Eğitim Bilgileri
2021 - 2021
2021 - 2021Post Doktora
Aarhus Universitet (University of Aarhus), Department of Food Science, Danimarka
2013 - 2018
2013 - 2018Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2011 - 2013
2011 - 2013Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Doktora
Kas tipinin pastırmanın proteolitik değişimleri ve bazı kalitatif özelliklerine etkisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2013
2013Yüksek Lisans
Pastırmadan laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve identifikasyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2021
2021Proje Hazırlama Eğitimi
Mesleki Eğitim
Atatürk Üniversitesi
2019
2019HPLC & GC-MS cihazlarının kullanıcı eğitimi
Mesleki Kurs
Ant Teknik
2013
2013Popülasyon Genetiğinde Temel Kavramlar ve İstatistiksel Analizler Uygulamalı Eğitimi
Veri Analizi
TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü
2013
2013GelDoc XR, DCode System, Mini-SUb Cell GT, T100 Thermal Cycler Cihazlarının kullanıcı eğitimi
Mesleki Kurs
Erzurum Teknik Kimya ve Medikal
2012
2012Mikroorganizma Moleküler Genetik Uygulamaları Eğitimi
Mesleki Eğitim
TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Biyokimyası
Gıda Teknolojisi
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2018 - 2021
2018 - 2021Araştırma Görevlisi Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2014 - 2018
2014 - 2018Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2013 - 2013
2013 - 2013Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorStaj Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam Ediyorİntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorProje Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorAkreditasyon (MÜDEK) Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorBölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorYemekhane Denetleme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorProgram Öz değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
2021 - 2021
2021 - 2021Bursiyer
Aarhus University, Bursiyer
Makaleler
2026
20261. A bibliometric analysis and evaluation of publications published in the meat science journal from 1980 to 2025
ÖZDEMİR M., Hopkins D. L., ÖZ E., ÖZ F.
MEAT SCIENCE
, cilt.231, 2026 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20252. Artificial Intelligence-Enabled Ingredient Substitution in Food Systems: A Review and Conceptual Framework for Sensory, Functional, Nutritional, and Cultural Optimization
ÖZ E., ÖZ F.
Foods
, cilt.14, sa.22, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20253. Role of algae in modulating human lipid profiles from metabolic pathways to biotechnological applications
Kumar V., Kaushik D., Kaur H., Oz E., Brennan C., Proestos C., et al.
Algal Research
, cilt.90, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20254. Deciphering the Effect of Ginsenoside Rk3 on Gut Microbiota and Its Applications.
Nair A. P., Kaushik D., Kumar A., Singh J., Öz E., Sharma A., et al.
FASEB journal : official publication of the Federation of American Societies for Experimental Biology
, cilt.39, sa.13, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20255. Sports nutrition decoded: Mechanistic perspectives on dietary components and athletic performance
Kumar M., Kaushik D., Kaur H., ÖZ E., Kumar V., Proestos C., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.60, sa.2, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20256. Study on Commiphora mukul (Guggul) gum: Exploring the proximate composition and techno-functional properties and efficacy against obesity
Awari A., Kaushik D., ÖZ E., Proestos C., Brennan C., ÖZ F., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.60, sa.2, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20257. Comprehensive Analysis and Characterization of Mangifera indica L. Leaf Powder.
Kaur J., Kaushik D., Kumar M., Babagil G. E., Amarowicz R., Proestos C., et al.
Food science & nutrition
, cilt.13, sa.6, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20258. Ferulic acid: extraction, estimation, bioactivity and applications for human health and food
Kumar M., Kaushik D., Shubham S., Kumar A., Kumar V., ÖZ E., et al.
Journal of the Science of Food and Agriculture
, cilt.105, sa.8, ss.4168-4177, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20259. Obesity Biomarkers: Exploring Factors, Ramification, Machine Learning, and AI-Unveiling Insights in Health Research.
Awari A., Kaushik D., Kumar A., Oz E., Çadırcı K., Brennan C., et al.
MEDCOMM
, cilt.6, sa.7, ss.1-31, 2025 (Scopus)
2025
202510. Therapeutic Potential of Herbal Compounds in Curing Dysmenorrhea Naturally: A Review
Kumar M., Kaushik D., Gaba N., Oz E., Singh J., Bansal V., et al.
JOURNAL OF THE AMERICAN NUTRITION ASSOCIATION
, cilt.44, sa.3, ss.223-234, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
202511. Unraveling the hormonal approaches for the treatment of rheumatoid arthritis and its complementary interventions.
Waghmare P. S., Kaushik D., ÖZ E., Proestos C., ÖZ F., Kumar M.
Inflammopharmacology
, cilt.33, sa.2, ss.443-460, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
202512. Probiotic-incorporated active packaging solutions for meat and meat products: A review of benefits and recent applications
Yaghoubi M., Alirezalu K., Hadi F., Marcinkowska-Lesiak M., Ismail-Fitry M. R., Hassıbelnaby A. M. A., et al.
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
, cilt.156, ss.104848-0, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
202513. Exploring the Potential of Black Chokeberry (Aronia melanocarpa) as a Health-Enhancing Agent: A Comprehensive Overview
DUMAN H., Üner B., Sarıtaş S., Bolat E., Yalçıntaş Y. M., Kalkan A. E., et al.
Journal of Food Biochemistry
, cilt.2025, sa.1, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
202514. Rediscovering millets for obesity prevention: A functional grain-based approach
Kaushik D., Singh J., Kaur N., Kaushik R., ÖZ E., Sharma A., et al.
CAB Reviews: Perspectives in Agriculture, Veterinary Science, Nutrition and Natural Resources
, cilt.20, sa.1, 2025 (Scopus)
2025
202515. Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometric (LC-MS/MS) Determination of Allergenic Proteins in Edible Flour Derived from Yellow Mealworms
Papastavropoulou K., Mavrakaki S., Kostakis M., Koupa A., Thomaidis N. S., Calokerinos A. C., et al.
Analytical Letters
, cilt.58, sa.18, ss.3176-3192, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
202516. Unveiling the approach of campesterol: Its application and circular bio-economy
Rani R., Kaushik D., Kumar A., Rasane P., ÖZ E., Kumar V., et al.
CAB Reviews: Perspectives in Agriculture, Veterinary Science, Nutrition and Natural Resources
, cilt.20, sa.1, 2025 (Scopus)
2024
202417. Exploring the natural efficacy of spirulina powder for combating obesity, diabetes, and inflammation.
Krishnan H., Kaushik D., Kumar M., Öz E., Brennan C., Proestos C., et al.
Journal of the science of food and agriculture
, cilt.104, sa.15, ss.9128-9136, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202418. Assessing the efficacy of pearl millet and finger millet enriched breakfast cereals to combat obesity.
Krishnan H., Kaushik D., Kumar M., Oz E., Brennan C., Oz F., et al.
Scientific reports
, cilt.14, sa.1, ss.27752, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202419. Effect of dry aging on quality parameters, protein profile and protein oxidation level of beef
Savas A., ÖZ E., Elbir Z., ÖZ F.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.10, ss.7598-7609, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202420. Proximate Analysis and Techno-Functional Properties of Berberis aristata Root Powder: Implications for Food Industry Applications
Awari A., Kumar M., Kaushik D., Amarowicz R., Proestos C., Wahab R., et al.
FOODS
, cilt.13, sa.17, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202421. Study of the effect of feeding Tenebrio molitor larvae during their rearing on their growth, nutritional profile, value and safety of the produced flour
Öz E., Öz F.
Food Chemistry: X , cilt.24, sa.101838, ss.1-9, 2024 (SCI-Expanded)
2024
202422. Bioplastic packaging for fresh meat and fish: Current status and future direction on mitigating food and packaging waste
Öz F., Öz E., Uysal-Unalan İ., Söğüt E., Çakmak H., Ayhan Z., et al.
TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , cilt.104660, ss.1-25, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202423. Exploring the properties of Garcinia indica Linn rind powder and its possible usage in food industry
Awari A., Kumar M., Kaushik D., ÖZ E., Proestos C., Zeng M., et al.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.8, ss.5512-5524, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202424. Vitamin B12: prevention of human beings from lethal diseases and its food application
Harikrishnan S., Kaushik D., Kumar M., Kaur J., Öz E., Proestos C., et al.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.105, ss.10-15, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202425. BCM-7: Opioid-like Peptide with Potential Role in Disease Mechanisms
Bolat E., Eker F., YILMAZ S., KARAV S., ÖZ E., Brennan C., et al.
MOLECULES
, cilt.29, sa.9, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202426. Confronting Views of Companies and Authorities on Food Safety Issues—A Cross-Country Survey
Djekic I., Hambardzumyan G., Nikolić A., Mujčinović A., Nakov D., Silovska Nikolova A., et al.
FOODS , cilt.13, sa.773, ss.1-15, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202427. Understanding the heterocyclic aromatic amines: An overview and recent findings
Aoudeh E., ÖZ E., ÖZ F.
Advances in Food and Nutrition Research
, cilt.110, ss.1-66, 2024 (Scopus)
2023
202328. Heterocyclic aromatic amines in meat: Formation mechanisms, toxicological implications, occurrence, risk evaluation, and analytical methods
ÖZ E., Aoudeh E., Murkovic M., Toldra F., Gomez-Zavaglia A., Brennan C., et al.
Meat Science
, cilt.205, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202329. Investigation on the simultaneous inhibition of advanced glycation end products, 4-methylimidazole and hydroxymethylfurfural in thermal reaction meat flavorings by liquiritigenin, liquiritin and glycyrrhizic acid and possible pathways
Wang Q., Chang H., Deng P., He Z., Chen Q., Wang Z., et al.
Food Research International
, cilt.173, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202330. A review on the frying process: Methods, models and their mechanism and application in the food industry
Rani L., Kumar M., Kaushik D., Kaur J., Kumar A., ÖZ F., et al.
Food Research International
, cilt.172, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202331. Impact of Cumin (Cuminum cyminum) Incorporation on the Generation of Heterocyclic Aromatic Amines in Meatballs
Ekiz E., Savaş A., AOUDEH E., Elbir Z., Oz E., Proestos C., et al.
SEPARATIONS
, cilt.10, ss.458, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202332. The Effects of Citric Acid Crosslinking on Fabrication and Characterization of Gelatin/Curcumin-Based Electrospun Antioxidant Nanofibers
Hasan R., Sumnu G., Sahin S., Oz E., Oz F.
ANTIOXIDANTS
, cilt.12, sa.7, ss.1-17, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202333. Eurasian consumers' food safety beliefs and trust issues in the age of COVID-19: evidence from an online survey in 15 countries
Tomasevic I., Hambardzumyan G., Marmaryan G., Nikolic A., Mujcinovic A., Sun W., et al.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.103, sa.15, ss.7362-7373, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202334. Black garlic production: The influence of ageing temperature and duration on some physicochemical and antioxidant properties, and sugar content
Aoudeh E., ÖZ E., Kelebek H., Brennan C., Ahmad N., Elobeid T., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.58, sa.7, ss.3580-3590, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202335. Effect of beef patties fortification with black garlic on the polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) content and toxic potency
Aoudeh E., Oz E., Oz F.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.428, sa.136763, ss.1-10, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202336. Comparison of camel, buffalo, cow, goat, and sheep yoghurts in terms of various physicochemical, biochemical, textural and rheological properties
Terzioğlu M. E., Bakırcı İ., Öz E., Brennan C. S., Huppertz T., Amarowicz R., et al.
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
, cilt.146, ss.105749, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202337. Green synthesis of copper nanoparticles from Nigella sativa seed extract and evaluation of their antibacterial and antiobesity activity
Kumar M., Kaushik D., Kumar A., Gupta P., Proestos C., ÖZ E., et al.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.58, sa.6, ss.2883-2892, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202338. From Industrial Food Waste to Bioactive Ingredients: A Review on the Sustainable Management and Transformation of Plant-Derived Food Waste
Jaouhari Y., Travaglia F., Giovannelli L., Picco A., Oz E., Oz F., et al.
FOODS
, cilt.12, sa.11, ss.1-23, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202339. Exploring the Potential Medicinal Benefits of Ganoderma lucidum: From Metabolic Disorders to Coronavirus Infections
EKİZ E., ÖZ E., HASSIBELNABY A. M. A., Proestos C., Brennan C., Zeng M., et al.
Foods
, cilt.12, sa.7, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202340. Enhancing effect of chia seeds on heterocyclic amine generation in meatball
Elbir Z., Ekiz E., Aoudeh E., Öz E., Savaş A., Brennan C., et al.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.58, ss.2560-2572, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202341. Structural, thermal, techno-functional and chemical characterization using Fourier Transform Infrared Spectroscopy, Gas-Chromatography-Mass Spectrophotometry, Thermogravimetric Analyser, Field Emission Scanning Electron Microscopy and Energy-Dispersive X-Ray Spectrometer of Moringa Oleifera flower powder
Jaglan P., Kaushik D., Kumar M., Kumar A., Kaur J., ÖZ E., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.58, sa.11, ss.5992-6005, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202342. The effect of sealing process on the textural and sensory properties and protein profile of cooked meat
Kilic S., Öz E., Turhan S., Amarowickz R., Toldra F., Brennan C., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.58, sa.9, ss.4800-4811, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202343. Evaluation of the acute basic biological effects of herbal formulation to control obesity: a preliminary study
Kumar M., Kaushik D., Kaushik R., Khan A., Billeci L., ÖZ E., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.58, sa.11, ss.5711-5727, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202344. Major Phytochemicals: Recent Advances in Health Benefits and Extraction Method
Kumar A., P N., Kumar M., Jose A., Tomer V., Oz E., et al.
MOLECULES
, cilt.28, sa.2, ss.1-41, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202345. Development of simultaneous antioxidant and visual pH-sensing films based on guar gum loaded with Aronia melanocarpa extract
Aydogdu Emir A., Yıldız E., Öz E., Amarowicz R., Proestos C., Khan M. R., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.58, sa.8, ss.4376-4385, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202346. Development, characterization, and assessment of antioxidant pectin–sodium alginate based edible films incorporated with cassia essential oil
Bhatia S., Al-Harrasi A., Jawad M., Shah Y. A., Al-Azri M. S., Ullah S., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.58, sa.9, ss.4652-4665, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202347. A review on microbiota: relation with diseases and nutrients role
Öz E., Şimşek A., Şimşek M., Tuncer N., Bayrak M., Çadırcı K., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.58, sa.8, ss.4100-4113, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202248. The Effects of Volatile Organic Compounds (VOCs) on the Formation of Heterocyclic Amines (HAs) in Meat Patties, under Different Smoking Temperatures and Durations
Shen X., Chen Y., Omedi J. O., ÖZ E., ÖZ F., Xiao C., et al.
FOODS
, cilt.11, sa.22, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202249. The Effects of the Marination Process with Different Vinegar Varieties on Various Quality Criteria and Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Beef Steak
Fencioglu H., ÖZ E., TURHAN S., Proestos C., ÖZ F.
FOODS
, cilt.11, sa.20, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202250. Synergistic Inhibitory Effects of Selected Amino Acids on the Formation of 2-Amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhIP) in both Benzaldehyde- and Phenylacetaldehyde-Creatinine Model Systems br
Deng P., Xue C., He Z., Wang Z., Qin F., ÖZ E., et al.
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
, cilt.70, sa.35, ss.10858-10871, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202251. Polyphenols from Plants: Phytochemical Characterization, Antioxidant Capacity, and Antimicrobial Activity of Some Plants from Different Sites of Greece
Papastavropoulou K., ÖZ E., ÖZ F., Proestos C.
SEPARATIONS
, cilt.9, sa.8, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202252. A Critical Review on Obesity: Herbal Approach, Bioactive Compounds, and Their Mechanism
Kumar M., Kaushik D., Kaur J., Proestos C., ÖZ F., ÖZ E., et al.
APPLIED SCIENCES-BASEL
, cilt.12, sa.16, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202253. Edible Xanthan/Propolis Coating and Its Effect on Physicochemical, Microbial, and Sensory Quality Indices in Mackerel Tuna (Euthynnus affinis) Fillets during Chilled Storage
El Sheikha A. F., Allam A. Y., ÖZ E., Khan M. R., Proestos C., ÖZ F.
GELS
, cilt.8, sa.7, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202254. Nutritional Composition and Volatile Compounds of Black Cumin (Nigella sativa L.) Seed, Fatty Acid Composition and Tocopherols, Polyphenols, and Antioxidant Activity of Its Essential Oil
Albakry Z., Karrar E., Ahmed I. A. M., ÖZ E., Proestos C., El Sheikha A. F., et al.
HORTICULTURAE
, cilt.8, sa.7, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202255. Characterization of Volatile Flavor Compounds in Supercritical Fluid Separated and Identified in Gurum (Citrulluslanatus Var. colocynthoide) Seed Oil Using HSME and GC-MS
Karrar E., Ahmed I. A. M., Wei W., Sarpong F., Proestos C., Amarowicz R., et al.
MOLECULES
, cilt.27, sa.12, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202256. Impact of a Carboxymethyl Cellulose Coating Incorporated with an Ethanolic Propolis Extract on the Quality Criteria of Chicken Breast Meat
El Sheikha A. F., Allam A. Y., ElObeid T., Basiouny E. A., Abdelaal A. A., Amarowicz R., et al.
ANTIOXIDANTS
, cilt.11, sa.6, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202257. Development, Validation and Application of an Ultra-High-Performance Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry (UHPLC-MS/MS) Method after QuEChERS Cleanup for Selected Dichloroanilines and Phthalates in Rice Samples
Tsochatzis E., Begou O., Kalogiannis S., Gika H., ÖZ E., ÖZ F., et al.
FOODS
, cilt.11, sa.10, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202258. Separation and Determination of Biophenols in Olive Oil Samples Based on the Official Method of the International Olive Council and Commission Regulation (EU) No. 432/2012
Papastavropoulou K., Pasias I. N., Dotsika E., ÖZ E., ÖZ F., Proestos C.
SEPARATIONS
, cilt.9, sa.4, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202259. Simultaneous Determination of Pyridate, Quizalofop-ethyl, and Cyhalofop-butyl Residues in Agricultural Products Using Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry
Shim J., Rahman M. M., Zaky A. A., Lee S., Jo A., Yun S., et al.
FOODS
, cilt.11, sa.7, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202260. MUTAGENIC AND/OR CARCINOGENIC COMPOUNDS IN MEAT AND MEAT PRODUCTS: POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS PERSPECTIVE
ÖZ E.
Theory and Practice of Meat Processing
, cilt.7, sa.4, ss.282-287, 2022 (Scopus)
2022
202261. MUTAGENIC AND/OR CARCINOGENIC COMPOUNDS IN MEAT AND MEAT PRODUCTS: HETEROCYCLIC AROMATIC AMINES PERSPECTIVE
ÖZ E., ÖZ F.
Theory and Practice of Meat Processing
, cilt.7, sa.2, ss.112-117, 2022 (Scopus)
2022
202262. DIOXINS AND DIOXIN-LIKE COMPOUNDS IN MEAT AND MEAT PRODUCTS
Aoudeh E., ÖZ E., Khan M. R., ÖZ F.
Theory and Practice of Meat Processing
, cilt.7, sa.1, ss.4-15, 2022 (Scopus)
2021
202163. Simultaneous determination of the PhIP-proline adduct and related precursors by UPLC-MS/MS for confirmation of direct elimination of PhIP by proline
Chen Q., Xue C., Chen J., He Z., Wang Z., Qin F., et al.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.365, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202164. Green Coating Polymers in Meat Preservation
Gagaoua M., Bhattacharya T., Lamri M., ÖZ F., Dib A. L., ÖZ E., et al.
COATINGS
, cilt.11, sa.11, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202165. Effect of turmeric on the reduction of heterocyclic aromatic amines and quality of chicken meatballs
Kilic S., Öz E., Öz F.
FOOD CONTROL
, cilt.128, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202166. Is oven bag really advantageous in terms of heterocyclic aromatic amines and bisphenol-A? Chicken meat perspective
Savas A., Öz E., Öz F.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.355, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202167. The presence of polycyclic aromatic hydrocarbons and heterocyclic aromatic amines in barbecued meatballs formulated with different animal fats
ÖZ E.
Food Chemistry
, cilt.352, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202168. The effects of curing agents on the proteolysis and lipid oxidation of pastirma produced by the traditional method
ÖZ E., Kabil E., KAYA M.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.58, sa.7, ss.2806-2814, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202169. A visual bio-barcode immunoassay for sensitive detection of triazophos based on biochip silver staining signal amplification
Wang Y., Du P., Abd El-Aty A., Chen G., Jia H., Cui X., et al.
Food Chemistry
, cilt.347, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202170. Is Ultra-High Temperature Processed Milk Safe in Terms of Heterocyclic Aromatic Amines?
ÖZ F., ÖZ E., Aoudeh E., HASSIBELNABY M. A., Zeng M., Varzakas T.
FOODS
, cilt.10, sa.6, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202171. Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği
ÖZ E., SAVAŞ A., EKİZ E., ÖZ F.
Cukurova University, Agriculture Faculty , cilt.36, sa.1, ss.13-22, 2021 (TRDizin)
2021
202172. The impact of fat content and charcoal types on quality and the development of carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbons and heterocyclic aromatic amines formation of barbecued fish
ÖZ E.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.56, sa.2, ss.954-964, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202173. Impact of roasting level on fatty acid composition, oil and polycyclic aromatic hydrocarbon contents of various dried nuts
Öz E., Ekiz E., Savas A., Aoudeh E., Abd El-Aty A. M., Öz F.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.45, sa.2, ss.213-221, 2021 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2020
202074. Polycyclic Aromatic Hydrocarbons as Food Toxicant in Smoked Fishes
Öz E.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.51, ss.109-118, 2020 (TRDizin)
2020
202075. Effects of smoke flavoring using different wood chips and barbecuing on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons and heterocyclic aromatic amines in salmon fillets
ÖZ E.
PLOS ONE
, cilt.15, sa.1, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201976. EFFECTS OF SMOKING WITH DIFFERENT WOOD CHIPS AND BARBECUING ON SOME PROPERTIES OF SALMON FISH
OZ E.
Gıda , cilt.45, ss.1-8, 2019 (TRDizin)
2019
201977. Probiotic Shelf Life, Antioxidant, Sensory, Physical and Chemical Properties of Yogurts Produced with Lactobacillus acidophilus and Green Tea Powder
Çakmakçı S., Öz E., Çakıroğlu K., Polat A., Gülçin İ., Ilgaz S., et al.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.25, ss.673-682, 2019 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2019
201978. Inhibitory effects of black cumin on the formation of heterocyclic aromatic amines in meatball
Öz E.
PLOS ONE
, cilt.14, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201979. Determination of organochlorine pesticide residues in pasteurized and sterilized milk using QuEChERS sample preparation followed by gas chromatography-mass spectrometry
ÖZDEMİR C., ÖZDEMİR S., ÖZ E., ÖZ F.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.43, sa.11, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201980. The proteolytic changes in two different types of pastirma during the production
ÖZ E., KAYA M.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.43, sa.8, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
201881. Effect of autochthonous Pediococcus acidilactici on volatile profile and some properties of heat-treated sucuk
Öz E., Kabil E., Kaban G., Kaya M.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.42, sa.9, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
201882. The effect of autochthonous Lactobacillus plantarum on volatile compounds in heat-treated sucuk
ÖZ E., KABAN G.
Journal Of Biotechnology
, ss.60, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2017
201783. Isolation and identification of lactic acid bacteria from pastırma
Öz E., Kaban G., Barış Ö., Kaya M.
Food Control
, cilt.77, ss.158-162, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. Edible Insects: Trend or Necessity for the Food Industry?
Papastavropoulou K., ÖZ E., ÖZ F., Proestos C.
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Erzurum, Türkiye, 19 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
2024
20242. Impact of Black Garlic Addition of the Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Beef Meatballs
Aoudeh E., ÖZ E., ÖZ F.
International 1st Adana Scientific Reseaches Congress, Adana, Türkiye, 06 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
2024
20243. Sensory Evaluation of Beef Meatball Fortified with Black Garlic
Aoudeh E., ÖZ E., ÖZ F.
International 1st Adana Scientific Reseaches Congress, Adana, Türkiye, 06 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
2024
20244. THERMAL AND STRUCTURAL PROPERTIES OF OVEN BAGS OF DIFFERENT BRANDS
Bayrakçeken H., Öz F., Öz E.
INTERNATIONAL BIOTECHNOLOGY AND INTERNATIONAL BIOTECHNOLOGY AND NANOTECHNOLOGY CONGRESS NANOTECHNOLOGY CONGRESS, Ardahan, Türkiye, 30 Ekim - 01 Kasım 2024, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)
2024
20245. THE EFFECT OF SEALING PROCESS ON THE FORMATION OF HETEROCYCLIC AROMATIC AMINE IN COOKED MEAT
Kılıç S., Öz E., Turhan S., Öz F.
5. INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Türkiye, 13 - 14 Ocak 2024, ss.239-244, (Tam Metin Bildiri)
2024
20246. PACKAGING AS A SOURCE OF BISPHENOL- A MIGRATION IN MEAT AND MEAT PRODUCTS
Kılıç S., Öz E., Öz F.
5. INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Türkiye, 13 - 14 Ocak 2024, ss.245-251, (Tam Metin Bildiri)
2023
20237. FUNCTIONAL AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF PROTEIN HYDROLYSATES
Ekiz E., Öz E., Öz F.
INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.508-514, (Tam Metin Bildiri)
2022
20228. The effect of sealing process on myofibrillar protein profile of meat
Kılıç S., Öz E., Turhan S., Öz F.
3rd International Siirt Conference on Scientific Research, Siirt, Türkiye, 18 - 19 Kasım 2022, ss.2297-2304, (Tam Metin Bildiri)
2022
20229. PROTEIN HYDROLYSATE PRODUCTION AND ANTIOXIDANT ACTIVITY
Ekiz E., Öz E., Öz F.
TOKAT 1st International Conference on Scientific Researches, Tokat, Türkiye, 20 - 21 Ağustos 2022, ss.123-129, (Tam Metin Bildiri)
2022
202210. IMPACT OF FERMENTATION TEMPERATURE AND DURATION ON THE DPPH RADICAL SCAVENGING ACTIVITY OF BLACK GARLIC
Aoudeh E., Öz E., Öz F.
TOKAT 1st International Conference on Scientific Researches, Tokat, Türkiye, 20 - 21 Ağustos 2022, ss.153-163, (Tam Metin Bildiri)
2022
202211. FORMATION AND PREVENTION OF BITTER PEPTIDE IN PROTEIN HYDROLYSATES
Ekiz E., Öz E., Öz F.
KARADENIZ 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Artvin, Türkiye, 25 - 26 Haziran 2022, ss.202-208, (Tam Metin Bildiri)
2022
202212. Effect of fermentation temperature and time on sugar composition of black garlic.
Aoudeh E., Öz E., Kelebek H., Öz F.
9th International GAP Summit Scientific Research Congress, Adıyaman, Türkiye, 1 - 03 Temmuz 2022, ss.826-833, (Tam Metin Bildiri)
2021
202113. The effect of different searing degrees on the color properties of cooked beef
Kılıç S., Öz E., Turhan S., Öz F.
5th International Conference on Computational Mathematics and Engineering Sciences , Van, Türkiye, 8 - 10 Haziran 2021, ss.126, (Tam Metin Bildiri)
2021
202114. Dioxins as Environmental Pollutants
Aoudeh E., Öz E., Öz F.
2nd International Virtual Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.1, (Özet Bildiri)
2021
202115. Black Garlic in the Food Industry
Aoudeh E., Öz E., Öz F.
2nd International Virtual Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.1, (Özet Bildiri)
2021
202116. EFFECT OF DIFFERENT COOKING METHODS ON THE MYOFIBRILLAR PROTEIN PROFILE OF MEAT
Öz E.
5. ULUSLARARASI 19 MAYIS YENİLİKÇİ BİLİMSEL YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 19 Mayıs 2021, ss.275-276, (Özet Bildiri)
2020
202017. The effect of marination applications on texture and protein profile of meat
Öz E., Aoudeh E., Turhan S., Öz F.
2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2020, ss.383, (Özet Bildiri)
2020
202018. The Effect of Different Types of Fat on the Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Content of Barbecued Meatballs
Öz E.
INSAC Natural and Health Sciences, Konya, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2020, ss.359-364, (Tam Metin Bildiri)
2020
202019. The Relationship between Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Cooking methods
Öz E., Öz F.
Global Virtual Conference on Food Safety , Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 13 Mayıs 2020, ss.1, (Özet Bildiri)
0
020. Lactic Acid Bacteria in Pastirma
Sınmaz E., KAMILOGLU A., KABAN G., KAYA M., ÖZ E.
The 2nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’’, Makedonya, ss.304, (Özet Bildiri)
2019
201921. Evaluation of coffee in terms of polycyclic aromatic hydrocarbons.
Öz E.
2. Uluslararası sağlıklı beslenme kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.992-999, (Tam Metin Bildiri)
2019
201922. Heterocyclic aromatic amine as food toxicant in coffee.
Öz E., Öz F.
2. Uluslararası sağlıklı beslenme kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.1000-1009, (Tam Metin Bildiri)
2019
201923. The contamination of smoked meat products by polycyclic aromatic hydrocarbons.
Öz E.
3. International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1667-1670, (Tam Metin Bildiri)
2019
201924. Heterocyclic aromatic amines as food mutagens and carcinogens
Öz E., Öz F.
2. Uluslararası geleneksel ve tamamlayıcı tıp kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.428-429, (Özet Bildiri)
2019
201925. The most common chemical compounds causing cancer: Polycyclic aromatic hydrocarbons
Öz E.
2. Uluslararası geleneksel ve tamamlayıcı tıp kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.437-438, (Özet Bildiri)
2019
201926. Polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked fish
ÖZ E.
3. Internatioanal conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019
2019
201927. Lipid oxidation in two different types of pastırma during production
ÖZ E., KAYA M.
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019
2018
201828. Effect of nitrate and/or nitrite on free amino acid composition of pastırma
ÖZ E., KAYA M.
International Congress on Engineering and Life Sciences, 26 - 29 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
201829. Effect of nitrate/nitrite on myofibrillar and sarcoplasmic proteins and some physico-chemical properties of pastırma
ÖZ E., KAYA M.
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
201830. Processing characteristics of Dark Firm Dry (DFD) meat
ÖZ E., KAYA M.
International Conference of Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2017
201731. Et Kalitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yeni Teknikler
Öz E., Kaya M.
II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.1581, (Özet Bildiri)
2016
201632. Pediococcus acidilactici S147’xxnin ısıl işlem görmüş sucuğun bazı kalitatif özelliklerine etkisi
ÖZ E., KABİL E., KABAN G., KAYA M.
Türkiye 12. gıda kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2015
201533. Probiotic and sensory properties of yoghurt supplemented with Lactobacillus acidophilus strain and green tea
ÇAKMAKÇI S., ÖZ E., AKŞEHİR K., POLAT A., ILGAZ Ş.
Third International Congress on CoCoa Coffee and Tea 2015, Aveiro, Portekiz, 22 - 24 Haziran 2015, (Özet Bildiri)
2015
201534. Emülsiyon tipi et ürünlerinde bitkisel yağ kullanım imkanları
Öz E., Kaya M.
YABİTED. II. bitkisel yağ kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.99, (Özet Bildiri)
2015
201535. Kür edilmiş et ürünlerinde nitrozaminler
Öz E., Kaya M.
5. Gıda güvenliği kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.188, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2023
20231. COMPARISON OF SOUS-VIDE COOKING METHOD WITH SOME TRADITIONAL COOKING METHODS IN TERMS OF MEAT TEXTURE AND SDS-PAGE PROFILE
Öz E.
Academic Studies in Engineering, Prof. Dr. Çoşkun ÖZALP, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.20-28, 2023
2023
20232. Gıdalardakı̇ Isıl İşlem Toksı̇kantları: Kloropropanollerı̇n Oluşum Mekanı̇zmaları, Analı̇z Yöntemlerı̇ ve Sağlık Üzerı̇ndekı̇ Etkı̇lerı̇
Ekiz E., Öz E., Öz F.
Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler, Doç. Dr. Vedat ÇAVUŞ, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.203-222, 2023
2020
20203. Kas fibril tipleri ve et kalitesi üzerine etkileri
Öz E.
Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II, Prof. Dr. Reyhan İRKİN, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.179-192, 2020
2020
20204. Pişirilmiş et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu ve engelleme yolları
Öz E.
Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar-II, Prof. Dr. Reyhan İRKİN, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.17-35, 2020
Desteklenen Projeler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorBuğday ruşeyminden yenilikçi yaklaşımlarla üretilen doğal yağ kütleciklerinin biyoaktivitesinin iyileştirilmesi, köfte üretiminde kullanım imkanlarının araştırılması ve pişirme toksikantları olan heterosiklik aromatik aminler ve polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu üzerine etkisinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÖZ F. (Yürütücü), ÖZ E., GÜLSEREN İ.
2023 - 2024
2023 - 2024Et tıraşlama atıklarından enzimatik hidroliz yöntemi ile farklı proses koşulları altında üretilen protein hidrolizatlarının çeşitli fonksiyonel özellikleri ve gıda toksikantları açısından değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÖZ F. (Yürütücü), EKİZ E., ÖZ E.
2022 - 2024
2022 - 2024Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Laboratuvarlarının ARGE İmkanlarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
ŞENGÜL M. (Yürütücü), DAĞDEMİR E., ÖZ E., YÜKSEL M.
2022 - 2024
2022 - 2024Et tıraşlama atıklarından enzimatik hidroliz yöntemi ile farklı proses koşulları altında üretilen protein hidrolizatlarının çeşitli fonksiyonel özellikleri ve gıda toksikantları açısından değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Öz F. (Yürütücü), Ekiz E., Öz E., Gülseren İ., Turhan S.
2022 - 2024
2022 - 2024Kuru Olgunlaştırılmış Sığır Etlerinin Kolesterol ve Protein Oksidasyon Ürünleri Açısından Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZ F. (Yürütücü), ÖZ E., SAVAŞ A., ELBİR Z.
2022 - 2023
2022 - 2023Farklı fırın poşetlerinin termal ve yapısal özelliklerinin ette BisfenolA migrasyonu üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZ E. (Yürütücü), BAYRAKÇEKEN H., ÖZ F.
2021 - 2023
2021 - 2023Nanoencapsulation of promising bioactive compounds in food packaging and their delivery and functionality in food model systems
TÜBİTAK Projesi , 2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı
Öz E., Corredig M.(Yürütücü)
2021 - 2022
2021 - 2022Farklı Proses Koşullarında Üretilen Siyah Sarımsağın Köftede Pişirme Toksikantları Oluşumu Üzerine Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
Öz E. (Yürütücü), Öz F. (Yürütücü)
2021 - 2021
2021 - 2021Nanoencapsulated bioactive compounds for active food packaging
Diğer Ülkelerden Üniversiteler Tarafından Desteklenmiş Proje
Öz E., Corredig M.(Yürütücü)
2020 - 2021
2020 - 2021Sous-vide pişirme yönteminin etin tekstür ve SDS-PAGE profili açısından bazı geleneksel pişirme yöntemleriyle karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Öz E. (Yürütücü)
2020 - 2021
2020 - 2021Mühürleme işleminin etin tekstür, protein profili ve heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkisi
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
Öz E., Turhan S., Öz F. (Yürütücü)
2019 - 2020
2019 - 2020Farklı yağ çeşidi kullanımının mangalda pişirilmiş köftelerin polisiklik aromatik hidrokarbon içeriği ile yağ asidi kompozisyonu üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÖZ E. (Yürütücü)
2015 - 2018
2015 - 2018Farklı Kürleme Karışımlarının Pastırmanın Proteolitik ve Diğer Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KAYA M. (Yürütücü), ÖZ E., KABİL E.
2014 - 2015
2014 - 2015Farklı laktik asit bakteri suşlarının ısıl işlem görmüş sucukta kullanım imkanları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Öz E., Kaya M. (Yürütücü), Kaban G., Kabil E.
2012 - 2013
2012 - 2013PASTIRMADAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN RAPD-PCR İLE İDENTİFİKASYONU"
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KAYA M. (Yürütücü), ÖZ E.
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorYüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editör
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorÇukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)
Editörler Kurulu Üyesi
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorINTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Editörler Kurulu Üyesi
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorFRONTIERS IN NUTRITION
Editörler Kurulu Üyesi
2021 - 2023
2021 - 2023Food Science and Engineering Research
Editörler Kurulu Üyesi
Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorEuropean Cooperation in Science and Technology, CA19124- Rethinking packaging for circular and sustainable food supply chains of the future
Üye
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorInstitute of Food Technologist
Üye
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Eylül 2025
Eylül 2025FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2025
Ağustos 2025Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Ağustos 2025
Ağustos 2025COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2025
Ağustos 2025COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2025
Ağustos 2025FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2025
Haziran 2025JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2025
Haziran 2025COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2025
Mayıs 2025COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2025
Mayıs 2025JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2025
Mayıs 2025FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2025
Mayıs 2025JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2025
Mayıs 2025JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2025
Nisan 2025JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2025
Nisan 2025FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2025
Nisan 2025CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2025
Mart 2025CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2025
Mart 2025CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2025
Ocak 2025FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024CYTA - JOURNAL OF FOOD
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024Food Chemistry: X
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2024
Temmuz 2024INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2024
Temmuz 2024LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Hakemli Bilimsel Dergi
Haziran 2024
Haziran 2024COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2024
Haziran 2024FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2024
Mayıs 2024INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2024
Mayıs 2024JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2024
Nisan 2024FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2024
Nisan 2024JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2024
Nisan 2024JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2024
Nisan 2024FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2024
Nisan 2024INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2024
Nisan 2024COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2024
Şubat 2024JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2024
Şubat 2024International Journal of Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024JOURNAL OF FOOD SCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024Food Quality and Safety
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2023
Aralık 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2023
Aralık 2023GELS
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2023
Kasım 2023MEAT SCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2023
Kasım 2023FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2023
Kasım 2023FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023JOURNAL OF FOOD SCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023FOOD CONTROL
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023MEAT SCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2023
Ağustos 2023JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2023
Ağustos 2023MOLECULES
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2023
Ağustos 2023MOLECULES
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2023
Haziran 2023FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2023
Haziran 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2023
Haziran 2023FOOD CONTROL
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2023
Haziran 2023FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2023
Mayıs 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2023
Mayıs 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2023
Nisan 2023FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2023
Nisan 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2023
Nisan 2023FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2023
Nisan 2023JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2023
Mart 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2023
Mart 2023FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2023
Şubat 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2023
Şubat 2023JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2023
Şubat 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2023
Ocak 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2022
Aralık 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2022
Aralık 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022PLOS ONE
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022APPLIED SCIENCES
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022APPLIED SCIENCES
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2022
Eylül 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022PLOS ONE
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022MOLECULES
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2022
Temmuz 2022FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2022
Temmuz 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2022
Temmuz 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2022
Temmuz 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2022
Haziran 2022JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2022
Haziran 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2022
Haziran 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2022
Haziran 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2022
Haziran 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2022
Mart 2022FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2022
Mart 2022PLOS ONE
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2022
Mart 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2022
Mart 2022FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2022
Mart 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2022
Mart 2022MOLECULES
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2022
Mart 2022FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2022
Şubat 2022APPLIED SCIENCES-BASEL
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2022
Şubat 2022PLOS ONE
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2022
Şubat 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2022
Ocak 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2022
Ocak 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2022
Ocak 2022PLOS ONE
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2022
Ocak 2022FRONTIERS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2022
Ocak 2022JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2022
Ocak 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2021
Aralık 2021FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2021
Aralık 2021FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2021
Aralık 2021LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2021
Kasım 2021FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2021
Kasım 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2021
Kasım 2021OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ (ONLİNE)
Hakemli Bilimsel Dergi
Kasım 2021
Kasım 2021FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2021
Kasım 2021FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2021
Ekim 2021FOOD ANALYTICAL METHODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2021
Ekim 2021LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2021
Ekim 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2021
Ekim 2021FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2021
Ekim 2021JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2021
Ekim 2021JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2021
Eylül 2021LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2021
Eylül 2021JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2021
Eylül 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2021
Eylül 2021FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2021
Ağustos 2021FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2021
Ağustos 2021JOURNAL OF FOOD SCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2021
Ağustos 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2021
Ağustos 2021JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2021
Ağustos 2021LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2021
Temmuz 2021JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2021
Temmuz 2021FOOD ANALYTICAL METHODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2021
Temmuz 2021FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2021
Temmuz 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2021
Temmuz 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2021
Temmuz 2021Scientific African
Diğer Dergiler
Haziran 2021
Haziran 2021PLOS ONE
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2021
Haziran 2021JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2021
Haziran 2021FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2021
Haziran 2021FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2021
Mayıs 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2021
Mayıs 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2021
Mayıs 2021FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2021
Mayıs 2021FRONTIERS IN CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2021
Mayıs 2021Scientific African
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Nisan 2021
Nisan 2021PLOS ONE
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2021
Nisan 2021JOURNAL OF FOOD SCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2021
Nisan 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2021
Mart 2021INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2021
Şubat 2021Journal Of Food Processing And Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2021
Şubat 2021JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2021
Şubat 2021JOURNAL OF FOOD SCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2021
Şubat 2021FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2021
Şubat 2021International Journal Of Food Science And Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2021
Ocak 2021International Journal Of Food Science And Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2020
Aralık 2020FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2020
Aralık 2020INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2020
Kasım 2020FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2020
Ekim 2020FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2020
Ekim 2020FOOD SCIENCE & NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2020
Ekim 2020Plos One
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2020
Eylül 2020FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2020
Eylül 2020FOOD CONTROL
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2020
Eylül 2020Journal Of Food Processing And Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2020
Ağustos 2020JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2020
Ağustos 2020FOOD CONTROL
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2020
Temmuz 2020JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2020
Haziran 2020JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2020
Mayıs 2020JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2020
Nisan 2020JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2020
Ocak 2020food processing and technology
Diğer Dergiler
Ocak 2020
Ocak 2020JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2019
Kasım 2019BRITISH FOOD JOURNAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2019
Ekim 2019BRITISH FOOD JOURNAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2019
Ekim 2019CURRENT ANALYTICAL CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2019
Ekim 2019CURRENT ANALYTICAL CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2019
Ekim 2019JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2019
Ağustos 2019FOOD CONTROL
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2019
Temmuz 2019JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2019
Mayıs 2019Journal Of Food Processing And Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2019
Mayıs 2019FOOD CONTROL
SCI Kapsamındaki Dergi
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Ağustos 2024
Ağustos 2024Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye
Aralık 2023
Aralık 2023Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Ekim 2023
Ekim 202362nd International Meat Industry Conference. "EXPLORING CURRENT CHALLENGES AND FUTURE PERSPECTIVES IN FOOD AND NUTRITION“
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Öz E.
Sırbistan
Eylül 2022
Eylül 2022ICADET-4 th International Conference on Advanced Engineering Technologies
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Öz E.
Türkiye
Akademik Dolaşım Faaliyetleri
2021 - 2021
2021 - 2021Doktora Sonrası Araştırma
Doktora Sonrası Araştırma
Aarhus Universitet (University of Aarhus), Danimarka
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
30 Ekim 2024 - 01 Kasım 2024
30 Ekim 2024 - 01 Kasım 2024INTERNATIONAL BIOTECHNOLOGY AND NANOTECHNOLOGY CONGRESS NANOTECHNOLOGY CONGRESS
Oturum Başkanı
Ardahan-Türkiye
13 Ocak 2024 - 14 Ocak 2024
13 Ocak 2024 - 14 Ocak 20245. INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS
Katılımcı
Mersin-Türkiye
16 Ekim 2023 - 18 Ekim 2023
16 Ekim 2023 - 18 Ekim 2023INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
Katılımcı
Sivas-Türkiye
18 Kasım 2022 - 19 Kasım 2022
18 Kasım 2022 - 19 Kasım 2022III.INTERNATIONAL SIIRT CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH
Katılımcı
Siirt-Türkiye
20 Ağustos 2022 - 21 Ağustos 2022
20 Ağustos 2022 - 21 Ağustos 2022TOKAT 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES
Katılımcı
Tokat-Türkiye
01 Temmuz 2022 - 03 Temmuz 2022
01 Temmuz 2022 - 03 Temmuz 20229. International GAP SUMMIT Scientific Research Congress
Katılımcı
Adıyaman-Türkiye
25 Haziran 2022 - 26 Haziran 2022
25 Haziran 2022 - 26 Haziran 2022KARADENIZ 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES
Katılımcı
Artvin-Türkiye
08 Haziran 2021 - 10 Haziran 2021
08 Haziran 2021 - 10 Haziran 20215th International Conference on Computational Mathematics and Engineering Science
Katılımcı
Van-Türkiye
03 Haziran 2021 - 04 Haziran 2021
03 Haziran 2021 - 04 Haziran 20212nd International Virtual Conference on Raw Materials to Processed Foods
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
03 Haziran 2021 - 04 Haziran 2021
03 Haziran 2021 - 04 Haziran 20212nd International Virtual Conference on Raw Materials to Processed Foods
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
19 Mayıs 2021 - 19 Mayıs 2021
19 Mayıs 2021 - 19 Mayıs 20215th Uluslararası 19 Mayıs Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi
Katılımcı
Samsun-Türkiye
07 Ekim 2020 - 09 Ekim 2020
07 Ekim 2020 - 09 Ekim 20202nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology
Katılımcı
Gaziantep-Türkiye
22 Mayıs 2020 - 23 Mayıs 2020
22 Mayıs 2020 - 23 Mayıs 2020INSAC Natural and Health Sciences
Katılımcı
Konya-Türkiye
13 Mayıs 2020 - 13 Mayıs 2020
13 Mayıs 2020 - 13 Mayıs 2020Global Virtual Conference on Food Safety
Katılımcı
Texas-Amerika Birleşik Devletleri
10 Ekim 2019 - 12 Ekim 2019
10 Ekim 2019 - 12 Ekim 20192. Uluslararası sağlıklı beslenme kongresi
Katılımcı
Ankara-Türkiye
19 Eylül 2019 - 21 Eylül 2019
19 Eylül 2019 - 21 Eylül 20193. International Conference on Advanced Engineering Technologies
Katılımcı
Bayburt-Türkiye
24 Nisan 2019 - 27 Nisan 2019
24 Nisan 2019 - 27 Nisan 20192. Uluslararası geleneksel ve tamamlayıcı tıp kongresi
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
16 Nisan 2019 - 18 Nisan 2019
16 Nisan 2019 - 18 Nisan 20193. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences
Katılımcı
Trabzon-Türkiye
26 Nisan 2018 - 29 Nisan 2019
26 Nisan 2018 - 29 Nisan 2019International Congress on Engineering and Life Sciences
Katılımcı
Kastamonu-Türkiye
11 Nisan 2018 - 13 Nisan 2018
11 Nisan 2018 - 13 Nisan 2018International Conference of Raw Materials to Processed Foods
Katılımcı
Adana-Türkiye
21 Eylül 2017 - 23 Eylül 2017
21 Eylül 2017 - 23 Eylül 2017II. International Conference on Advanced Engineering Technologies
Katılımcı
Bayburt-Türkiye
05 Ekim 2016 - 07 Ekim 2016
05 Ekim 2016 - 07 Ekim 2016Türkiye 12. gıda kongresi
Katılımcı
Edirne-Türkiye
22 Haziran 2015 - 24 Haziran 2015
22 Haziran 2015 - 24 Haziran 2015Third International Congress on CoCoa Coffee and Tea
Katılımcı
Aveiro-Portekiz
07 Mayıs 2015 - 09 Mayıs 2015
07 Mayıs 2015 - 09 Mayıs 2015ABİTED. II. bitkisel yağ kongresi
Katılımcı
Tekirdağ-Türkiye
07 Mayıs 2015 - 08 Mayıs 2015
07 Mayıs 2015 - 08 Mayıs 2015
5. Gıda güvenliği kongresi
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
24 Ekim 2013 - 26 Ekim 2013
24 Ekim 2013 - 26 Ekim 2013The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Katılımcı
Ohrid-Makedonya
Burslar
2021 - 2022
2021 - 20222219-Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu
TÜBİTAK
2021 - 2021
2021 - 2021COST Action STSM
Avrupa Birliği Komisyonu
2013 - 2017
2013 - 2017BİDEB-2211-E Doğrudan Doktora Burs Programı
TÜBİTAK
2011 - 2013
2011 - 2013BİDEB-2210 Yurtiçi yüksek lisans bursu
TÜBİTAK
Jüri Üyelikleri
Haziran-2025
Haziran 2025Tez Savunma (Doktora)
- Atatürk Üniversitesi
Mart-2025
Mart 2025Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
- Atatürk Üniversitesi
Ocak-2025
Ocak 2025Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
- Atatürk Üniversitesi
Ocak-2025
Ocak 2025Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
- Atatürk Üniversitesi
Temmuz-2024
Temmuz 2024Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
- Atatürk Üniversitesi
Mayıs-2024
Mayıs 2024Doktora Yeterlik Sınavı
- Atatürk Üniversitesi
Mayıs-2024
Mayıs 2024Doktora Yeterlik Sınavı
- Atatürk Üniversitesi
Aralık-2023
Aralık 2023Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
- Atatürk Üniversitesi
Mayıs-2023
Mayıs 2023Doktora Yeterlik Sınavı
- Atatürk Üniversitesi
Şubat-2023
Şubat 2023Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Atatürk Üniversitesi
Ağustos-2022
Ağustos 2022Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Atatürk Üniversitesi
Bilimsel Araştırma / Çalışma Grubu Üyelikleri
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorWg 5
https://www.cost.eu/actions/CA19124/
Aarhus Universitet (University of Aarhus), Denmark
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorWg 2
https://www.cost.eu/actions/CA19124/
Aarhus Universitet (University of Aarhus), Denmark
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorWg 1
https://e-services.cost.eu/
Aarhus Universitet (University of Aarhus), Denmark
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorWg 4
https://www.cost.eu/actions/CA19124/
Aarhus Universitet (University of Aarhus), Denmark
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam Ediyor