture and protein profile of meat

Öz E., Aoudeh E., Turhan S., Öz F.

2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2020, ss.383, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2020

2020

18. The Effect of Different Types of Fat on the Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Content of Barbecued Meatballs

Öz E.

INSAC Natural and Health Sciences, Konya, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2020, ss.359-364, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

19. The Relationship between Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Cooking methods

Öz E., Öz F.

Global Virtual Conference on Food Safety , Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 13 Mayıs 2020, ss.1, (Özet Bildiri) Creative Commons License

0

0

20. Lactic Acid Bacteria in Pastirma

Sınmaz E., KAMILOGLU A., KABAN G., KAYA M., ÖZ E.

The 2nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’’, Makedonya, ss.304, (Özet Bildiri)

2019

2019

21. Evaluation of coffee in terms of polycyclic aromatic hydrocarbons.

Öz E.

2. Uluslararası sağlıklı beslenme kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.992-999, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

22. Heterocyclic aromatic amine as food toxicant in coffee.

Öz E., Öz F.

2. Uluslararası sağlıklı beslenme kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.1000-1009, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

23. The contamination of smoked meat products by polycyclic aromatic hydrocarbons.

Öz E.

3. International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1667-1670, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

24. Heterocyclic aromatic amines as food mutagens and carcinogens

Öz E., Öz F.

2. Uluslararası geleneksel ve tamamlayıcı tıp kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.428-429, (Özet Bildiri)

2019

2019

25. The most common chemical compounds causing cancer: Polycyclic aromatic hydrocarbons

Öz E.

2. Uluslararası geleneksel ve tamamlayıcı tıp kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.437-438, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

26. Polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked fish

ÖZ E.

3. Internatioanal conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019

2019

2019

27. Lipid oxidation in two different types of pastırma during production

ÖZ E., KAYA M.

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019

2018

2018

28. Effect of nitrate and/or nitrite on free amino acid composition of pastırma

ÖZ E., KAYA M.

International Congress on Engineering and Life Sciences, 26 - 29 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

29. Effect of nitrate/nitrite on myofibrillar and sarcoplasmic proteins and some physico-chemical properties of pastırma

ÖZ E., KAYA M.

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

30. Processing characteristics of Dark Firm Dry (DFD) meat

ÖZ E., KAYA M.

International Conference of Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

31. Et Kalitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yeni Teknikler

Öz E., Kaya M.

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.1581, (Özet Bildiri)

2015

2015

33. Probiotic and sensory properties of yoghurt supplemented with Lactobacillus acidophilus strain and green tea

ÇAKMAKÇI S., ÖZ E., AKŞEHİR K., POLAT A., ILGAZ Ş.

Third International Congress on CoCoa Coffee and Tea 2015, Aveiro, Portekiz, 22 - 24 Haziran 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

34. Emülsiyon tipi et ürünlerinde bitkisel yağ kullanım imkanları

Öz E., Kaya M.

YABİTED. II. bitkisel yağ kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.99, (Özet Bildiri)

2015

2015

35. Kür edilmiş et ürünlerinde nitrozaminler

Öz E., Kaya M.

5. Gıda güvenliği kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.188, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2023

2023

1. COMPARISON OF SOUS-VIDE COOKING METHOD WITH SOME TRADITIONAL COOKING METHODS IN TERMS OF MEAT TEXTURE AND SDS-PAGE PROFILE

Öz E.

Academic Studies in Engineering, Prof. Dr. Çoşkun ÖZALP, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.20-28, 2023

2023

2023

2. Gıdalardakı̇ Isıl İşlem Toksı̇kantları: Kloropropanollerı̇n Oluşum Mekanı̇zmaları, Analı̇z Yöntemlerı̇ ve Sağlık Üzerı̇ndekı̇ Etkı̇lerı̇

Ekiz E., Öz E., Öz F.

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler, Doç. Dr. Vedat ÇAVUŞ, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.203-222, 2023

2020

2020

3. Kas fibril tipleri ve et kalitesi üzerine etkileri

Öz E.

Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II, Prof. Dr. Reyhan İRKİN, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.179-192, 2020

2020

2020

4. Pişirilmiş et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu ve engelleme yolları

Öz E.

Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II, Prof. Dr. Reyhan İRKİN, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.17-35, 2020

Desteklenen Projeler

2022 - 2024

2022 - 2024

Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Laboratuvarlarının ARGE İmkanlarının Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı

ŞENGÜL M. (Yürütücü), DAĞDEMİR E., ÖZ E., YÜKSEL M.

2022 - 2024

2022 - 2024

Kuru Olgunlaştırılmış Sığır Etlerinin Kolesterol ve Protein Oksidasyon Ürünleri Açısından Değerlendirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ÖZ F. (Yürütücü), ÖZ E., SAVAŞ A., ELBİR Z.

2022 - 2023

2022 - 2023

Farklı fırın poşetlerinin termal ve yapısal özelliklerinin ette BisfenolA migrasyonu üzerine etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ÖZ E. (Yürütücü), BAYRAKÇEKEN H., ÖZ F.

2021 - 2023

2021 - 2023

Nanoencapsulation of promising bioactive compounds in food packaging and their delivery and functionality in food model systems

TÜBİTAK Projesi , 2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı

Öz E., Corredig M.(Yürütücü)

2021 - 2022

2021 - 2022

Farklı Proses Koşullarında Üretilen Siyah Sarımsağın Köftede Pişirme Toksikantları Oluşumu Üzerine Etkisi

TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı

Öz E. (Yürütücü), Öz F. (Yürütücü)

2021 - 2021

2021 - 2021

Nanoencapsulated bioactive compounds for active food packaging

Diğer Ülkelerden Üniversiteler Tarafından Desteklenmiş Proje

Öz E., Corredig M.(Yürütücü)

2020 - 2021

2020 - 2021

Sous-vide pişirme yönteminin etin tekstür ve SDS-PAGE profili açısından bazı geleneksel pişirme yöntemleriyle karşılaştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Öz E. (Yürütücü)

2020 - 2021

2020 - 2021

Mühürleme işleminin etin tekstür, protein profili ve heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkisi

TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı

Öz E., Turhan S., Öz F. (Yürütücü)

2015 - 2018

2015 - 2018

Farklı Kürleme Karışımlarının Pastırmanın Proteolitik ve Diğer Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KAYA M. (Yürütücü), ÖZ E., KABİL E.

2014 - 2015

2014 - 2015

Farklı laktik asit bakteri suşlarının ısıl işlem görmüş sucukta kullanım imkanları

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Öz E., Kaya M. (Yürütücü), Kaban G., Kabil E.

2012 - 2013

2012 - 2013

PASTIRMADAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN RAPD-PCR İLE İDENTİFİKASYONU"

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KAYA M. (Yürütücü), ÖZ E.

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Editör

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)

Editörler Kurulu Üyesi

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Editörler Kurulu Üyesi

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

FRONTIERS IN NUTRITION

Editörler Kurulu Üyesi

2021 - 2023

2021 - 2023

Food Science and Engineering Research

Editörler Kurulu Üyesi

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

European Cooperation in Science and Technology, CA19124- Rethinking packaging for circular and sustainable food supply chains of the future

Üye

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Institute of Food Technologist

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Eylül 2025

Eylül 2025

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2025

Ağustos 2025

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2025

Ağustos 2025

COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2025

Ağustos 2025

COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2025

Ağustos 2025

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2025

Haziran 2025

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2025

Haziran 2025

COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2025

Mayıs 2025

COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2025

Mayıs 2025

JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2025

Mayıs 2025

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2025

Mayıs 2025

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2025

Mayıs 2025

JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2025

Nisan 2025

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2025

Nisan 2025

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2025

Nisan 2025

CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2025

Mart 2025

CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2025

Mart 2025

CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2025

Ocak 2025

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2024

Kasım 2024

JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2024

Kasım 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2024

Kasım 2024

CYTA - JOURNAL OF FOOD

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

Food Chemistry: X

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2024

Haziran 2024

COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2024

Haziran 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

Food Quality and Safety

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2023

Aralık 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2023

Aralık 2023

GELS

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2023

Kasım 2023

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2023

Kasım 2023

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2023

Kasım 2023

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

FOOD CONTROL

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2023

Eylül 2023

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2023

Eylül 2023

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2023

Eylül 2023

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2023

Eylül 2023

TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2023

Eylül 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

MOLECULES

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

MOLECULES

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

FOOD CONTROL

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2023

Nisan 2023

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2023

Nisan 2023

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2023

Nisan 2023

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2023

Nisan 2023

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2023

Mart 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2023

Mart 2023

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2023

Ocak 2023

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

PLOS ONE

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Mühendislik Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

APPLIED SCIENCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

APPLIED SCIENCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

PLOS ONE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

MOLECULES

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2022

Temmuz 2022

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2022

Temmuz 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2022

Temmuz 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2022

Temmuz 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

PLOS ONE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

MOLECULES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

APPLIED SCIENCES-BASEL

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

PLOS ONE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

PLOS ONE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ (ONLİNE)

Hakemli Bilimsel Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

FOOD ANALYTICAL METHODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2021

Ağustos 2021

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2021

Ağustos 2021

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2021

Ağustos 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2021

Ağustos 2021

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2021

Ağustos 2021

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

FOOD ANALYTICAL METHODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

Scientific African

Diğer Dergiler

Haziran 2021

Haziran 2021

PLOS ONE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

FRONTIERS IN CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

Scientific African

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Nisan 2021

Nisan 2021

PLOS ONE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2021

Nisan 2021

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2021

Nisan 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2021

Mart 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2021

Şubat 2021

Journal Of Food Processing And Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2021

Şubat 2021

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2021

Şubat 2021

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2021

Şubat 2021

FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2021

Şubat 2021

International Journal Of Food Science And Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2021

Ocak 2021

International Journal Of Food Science And Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2020

Aralık 2020

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2020

Aralık 2020

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2020

Kasım 2020

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

FOOD SCIENCE & NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

Plos One

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2020

Eylül 2020

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2020

Eylül 2020

FOOD CONTROL

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2020

Eylül 2020

Journal Of Food Processing And Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2020

Ağustos 2020

JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2020

Ağustos 2020

FOOD CONTROL

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2020

Haziran 2020

JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2020

Nisan 2020

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2020

Ocak 2020

food processing and technology

Diğer Dergiler

Ocak 2020

Ocak 2020

JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2019

Kasım 2019

BRITISH FOOD JOURNAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2019

Ekim 2019

BRITISH FOOD JOURNAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2019

Ekim 2019

CURRENT ANALYTICAL CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2019

Ekim 2019

CURRENT ANALYTICAL CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2019

Ekim 2019

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2019

Ağustos 2019

FOOD CONTROL

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2019

Temmuz 2019

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2019

Mayıs 2019

Journal Of Food Processing And Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2019

Mayıs 2019

FOOD CONTROL

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Ağustos 2024

Ağustos 2024

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2023

Aralık 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Atatürk Üniversitesi, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Temmuz 2024

Temmuz 2024

Kromatografi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Öz E.
Türkiye

Eylül 2022

Eylül 2022

ICADET-4 th International Conference on Advanced Engineering Technologies

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Öz E.
Türkiye

Akademik Dolaşım Faaliyetleri

2021 - 2021

2021 - 2021

Doktora Sonrası Araştırma

Doktora Sonrası Araştırma

Aarhus Universitet (University of Aarhus), Danimarka



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

30 Ekim 2024 - 01 Kasım 2024

30 Ekim 2024 - 01 Kasım 2024

INTERNATIONAL BIOTECHNOLOGY AND NANOTECHNOLOGY CONGRESS NANOTECHNOLOGY CONGRESS

Oturum Başkanı

Ardahan-Türkiye

13 Ocak 2024 - 14 Ocak 2024

13 Ocak 2024 - 14 Ocak 2024

5. INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS

Katılımcı

Mersin-Türkiye

16 Ekim 2023 - 18 Ekim 2023

16 Ekim 2023 - 18 Ekim 2023

INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES

Katılımcı

Sivas-Türkiye

18 Kasım 2022 - 19 Kasım 2022

18 Kasım 2022 - 19 Kasım 2022

III.INTERNATIONAL SIIRT CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH

Katılımcı

Siirt-Türkiye

20 Ağustos 2022 - 21 Ağustos 2022

20 Ağustos 2022 - 21 Ağustos 2022

TOKAT 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES

Katılımcı

Tokat-Türkiye

01 Temmuz 2022 - 03 Temmuz 2022

01 Temmuz 2022 - 03 Temmuz 2022

9. International GAP SUMMIT Scientific Research Congress

Katılımcı

Adıyaman-Türkiye

25 Haziran 2022 - 26 Haziran 2022

25 Haziran 2022 - 26 Haziran 2022

KARADENIZ 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES

Katılımcı

Artvin-Türkiye

08 Haziran 2021 - 10 Haziran 2021

08 Haziran 2021 - 10 Haziran 2021

5th International Conference on Computational Mathematics and Engineering Science

Katılımcı

Van-Türkiye

03 Haziran 2021 - 04 Haziran 2021

03 Haziran 2021 - 04 Haziran 2021

2nd International Virtual Conference on Raw Materials to Processed Foods

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

03 Haziran 2021 - 04 Haziran 2021

03 Haziran 2021 - 04 Haziran 2021

2nd International Virtual Conference on Raw Materials to Processed Foods

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

19 Mayıs 2021 - 19 Mayıs 2021

19 Mayıs 2021 - 19 Mayıs 2021

5th Uluslararası 19 Mayıs Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi

Katılımcı

Samsun-Türkiye

07 Ekim 2020 - 09 Ekim 2020

07 Ekim 2020 - 09 Ekim 2020

2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology

Katılımcı

Gaziantep-Türkiye

22 Mayıs 2020 - 23 Mayıs 2020

22 Mayıs 2020 - 23 Mayıs 2020

INSAC Natural and Health Sciences

Katılımcı

Konya-Türkiye

13 Mayıs 2020 - 13 Mayıs 2020

13 Mayıs 2020 - 13 Mayıs 2020

Global Virtual Conference on Food Safety

Katılımcı

Texas-Amerika Birleşik Devletleri

10 Ekim 2019 - 12 Ekim 2019

10 Ekim 2019 - 12 Ekim 2019

2. Uluslararası sağlıklı beslenme kongresi

Katılımcı

Ankara-Türkiye

19 Eylül 2019 - 21 Eylül 2019

19 Eylül 2019 - 21 Eylül 2019

3. International Conference on Advanced Engineering Technologies

Katılımcı

Bayburt-Türkiye

24 Nisan 2019 - 27 Nisan 2019

24 Nisan 2019 - 27 Nisan 2019

2. Uluslararası geleneksel ve tamamlayıcı tıp kongresi

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

16 Nisan 2019 - 18 Nisan 2019

16 Nisan 2019 - 18 Nisan 2019

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences

Katılımcı

Trabzon-Türkiye

26 Nisan 2018 - 29 Nisan 2019

26 Nisan 2018 - 29 Nisan 2019

International Congress on Engineering and Life Sciences

Katılımcı

Kastamonu-Türkiye

11 Nisan 2018 - 13 Nisan 2018

11 Nisan 2018 - 13 Nisan 2018

International Conference of Raw Materials to Processed Foods

Katılımcı

Adana-Türkiye

21 Eylül 2017 - 23 Eylül 2017

21 Eylül 2017 - 23 Eylül 2017

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies

Katılımcı

Bayburt-Türkiye

05 Ekim 2016 - 07 Ekim 2016

05 Ekim 2016 - 07 Ekim 2016

Türkiye 12. gıda kongresi

Katılımcı

Edirne-Türkiye

22 Haziran 2015 - 24 Haziran 2015

22 Haziran 2015 - 24 Haziran 2015

Third International Congress on CoCoa Coffee and Tea

Katılımcı

Aveiro-Portekiz

07 Mayıs 2015 - 09 Mayıs 2015

07 Mayıs 2015 - 09 Mayıs 2015

ABİTED. II. bitkisel yağ kongresi

Katılımcı

Tekirdağ-Türkiye

07 Mayıs 2015 - 08 Mayıs 2015

07 Mayıs 2015 - 08 Mayıs 2015

5. Gıda güvenliği kongresiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

24 Ekim 2013 - 26 Ekim 2013

24 Ekim 2013 - 26 Ekim 2013

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

Katılımcı

Ohrid-Makedonya

Burslar

2021 - 2022

2021 - 2022

2219-Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu

TÜBİTAK

2021 - 2021

2021 - 2021

COST Action STSM

Avrupa Birliği Komisyonu

2013 - 2017

2013 - 2017

BİDEB-2211-E Doğrudan Doktora Burs Programı

TÜBİTAK

2011 - 2013

2011 - 2013

BİDEB-2210 Yurtiçi yüksek lisans bursu

TÜBİTAK

Jüri Üyelikleri

Haziran-2025

Haziran 2025

Tez Savunma (Doktora)

- Atatürk Üniversitesi

Mart-2025

Mart 2025

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Ocak-2025

Ocak 2025

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Ocak-2025

Ocak 2025

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2024

Temmuz 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2024

Mayıs 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2024

Mayıs 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2023

Aralık 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Şubat-2023

Şubat 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2022

Ağustos 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Bilimsel Araştırma / Çalışma Grubu Üyelikleri

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Wg 5

https://www.cost.eu/actions/CA19124/

Aarhus Universitet (University of Aarhus), Denmark

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Wg 2

https://www.cost.eu/actions/CA19124/

Aarhus Universitet (University of Aarhus), Denmark

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Wg 1

https://e-services.cost.eu/

Aarhus Universitet (University of Aarhus), Denmark

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Wg 4

https://www.cost.eu/actions/CA19124/

Aarhus Universitet (University of Aarhus), Denmark

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Wg 3

https://www.cost.eu/actions/CA19124/

Aarhus Universitet (University of Aarhus), Denmark