Biyografi
1979 yılında Edirne'de doğdum. Lise öğrenimimi Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mutfak bölümünde, Lisans öğrenimimi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde tamamladım. Uzun yıllar otelcilik sektöründe yiyecek içecek bölümünde farklı pozisyonlarda bulundum. 2013 yılından önce son altı yıl Antalya-Belek bölgesinde beş yıldızlı bir otel işletmesinde satınalma müdürü olarak görev aldım. 2013 yılı Ekim ayında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak akademik hayatıma başladım. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik alanında yüksek lisansımı ve doktoramı 2022 yılında tamamladım. Ayrıca 2016-2021 yılları arasında faaliyet sürdüren Turizm Fakültesi Uygulama Oteli kurucu Koordinatörlüğünü gerçekleştirdim. Halen Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Turizm Fakültesinde mesleki dersler ile sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek uygulamalı dersleri yürütmekteyim.
Duyurular & Dokümanlar
Ders Notu
Diğer
Karnavas dut pekmezinin yapım aşamalarını gösteren bilgiler içermektedir.
Tez Dosyaları
Ders Dökümanları
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2017 - 2022
2017 - 2022Doktora
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı, Türkiye
2015 - 2017
2015 - 2017Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı, Türkiye
1998 - 2002
1998 - 2002Lisans
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Türkiye
Yaptığı Tezler
2022
2022Doktora
Coğrafi İşaretler Standardizasyonu ve Uygulamalarına Yönelik Bir Model Önerisi
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı
2017
2017Yüksek Lisans
Otel mutfak çalışanlarının eğitim seviyeleri ve kariyer hedeflerinin ölçülmesi: Kış koridoru analizi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2016
2016USTA ÖĞRETİCİLİK BELGESİ
Turizm
MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ
2016
2016GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİM
Kalite Yönetimi
UNILEVER FOOD SOLITIONS
2015
2015E-PAZARLAMA EĞİTİMİ
Turizm
KUDAKA
2015
2015TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURUM İÇİ EĞİTİM
İş Sağlığı ve Güvenliği
ERZURUM MYO
2014
2014OTELCİLİK OTOMASYON PROGRAMI SUITE 8 PMS OPERASYON EĞİTİMİ
Turizm
PROTEL
2013
2013YÖNETİM BECERİLERİ VE LİDERLİK EĞİTİMİ
Turizm
BELCONTİ RESORT OTEL
2011
2011USTALIK BELGESİ
Turizm
MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Sürdürülebilir Turizm
Akademik Ünvanlar / Görevler
2013 - Devam Ediyor
2013 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi Dr.
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorBölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorBölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
2021 - 2023
2021 - 2023Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği
2016 - 2020
2016 - 2020Rektörlüğe Bağlı Koordinatör
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği
Akademi Dışı Deneyim
2008 - 2013
2008 - 2013Ticari Kuruluş Özel, Belconti Resort Otel
2008 - 2013
2008 - 2013Satın Alma Yöneticisi/Müdürü
BELCONTI RESORT OTEL, Satın Alma Yöneticisi/Müdürü
2006 - 2008
2006 - 2008Ticari Kuruluş Özel, Alpha İdf Duty Free
2005 - 2008
2005 - 2008Uluslararası Satış Elemanı
ALPHA IDF DUTTY FREE, Uluslararası Satış Elemanı
2003 - 2004
2003 - 2004Restoran Kaptanı
DEDEMAN ERCİYES OTEL, Restoran Kaptanı
2002 - 2002
2002 - 2002Garson (Servis Elemanı)
CLUB N ÇİMTUR, Garson (Servis Elemanı)
2000 - 2000
2000 - 2000Garson (Servis Elemanı)
DEDEMAN CLUB BLUE WATERS, Garson (Servis Elemanı)
1997 - 1998
1997 - 1998Garson (Servis Elemanı)
KALENDER RESTAURANT, Garson (Servis Elemanı)
1996 - 1996
1996 - 1996Stajyer (Öğrenci)
MIRAMARE BEACH OTEL, Stajyer (Öğrenci)
1995 - 1995
1995 - 1995Stajyer (Öğrenci)
MIRAMARE BEACH OTEL, Stajyer (Öğrenci)
Verdiği Dersler
Yüksek Lisans
Banket ve Protokol Organizasyonu
PROFESYONEL RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ
Profesyonel Otel Yönetimi
Lisans
GENEL TURİZM-ÜNİV.SEÇMELİ
ÖNBÜRO OPERASYONLARI VE YÖNETİMİ
GENEL TURİZM-ÜNİV.SEÇMELİ-İ.Ö
SERVİS TEKNİKLERİ VE ZİAYAFET ORGANİZASYONU
BANKET VE PROTOKOL UYGULAMALARI
PROTOKOL VE GÖRGÜ KURALLARI
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE UYGULAMA II
SERVİS TEKNİKLERİ
SERVİS TEKNİKLERİ-İ.Ö
BANKET VE PROTOKOL UYGULAMALARI-İ.Ö
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE UYGULAMA
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE UYGULAMA-İ.Ö
BANKET VE PROTOKOL UYGULAMALARI
SERVİS TEKNİKLERİ
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE UYGULAMA I
Ön Lisans
BANKET YÖNETİMİ
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ-İ.Ö
BANKET YÖNETİMİ-İ.Ö
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I -İ.Ö
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II
KONGRE VE FUAR YÖNETİMİ
MENÜ PLANLAMA-İ.Ö
MENÜ PLANLAMA
GENEL TURİZM-İ.Ö
KONGRE VE FUAR YÖNETİMİ-İ.Ö
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II-İ.Ö
GENEL TURİZM
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ-İ.Ö
ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ-İ.Ö
ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ
OTEL İŞLETMELERİNDE OTOMASYON UYGULAMALARI-İ.Ö
KAT HİZMETLERİ
ÖNBÜRO HİZMETLERİ
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
ÖNBÜRO HİZMETLERİ-İ.Ö
OTEL İŞLETMELERİNDE OTOMASYON UYGULAMALARI
TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ-İ.Ö
OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ
KAT HİZMETLERİ-İ.Ö
TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ
OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ-İ.Ö
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ-İ.Ö
Tasarladığı Kurs ve Eğitimler
Mayıs 2023
Mayıs 2023Atatürk Üniversitesi Araştırmacılarına Yönelik Uygulamalı ÜSİ Ar-Ge Projeleri Hazırlama Eğitimi
Teknokent - Eğitim
Denk E.
Makaleler
2025
20251. An important cheese in Turkish cuisine: a research on PGI-registered Erzurum civil cheese
Denk E.
Journal of Ethnic Foods
, cilt.12, sa.13, ss.1-10, 2025 (Scopus)
2025
20252. Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
DENK E., OĞAN Y.
Kent Akademisi (Online)
, cilt.18, sa.2, ss.999-1023, 2025 (Hakemli Dergi)
2025
20253. Coğrafi İşaret Tesciline Aday Gastronomik Bir Miras: Pazaryolu Enişte Yemeği (Tatlısı)
Denk E., Nuhoğlu U., Selçuk G. N., Dursun Denk Y.
Current perspectives in social sciences (Online)
, cilt.29, sa.1, ss.87-99, 2025 (Hakemli Dergi)
2025
20254. CAN THE CULTURAL ROAD FESTIVAL CREATE CULTURAL INTERACTION? EVIDENCE FROM ERZURUM
Gencal A., Gencal M., Denk E.
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.8, sa.1, ss.73-84, 2025 (Hakemli Dergi)
2025
20255. Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Denk E., Oğan Y.
Kent akademisi (Online)
, cilt.18, sa.2, ss.999-1023, 2025 (Hakemli Dergi)
2025
20256. AtaPaths: Erzurum Destinasyonu İçin Bir Akıllı Telefon Uygulama Önerisi
Denk E., Keha M., Buladi Çubukcu B., Denk Y.
Business & Management Studies: An International Journal
, cilt.13, sa.1, ss.32-48, 2025 (Hakemli Dergi)
2025
20257. Türkiye’nin Uluslararası Düzeyde Tescillenen Gastronomik Ürünleri ve Ekonomik Etkileri
Denk E.
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.398-417, 2025 (Hakemli Dergi)
2024
20248. Challenges and Opportunities in Geographical Indication Registered Gastronomic Products: Erzurum Rosette
Denk E.
Frontiers in Sustainable Food Systems
, cilt.8, sa.Front. Sustain. Food Syst. 8:1460663., ss.1-16, 2024 (SCI-Expanded)
2024
20249. YÖRELER-ERZURUM COĞRAFİ İŞARETLERİ
Denk E.
YÜCİDERGİ
, cilt.1, sa.4, ss.119-136, 2024 (Hakemsiz Dergi)
2024
202410. GELENEKSEL BİR GIDA ÜRÜNÜ OLARAK KANDİRİF PEYNİRİNİ KEŞFETMEK
Denk E.
Current perspectives in social sciences (Online)
, cilt.28, sa.3, ss.375-388, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
202411. Characterization of bioactive content and aroma compounds of geographical indication İspir, Narman, and Hınıs dry beans
Denk E., Kul R., Kafkas N. E., Ünver H., Okcu Z., Ergün D., et al.
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
, cilt.48, sa.5, ss.731-744, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202312. Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak
Denk E.
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS)
, cilt.7, sa.2, ss.59-79, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
202313. Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi
Denk E.
Sosyal, Beşeri Ve İdari Bilimler Dergisi
, cilt.6, sa.10, ss.1268-1283, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
202314. Turizm Yükseköğretim StajlarındaYenilikçi Düşünce: İnovasyon Odaklı Stajın Türkiye’ye Uyum ve Koordinasyonu İle İlgili Bir Model Önerisi
Denk E.
Dynamics in Social Sciences and Humanities
, cilt.4, sa.5, ss.1-15, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
202315. Erzurum'da Gastronomi Turizminin Toplum Üzerindeki Etkisi: Ekonomik Fırsatlar, Çevresel Endişeler ve Sosyo-Kültürel Zenginlik
Denk E.
Socrates Journal of Interdisciplinary Social Studies
, cilt.9, sa.34, ss.1-27, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
202316. Erzurum’un Karnavas Dut Pekmezi: Gastronomik Miras ve Coğrafi İşaretle Buluştuğu Noktada Gelenek ve Yenilik Arasındaki Diyalektik
Denk E.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.11, sa.3, ss.2418-2447, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
202317. Erzurum Turizm İşletme Belgeli Otellerde Görev Yapan Mutfak Profesyonellerinin Gıda Güvenliği Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi
Denk E., Zirzakıran F., Diksu A. E.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.11, sa.2, ss.1280-1305, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
202318. COĞRAFİ İŞARETLER HAKKINDA YEREL YÖNETİCİ DEĞERLENDİRMELERİNİN ANALİZİ
Denk E., Sanalan Bilici N.
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
, cilt.6, sa.1, ss.319-334, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
202319. COĞRAFİ İŞARETLERDE ERZURUM’UN GÜNCEL DURUMU
Denk E.
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
, cilt.7, sa.1, ss.77-94, 2023 (Hakemli Dergi)
2021
202120. Georaphically Marked Product Preception of Tourism Students A Research in Erzurum
Denk E., Sanalan Bilici N., Mil B.
Journal of Islamic Financial Studies
, cilt.7, sa.2, ss.78-98, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
202121. Türkiye'de Gastronomi Turizmi Açısından Coğrafi İşaretli Ürünler
Denk E.
PRUEBAS
, cilt.1, sa.1, ss.51-61, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
202122. Erzurum İlinin Coğrafi İşaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
Denk E., Sanalan Bilici N.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.5, sa.1, ss.102-122, 2021 (Hakemli Dergi)
2019
201923. Erzurum ile Özdeleşmiş Bir Lezzet: Oltu Cağ Kebabı (A Taste which is Identical with Erzurum; Cağ Kebab of Oltu)
Polat Üzümcü T., Denk E.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.1, ss.463-483, 2019 (Hakemli Dergi)
2017
201724. Otel Mutfak Çalışanları Mesleki Eğitim Seviyeleri Kariyer Hedeflerinin Ölçülmesi: Kış Koridoru Analizi
Denk E., Koşan A.
Yorum-Yönetim-Yöntem Uluslararası Yönetim-Ekonomi ve Felsefe Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.55-83, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
201625. Erzurum Oltu İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli ve Yerel Halkın Turizm Algılamaları
Denk E., Mil B.
International Journal of Social and Economic Sciences
, cilt.6, sa.2, ss.7-15, 2016 (Hakemli Dergi)
2015
201526. Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği
Mil B., Denk E.
International Journal of Social and Economic Sciences
, cilt.5, sa.2, ss.1-7, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
201527. İyi Bir Satış ve Pazarlama Müdürü Nasıl Olmalıdır
DENK E.
GENERAL MANAGEMENT TURİZM & YÖNETİM DERGİSİ , ss.20, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. A Smartphone Application Suggestion For Erzurum Destination: Atapaths
Denk E., Buladi Çubukcu B., Keha M., Dursun Denk Y.
15th INTERNATIONAL CONGRESS on CULTURE, TOURISM and CIVILZATION, Bitlis, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2024, ss.270-271, (Özet Bildiri)
2024
20242. Geleceğin Mutfak Profesyonellerinin Yapay Ete (In Vitro) Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi: Atatürk Üniversitesi Örneği
Gencal M., Gencal A., Denk E.
8TH INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS - IGTSC 2024, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.473-476, (Özet Bildiri)
2024
20243. Türkiye Gastronomik Coğrafi İşaretlerinin Uluslararası Yolculuğu: Avrupa Birliği (AB) Tescilleri
Denk E.
8TH INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS - IGTSC 2024, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.241-242, (Özet Bildiri)
2024
20244. EVALUATION OF TURKEY’S GEOGRAPHICAL INDICATION REGISTERED TOMATO VARIETIES WITHIN THE SCOPE OF FESTIVAL TOURISM
Denk E.
ICSAS 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, Afyonkarahisar, Türkiye, 30 - 31 Ağustos 2024, ss.12-27, (Tam Metin Bildiri)
2024
20245. COĞRAFİ İŞARET TESCİLLİ ANTEP BAKLAVASININ GAZİANTEP İLİNDE TURİSTİK ÜRÜN OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ
Çavuş A., Denk E., Nacar G.
8th West Asia Tourism Research Congress, Şırnak, Türkiye, 25 Nisan 2024, ss.158-159, (Özet Bildiri)
2023
20236. OTEL MUTFAK ÇALIŞANLARININ GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİSİ ANALİZİ: ERZURUM ÖRNEĞİ
Denk E.
1st International The Congress On Hygiene Research In Hospitaly Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, cilt.1, ss.46, (Özet Bildiri)
2023
20237. YEREL HALKIN GASTRONOMİ TURİZMİ ALGISI: ERZURUM ÖRNEĞİ
Denk E.
EGE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2023, ss.366, (Özet Bildiri)
2023
20238. TÜRKİYE’DE COĞRAFİ İŞARET TESCİL SAYISINDA İLK ÜÇ SIRADA YER ALAN ŞEHİRLERİN GASTRONOMİK TESCİLLER AÇISINDAN KARŞILAŞTIRMASI.
Denk E.
BALKAN 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Edirne, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2023, cilt.1, ss.348, (Özet Bildiri)
2023
20239. KIŞ KORİDORU GASTRONOMİ KORİDORUNA DÖNÜŞEBİLİR Mİ? BİR GASTRONOMİ ROTA DENEMESİ
Denk E.
KARADENIZ 14th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Batumi, Gürcistan, 9 - 10 Ekim 2023, ss.171-184, (Tam Metin Bildiri)
2023
202310. AĞZINDAN BAL DAMLAYAN BÖLGELER: TÜRKİYE ÖRNEĞİ
Denk E.
8.Socrates Uluslararası Eğitim, İşletme, Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.252-267, (Tam Metin Bildiri)
2023
202311. EDIBLE PLANTS USED IN VAN GASTRONOMY
Denk E.
TOKAT 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES, Tokat, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.191, (Özet Bildiri)
2023
202312. TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARET TESCİLİ ALAN PEYNİRLER
Denk E.
AVRASYA 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Mart 2023, ss.446-459, (Tam Metin Bildiri)
2022
202213. MEŞHUR EDİRNE TAVA CİĞERİNİ DAHA ÖNCE HİÇ DENEYİMLEDİNİZ Mİ? CEVABINIZ EVET İSE PEKİ SONUÇ?
Denk E.
5th INTERNATIONAL CULTURE, ART and LITERATURE CONGRESS , Konya, Türkiye, 13 Aralık 2022, cilt.1, ss.513-514, (Özet Bildiri)
2022
202214. YEREL YÖNETİCİLERİN DEĞERLENDİRMELERİYLE COĞRAFİ İŞARETLER
Denk E., Sanalan Bilici N.
AKDENIZ 8th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 20 Kasım 2022, ss.86-106, (Tam Metin Bildiri)
2022
202215. ERZURUM IN GEOGRAPHICAL INDICATIONS
Denk E.
7TH ASIA PACIFIC INTERNATIONAL MODERN SCIENCES CONGRESS, Jakarta, Endonezya, 4 - 05 Kasım 2022, ss.290-301, (Tam Metin Bildiri)
2022
202216. TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLERDE SON DURUMU
Denk E.
ANADOLU 10. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 15 - 16 Ekim 2022, ss.563-572, (Tam Metin Bildiri)
2021
202117. GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA ERZURUM COĞRAFİ İŞARET (Cİ) ALMIŞ ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Denk E., Sanalan Bilici N.
1.ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021, ss.8-9, (Özet Bildiri)
2019
201918. BİR KONAKLAMA İŞLETMESİNDE BASİT MALİYET KONTROL SİSTEMİNİN YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜNDE KULLANIMI
DENK E., BİLİCİ N.
ULUSLARARASI 19 MAYIS MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.349-363, (Tam Metin Bildiri)
2018
201819. Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi
IŞIK C., Küçükaltan D., ÇAPAN O., AKOĞUL E., DENK E., Gönül T.
I. Uluslararası Turizmde Yeni Ufuklar (TUYUF), Ankara, Türkiye, 26 - 27 Ekim 2018, cilt.1, sa.1, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)
2016
201620. Erzurum Oltu İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli ve Yerel Halkın Turizm Algılamaları
Denk E., Mil B.
5. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 18 - 22 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
2015
201521. Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği
Mil B., Denk E.
4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Afyonkarahisar, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2024
20241. A Route Suggestion for Traditional Cheeses:Kandirif and Gorcola Cheeses
Baysal D., Denk E.
Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editör, IGI Global yayınevi, Pennsylvania, ss.483-503, 2024
2024
20242. Analyzing Communicative Strategies in Online Hotel Reviews: A Case Study of Winter Tourism Corridor
Denk E., Zirzakıran F.
Contemporary Studies and Theories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN,YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,AKTUNA CAN,YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang Gmbh, Berlin, ss.281-300, 2024
2024
20243. Gastronomik Deneyimlerde Gıda Güvenliği: Erzurum'dan Kanıtlar
Denk E.
GASTRONOMİ ALANINDA TEMATİK ARAŞTIRMALAR III, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitapevi, Konya, ss.105-119, 2024
2024
20244. Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi
Denk E.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II, YazıtHasibe,GençerKansu, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.123-148, 2024
2023
20235. Turizm Alanındaki Gelişmelere Akademik Yorumlar
Denk E. (Editör)
YAZ YAYINLARI, Afyonkarahisar, 2023
2023
20236. TÜRKİYE'NİN GELENEKSEL PEYNİRLERİ ve PEYNİR TURİZM POTANSİYELİ
Denk E. (Editör)
Nobel Yayınevi, Ankara, 2023
2023
20237. Kültür ve Turizmin Kavşağında Peynir: 1996’dan 2023’e Bibliyometrik Bir Değerlendirme
Denk E.
Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, Tüzün,Kalemci İpek; Öksüz,Meryem, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.305-340, 2023
2023
20238. Doğu Anadolu Bölgesi-4 (Malatya, Elazığ, Tunceli ve Erzurum)
Denk E.
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyelİ, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.243-266, 2023
2023
20239. Geleneksel Bir Peynirin İzinde: Erzurum Civil Peyniri Örneği
Denk E.
TURİZM ALANINDAKİ GELİŞMELERE AKADEMİK YORUMLAR, Denk,Erkan, Editör, YAZ YAYINLARI, Afyonkarahisar, ss.1-28, 2023
2023
202310. Karadeniz Bölgesi-Doğu Karadeniz Bölümü (Artvin, Rize, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt)
Denk E.
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.301-331, 2023
2023
202311. Hangi Bölgenin Ağzından Bal Damlıyor? Türkiye Üzerine Bir Araştırma
Denk E.
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar-VI, KILIÇ,Sibel, Editör, Artikel Akademi Yayın, İstanbul, ss.63-90, 2023
2023
202312. Lezzet ve Atmosferin Ötesine Geçmek: Erzurum’da Yemek Deneyimlerinin Karmaşıklıklarını İleri Analitik Tekniklerle İncelemek
Denk E.
Turizm Araştırmaları, Bayram,Turan Ali, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.77-122, 2023
2023
202313. Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)
Denk E.
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli /, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.285-300, 2023
2023
202314. Peynirin Tarihçesi ve Peynir Turizmi
Denk E.
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , Denk,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.23-47, 2023
2023
202315. Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler
Denk E.
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI, Kısa,Mustafa, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.247-266, 2023
2023
202316. Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)
GÜRBÜZ S., DENK E., YAZAN E.
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK, Erkan., Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.285-300, 2023
2023
202317. Coğrafi İşaret (Ci) Tescilli Ulusal Üreticilerden Türkiye’de Yeni Ci Sistem Modeli Önerisine: Erzurum Su Böreği Örneği
Denk E.
Sosyal Bilimlerde Akademik Analiz ve Yorumlar, Kılıçarslan,Abdullah; Günay,Tuğrul; Ergün,Tolga, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.575-602, 2023
2023
202318. TEREYAĞI DAHİL KATI VE SIVI YAĞLAR
DENK E.
Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editör, Paradigma Yayınevi, Çanakkale, ss.151-176, 2023
2022
202219. Coğrafi İşaretlerin Önemi ve Erzurum'un Tescilleri
Denk E., Sanalan Bilici N.
SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL TARTIŞMALAR 11, Zeynel KARACAGİL, Editör, Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.50-77, 2022
2022
202220. Yerel Halkın Coğrafi İşaretler ve Etiketleri Hakkındaki Görüşlerinin Analizi
Denk E., Sanalan Bilici N.
SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XIX, Nedim Sarıgüzel, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.119-153, 2022
2022
202221. Erzurum Yöre Sakinlerinin Coğrafi İşaretlere Yönelik Tutumlarının Analizi
Denk E., Sanalan Bilici N.
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler IV, SÖNMEZ Sinan, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.205-228, 2022
2019
201922. ERZURUM: OLTU CAĞ KEBABI
Polat Üzümcü T., Denk E.
BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, MELAHAT YILDIRIM SAÇILIK,SAMET ÇEVİK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.175-183, 2019
2018
201823. Ağırlama Endüstrisinde Yiyecek İçecek Hizmetleri
Denk E.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Bilici N., Editör, Atatürk Araştırma Merkezi, Erzurum, ss.1-34, 2018
2018
201824. YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE PAZARLAMA
Denk E.
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Bilici N., Editör, Atatürk Araştırma Merkezi, Erzurum, ss.1-34, 2018
Ansiklopedide Bölümler
2022
20221. Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Denk E.
Detay Yayıncılık, ss.133-134, 2022
2022
20222. Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Denk E.
Detay Yayıncılık, ss.9-10, 2022
Diğer Yayınlar
Desteklenen Projeler
2024 - 2025
2024 - 2025
Turizmde Dijital Pazarlamada Akıllı Telefon Uygulamaları Erzurum Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
(Proje Özeti)
DENK E. (Yürütücü), KEHA M., DURSUN DENK Y., BULADİ ÇUBUKCU B.
2024 - 2024
2024 - 2024
Kültürel Mirasımıza Coğrafi İşaretler ile Sahip Çıkıyoruz
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti)
(Proje Sonuç Raporu)
Denk E. (Yürütücü)
2024 - 2024
2024 - 2024Turizmde Dijital Pazarlamada Akıllı Telefon Uygulamaları Erzurum Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
(Proje Özeti)
Denk E. (Yürütücü), Keha M., Buladi Çubukcu B., Denk Y.
2022 - 2023
2022 - 2023
Mentör Destekli Birebir Makale Yazma Eğitimi Sürecinde Yaşanan Problemlerin Belirlenmesi ve Çözüm Önerilerinin Sunulması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
(Proje Özeti)
Kızılgeçit M.(Yürütücü), Denk E.
2021 - 2022
2021 - 2022
HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti)
(Proje Sonuç Raporu)
Denk E. (Yürütücü), Korucu E.
2021 - 2022
2021 - 2022
HAYDİ HERKES SPORA
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti)
(Proje Sonuç Raporu)
Denk E. (Yürütücü)
2018 - 2018
2018 - 2018Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
IŞIK C. (Yürütücü), AKOĞUL E., DENK E., ÇAPAN O., KÜÇÜKALTAN D., GÖNÜL T.
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorSürdürülebilir Gastronomi ve Turizm Araştırmaları Dergisi (e-ISSN 3062-116X)
Danışma Kurul Üyesi
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam Ediyor
Journal of Silk Road Tourism Research
Editör
Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorAKADEMİK DANIŞMANLIK
Danışman
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Mart 2025
Mart 2025International Journal of Tourism, Economic and Business Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Şubat 2025
Şubat 2025Journal of Sustainable Gastronomy and Tourism Research
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Şubat 2025
Şubat 2025Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2024
Aralık 2024BRITISH FOOD JOURNAL
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Aralık 2024
Aralık 2024Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2024
Aralık 2024Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2024
Aralık 2024JOURNAL OF INFRASTRUCTURE POLICY AND DEVELOPMENT
ESCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024Eurasian Journal of Food Science and Technology
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ekim 2024
Ekim 2024Kent akademisi (Online)
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS)
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Temmuz 2024
Temmuz 2024Global Perspectives on Cheese Tourism
Tanınmış Yayınevleri tarafından basılan bilimsel/mesleki kitap
Mayıs 2024
Mayıs 2024Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mayıs 2024
Mayıs 2024PLOS Sustainability and Transformation
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mayıs 2024
Mayıs 2024Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS)
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Şubat 2024
Şubat 2024Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS)
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Kasım 2023
Kasım 2023Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Diğer Dergiler
Kasım 2020
Kasım 2020Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Diğer Dergiler
Eylül 2020
Eylül 2020Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Diğer Dergiler
Bilimsel Danışmanlıklar
2022 - 2022
2022 - 2022Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye
2022 - 2022
2022 - 2022Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV SORULARININ HAZIRLANMASI
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Ağustos 2024
Ağustos 2024TOKAT 3. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Denk E.
Tokat, Türkiye
Ağustos 2024
Ağustos 2024ULUSLARARASI 9. SOCRATES SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Denk E.
İstanbul, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 2024
İLÇELER GASTRONOMİ ENVANTERİ ÇALIŞTAYI VI
Çalıştay Organizasyonu
Selçuk G. N., Serçeoğlu N., Sanalan Bilici N., Denk E.
Erzurum, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 2024
Erzurum Mutfak Kültüründe Demir Tatlısı
Çalıştay Organizasyonu
Denk E., Keha M., Akan Y., Selçuk G. N., Çavuş A., Sanalan Bilici N., et al.
Erzurum, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 2024
Kültürel Mirasımıza Coğrafi işaretler İle Sahip Çıkıyoruz
Çalıştay Organizasyonu
Denk E., Sanalan Bilici N., Buladi Çubukcu B., Akan Y., Selçuk G. N., Çavuş A., et al.
Erzurum, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 2024
Siber Suçlarla Mücadele Konferansı
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Keha M., Karcıoğlu M. S., Denk E., Çubukcu F., Ebren Ö., Çimen F.
Erzurum, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 2024
İLÇELER GASTRONOMİ ENVANTERİ ÇALIŞTAYI V
Çalıştay Organizasyonu
Selçuk G. N., Serçeoğlu N., Sanalan Bilici N., Denk E.
Erzurum, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 2024
İLÇELER GASTRONOMİ ÇALIŞTAYI ENVANTERİ IV
Çalıştay Organizasyonu
Serçeoğlu N., Selçuk G. N., Denk E.
Erzurum, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 2024
İLÇELER GASTRONOMİ ÇALIŞTAYI III
Çalıştay Organizasyonu
Selçuk G. N., Serçeoğlu N., Denk E.
Erzurum, Türkiye
Nisan 2024
Nisan 2024Erzurum'un Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri
Çalıştay Organizasyonu
Çelebi N., Yüksel M., Anlar P., Öztürk Doğan H., Denk E., Kavaz Yüksel A., et al.
Erzurum, Türkiye
Aralık 2023
Aralık 2023
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ŞEFİN MUTFAK SIRLARI
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Denk E., Dürgen Y., Keha M., Akan Y., Buladi Çubukcu B., Çubukcu F.
Erzurum, Türkiye
Aralık 2023
Aralık 2023Otel İşletmelerinde İnsan Kaynaklarının Yönetimi ve Önemi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Buladi Çubukcu B., Keha M., Dürgen Y., Denk E., Arslan G., Ebren Ö., et al.
Türkiye
Aralık 2023
Aralık 2023
Konaklama Sektöründe Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Önemi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Denk E., Çubukçu B. B., Keha M., Akan Y., Sanalan Bilici N., Dürgen Y., et al.
Erzurum, Türkiye
Aralık 2023
Aralık 2023
Turizm Endüstrisinde Seyahat Acenteleri ve Rehberlik Hizmetleri
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Buladi Çubukcu B., Denk E., Keha M., Çubukcu F., Yıldırım E., Dürgen Y.
Erzurum, Türkiye
Eylül 2023
Eylül 2023
SOCRATES 8th INTERNATIONAL EDUCATION, BUSINESS, ECONOMICS AND SOCIAL SCIENCES CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Denk E.
Diyarbakır, Türkiye
Kasım 2022
Kasım 2022ATA TURİZM X. KARİYER GÜNÜ
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Çavuş A., Denk E., Yazıcılar Sola F. G., Boz H., Tokgöz L., Bulut S. H., et al.
Erzurum, Türkiye
Kasım 2022
Kasım 2022
Turizmde İnsan Kaynaklarının Önemi
Çalıştay Organizasyonu
Çavuş A., Denk E., Yazıcılar Sola F. G., Boz H., Tokgöz L., Işık M. F., et al.
Erzurum, Türkiye
Aralık 2021
Aralık 20218. ATA TURİZM KARİYER GÜNLERİ
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Denk E.
Erzurum, Türkiye
Eylül 2021
Eylül 2021
Turizm'de Sektör ve Akademi İşbirliği
Çalıştay Organizasyonu
Çavuş A., Denk E.
Erzurum, Türkiye
Ödüller
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
30 Ağustos 2024 - 31 Ağustos 2024
30 Ağustos 2024 - 31 Ağustos 2024
ICSAS 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY
Oturum Başkanı
Afyonkarahisar-Türkiye
30 Ağustos 2024 - 31 Ağustos 2024
30 Ağustos 2024 - 31 Ağustos 2024
ICSAS 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY
Katılımcı
Afyonkarahisar-Türkiye
25 Nisan 2024 - 27 Nisan 2024
25 Nisan 2024 - 27 Nisan 20248TH INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH
Katılımcı
Şırnak-Türkiye
13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023
13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023KARADENIZ 14th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES
Katılımcı
Batumi-Gürcistan
13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023
13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023KARADENIZ 14th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES
Oturum Başkanı
Batumi-Gürcistan
06 Ekim 2023 - 08 Ekim 2023
06 Ekim 2023 - 08 Ekim 2023BALKAN 9TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES
Katılımcı
Edirne-Türkiye
28 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023
28 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023SOCRATES 8th INTERNATIONAL EDUCATION, BUSINESS, ECONOMICS AND SOCIAL SCIENCES CONGRESS
Katılımcı
Diyarbakır-Türkiye
28 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023
28 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023
SOCRATES 8th INTERNATIONAL EDUCATION, BUSINESS, ECONOMICS AND SOCIAL SCIENCES CONGRESS
Oturum Başkanı
Diyarbakır-Türkiye
22 Eylül 2023 - 24 Eylül 2023
22 Eylül 2023 - 24 Eylül 2023EGE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES
Katılımcı
İzmir-Türkiye
05 Mayıs 2023 - 07 Mayıs 2023
05 Mayıs 2023 - 07 Mayıs 2023
1st INTERNATIONAL THE CONGRESS ON HYGIENE RESEARCH IN HOSPITALITY INDUSTRY
Katılımcı
Kocaeli-Türkiye
23 Mart 2023 - 23 Mart 2023
23 Mart 2023 - 23 Mart 2023
TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Oku & Yayınla
İzleyici / Dinleyici
Ankara-Türkiye
10 Mart 2023 - 12 Mart 2023
10 Mart 2023 - 12 Mart 2023
AVRASYA 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES
Katılımcı
Budapest-Macaristan
10 Mart 2023 - 12 Mart 2023
10 Mart 2023 - 12 Mart 2023
AVRASYA 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES
Oturum Başkanı
Budapest-Macaristan
13 Aralık 2022 - 13 Aralık 2022
13 Aralık 2022 - 13 Aralık 20225th INTERNATIONAL CULTURE, ART and LITERATURE CONGRESS
Katılımcı
Konya-Türkiye
19 Kasım 2022 - 20 Kasım 2022
19 Kasım 2022 - 20 Kasım 2022
AKDENIZ 8th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES
Katılımcı
Girne-Kıbrıs (Kktc)
04 Kasım 2022 - 05 Kasım 2022
04 Kasım 2022 - 05 Kasım 2022
7 th ASIA PACIFIC International Modern Sciences Congress
Oturum Başkanı
Jakarta-Endonezya
04 Kasım 2022 - 05 Kasım 2022
04 Kasım 2022 - 05 Kasım 2022
7 th ASIA PACIFIC International Modern Sciences Congress
Katılımcı
Jakarta-Endonezya
15 Ekim 2022 - 16 Ekim 2022
15 Ekim 2022 - 16 Ekim 2022
ANADOLU 10. SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ
Katılımcı
Diyarbakır-Türkiye
15 Nisan 2022 - 15 Nisan 2022
15 Nisan 2022 - 15 Nisan 2022
Gümüşhane'de Gastronomi Turizmi
Davetli Konuşmacı
Gümüşhane-Türkiye
10 Aralık 2021 - 11 Aralık 2021
10 Aralık 2021 - 11 Aralık 2021Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi-Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı
Katılımcı
Erzurum-Türkiye
27 Şubat 2021 - 28 Şubat 2021
27 Şubat 2021 - 28 Şubat 2021
1.ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ
Katılımcı
Kayseri-Türkiye
01 Mayıs 2019 - 01 Mayıs 2019
01 Mayıs 2019 - 01 Mayıs 2019ULUSLARARASI 19 MAYIS MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Katılımcı
Samsun-Türkiye
01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018
01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ÇALIŞTAYI
Katılımcı
Gümüşhane-Türkiye
01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016
01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ
Katılımcı
Muğla-Türkiye
01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015
01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ
Katılımcı
Afyon-Türkiye
Davetli Konuşmalar
Haziran 2024
Haziran 2024SERVİS TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI
Seminer
2025 EİT TURİZM BAŞKENTİ ERZURUM KAFELER-Türkiye
Haziran 2024
Haziran 2024SERVİS TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI OTEL VE RESTORANLAR
Seminer
2025 İET TURİZM BAŞKENTİ ERZURUM-Türkiye
Nisan 2024
Nisan 2024Erzurum Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri
Çalıştay
Atatürk Üniversitesi-Türkiye
Aralık 2023
Aralık 2023KÖKLERİMİZDEN BESLENİYORUZ
Seminer
Erzurum Teknik Üniversitesi-Türkiye
Aralık 2023
Aralık 2023COĞRAFİ İŞARETLER ve ERZURUM İLİNİN GÜNCEL COĞRAFİ İŞARET TESCİLLERİ
Seminer
Kuzey Doğu Anadolu Kariyer Fuarı-Türkiye
Nisan 2022
Nisan 2022GÜMÜŞHANE'DE GASTRONOMİ TURİZMİ
Seminer
Gümüşhane Üniversitesi-Türkiye
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 3
h-indeksi (WOS): 1
Jüri Üyelikleri
Eylül-2022
Eylül 2022Bilirkişi Kurulu
İntibak Komisyon Üyesi - Atatürk Üniversitesi
Mayıs-2022
Mayıs 2022Yarışma
46.TURİZM HAFTASI YEMEK YARIŞMASI - Atatürk Üniversitesi
Nisan-2021
Nisan 2021Yarışma
45.TURİZM HAFTASI YEMEK YARIŞMASI - Atatürk Üniversitesi
Nisan-2020
Nisan 2020