Öğr. Gör. Dr. Erkan DENK


Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc), Sosyal Bilimler Genel, Konaklama Eğlence Spor Ve Turizm


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, Turizm ve Otel İşletmeciliği

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

İş Telefonu: +90 442 231 2663 Dahili: 5334
Web: https://avesis.atauni.edu.tr/erkan.denk
Ofis: Turizm Fakültesi
Posta Adresi: Atatürk Üniversitesi Kampüsü Turizm Fakültesi Yakutiye ERZURUM

Metrikler

Yayın

85

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

4

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

264

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

31

H-İndeks (TrDizin)

4

Atıf (Sobiad)

385

H-İndeks (Sobiad)

7

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

8

Açık Erişim

62
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

1979 yılında Edirne'de doğdum. Lise öğrenimimi Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mutfak bölümünde, Lisans öğrenimimi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde tamamladım. Uzun yıllar otelcilik sektöründe yiyecek içecek bölümünde farklı pozisyonlarda bulundum. 2013 yılından önce son altı yıl Antalya-Belek bölgesinde beş yıldızlı bir otel işletmesinde satınalma müdürü olarak görev aldım. 2013 yılı Ekim ayında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek  Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak akademik hayatıma başladım. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik alanında yüksek lisansımı ve doktoramı 2022 yılında tamamladım. Ayrıca 2016-2021 yılları arasında faaliyet sürdüren Turizm Fakültesi Uygulama Oteli kurucu Koordinatörlüğünü gerçekleştirdim. Halen Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Turizm Fakültesinde mesleki dersler ile sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek uygulamalı dersleri yürütmekteyim.


Duyurular & Dokümanlar

Ders Notu

ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022

ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ DERS KİTABI


YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1
Ders Notu
25.01.2022

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1 DERS KİTABI


YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-2
Ders Notu
25.01.2022

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 DERS KİTABI


GENEL TURİZM
Ders Notu
25.01.2022

TURİZM ENDÜSTRİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER İÇEREN GENEL TURİZM DERSİ KİTABI.


BANKET YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022

BANKET YÖNETİMİ / BANKET VE PROTOKOL UYGULAMALARI DERS KİTABI


SERVİS TEKNİKLERİ
Ders Notu
25.01.2022

SERVİS TEKNİKLERİ DERS KİTABI


KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ DERS KİTABI


Diğer

GASTRONOMİK BİR LEZZET: KARNAVAS DUT PEKMEZİ
Diğer
16.06.2023

Karnavas dut pekmezinin yapım aşamalarını gösteren bilgiler içermektedir.


Tez Dosyaları

Ders Dökümanları

Eğitim Bilgileri

2017 - 2022

2017 - 2022

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı, Türkiye

2015 - 2017

2015 - 2017

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı, Türkiye

1998 - 2002

1998 - 2002

Lisans

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Türkiye

Yaptığı Tezler

2022

2022

Doktora

Coğrafi İşaretler Standardizasyonu ve Uygulamalarına Yönelik Bir Model Önerisi Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı

2017

2017

Yüksek Lisans

Otel mutfak çalışanlarının eğitim seviyeleri ve kariyer hedeflerinin ölçülmesi: Kış koridoru analizi Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2016

2016

USTA ÖĞRETİCİLİK BELGESİ

Turizm

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

2016

2016

GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİM

Kalite Yönetimi

UNILEVER FOOD SOLITIONS

2015

2015

E-PAZARLAMA EĞİTİMİ

Turizm

KUDAKA

2015

2015

TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURUM İÇİ EĞİTİM

İş Sağlığı ve Güvenliği

ERZURUM MYO

2014

2014

OTELCİLİK OTOMASYON PROGRAMI SUITE 8 PMS OPERASYON EĞİTİMİ

Turizm

PROTEL

2013

2013

YÖNETİM BECERİLERİ VE LİDERLİK EĞİTİMİ

Turizm

BELCONTİ RESORT OTEL

2011

2011

USTALIK BELGESİ

Turizm

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Sürdürülebilir Turizm

Akademik Ünvanlar / Görevler

2013 - Devam Ediyor

2013 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi Dr.

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Staj Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

2021 - 2023

2021 - 2023

Birim Kalite Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği

2016 - 2020

2016 - 2020

Rektörlüğe Bağlı Koordinatör

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği

Akademi Dışı Deneyim

2008 - 2013

2008 - 2013

Ticari Kuruluş Özel, Belconti Resort Otel

2008 - 2013

2008 - 2013

Satın Alma Yöneticisi/Müdürü

BELCONTI RESORT OTEL, Satın Alma Yöneticisi/Müdürü

2006 - 2008

2006 - 2008

Ticari Kuruluş Özel, Alpha İdf Duty Free

2005 - 2008

2005 - 2008

Uluslararası Satış Elemanı

ALPHA IDF DUTTY FREE, Uluslararası Satış Elemanı

2003 - 2004

2003 - 2004

Restoran Kaptanı

DEDEMAN ERCİYES OTEL, Restoran Kaptanı

2002 - 2002

2002 - 2002

Garson (Servis Elemanı)

CLUB N ÇİMTUR, Garson (Servis Elemanı)

2000 - 2000

2000 - 2000

Garson (Servis Elemanı)

DEDEMAN CLUB BLUE WATERS, Garson (Servis Elemanı)

1997 - 1998

1997 - 1998

Garson (Servis Elemanı)

KALENDER RESTAURANT, Garson (Servis Elemanı)

1996 - 1996

1996 - 1996

Stajyer (Öğrenci)

MIRAMARE BEACH OTEL, Stajyer (Öğrenci)

1995 - 1995

1995 - 1995

Stajyer (Öğrenci)

MIRAMARE BEACH OTEL, Stajyer (Öğrenci)

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Banket ve Protokol Organizasyonu

PROFESYONEL RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

Profesyonel Otel Yönetimi

Lisans

Lisans

GENEL TURİZM-ÜNİV.SEÇMELİ

ÖNBÜRO OPERASYONLARI VE YÖNETİMİ

GENEL TURİZM-ÜNİV.SEÇMELİ-İ.Ö

SERVİS TEKNİKLERİ VE ZİAYAFET ORGANİZASYONU

BANKET VE PROTOKOL UYGULAMALARI

PROTOKOL VE GÖRGÜ KURALLARI

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE UYGULAMA II

SERVİS TEKNİKLERİ

SERVİS TEKNİKLERİ-İ.Ö

BANKET VE PROTOKOL UYGULAMALARI-İ.Ö

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE UYGULAMA

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE UYGULAMA-İ.Ö

BANKET VE PROTOKOL UYGULAMALARI

SERVİS TEKNİKLERİ

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE UYGULAMA I

Ön Lisans

Ön Lisans

BANKET YÖNETİMİ

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ-İ.Ö

BANKET YÖNETİMİ-İ.Ö

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I -İ.Ö

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II

KONGRE VE FUAR YÖNETİMİ

MENÜ PLANLAMA-İ.Ö

MENÜ PLANLAMA

GENEL TURİZM-İ.Ö

KONGRE VE FUAR YÖNETİMİ-İ.Ö

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II-İ.Ö

GENEL TURİZM

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ-İ.Ö

ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ-İ.Ö

ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ

OTEL İŞLETMELERİNDE OTOMASYON UYGULAMALARI-İ.Ö

KAT HİZMETLERİ

ÖNBÜRO HİZMETLERİ

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ

ÖNBÜRO HİZMETLERİ-İ.Ö

OTEL İŞLETMELERİNDE OTOMASYON UYGULAMALARI

TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ-İ.Ö

OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ

KAT HİZMETLERİ-İ.Ö

TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ

OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ-İ.Ö

KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ-İ.Ö

Tasarladığı Kurs ve Eğitimler

Makaleler

Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (14)

2024

2024

9. YÖRELER-ERZURUM COĞRAFİ İŞARETLERİ

Denk E.

YÜCİDERGİ , cilt.1, sa.4, ss.119-136, 2024 (Hakemsiz Dergi) Creative Commons License

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. A Smartphone Application Suggestion For Erzurum Destination: Atapaths

Denk E., Buladi Çubukcu B., Keha M., Dursun Denk Y.

15th INTERNATIONAL CONGRESS on CULTURE, TOURISM and CIVILZATION, Bitlis, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2024, ss.270-271, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

2. Geleceğin Mutfak Profesyonellerinin Yapay Ete (In Vitro) Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi: Atatürk Üniversitesi Örneği

Gencal M., Gencal A., Denk E.

8TH INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS - IGTSC 2024, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.473-476, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

3. Türkiye Gastronomik Coğrafi İşaretlerinin Uluslararası Yolculuğu: Avrupa Birliği (AB) Tescilleri

Denk E.

8TH INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS - IGTSC 2024, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.241-242, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

4. EVALUATION OF TURKEY’S GEOGRAPHICAL INDICATION REGISTERED TOMATO VARIETIES WITHIN THE SCOPE OF FESTIVAL TOURISM

Denk E.

ICSAS 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, Afyonkarahisar, Türkiye, 30 - 31 Ağustos 2024, ss.12-27, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

5. COĞRAFİ İŞARET TESCİLLİ ANTEP BAKLAVASININ GAZİANTEP İLİNDE TURİSTİK ÜRÜN OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

Çavuş A., Denk E., Nacar G.

8th West Asia Tourism Research Congress, Şırnak, Türkiye, 25 Nisan 2024, ss.158-159, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

6. OTEL MUTFAK ÇALIŞANLARININ GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİSİ ANALİZİ: ERZURUM ÖRNEĞİ

Denk E.

1st International The Congress On Hygiene Research In Hospitaly Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, cilt.1, ss.46, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

7. YEREL HALKIN GASTRONOMİ TURİZMİ ALGISI: ERZURUM ÖRNEĞİ

Denk E.

EGE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2023, ss.366, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

8. TÜRKİYE’DE COĞRAFİ İŞARET TESCİL SAYISINDA İLK ÜÇ SIRADA YER ALAN ŞEHİRLERİN GASTRONOMİK TESCİLLER AÇISINDAN KARŞILAŞTIRMASI.

Denk E.

BALKAN 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Edirne, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2023, cilt.1, ss.348, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

9. KIŞ KORİDORU GASTRONOMİ KORİDORUNA DÖNÜŞEBİLİR Mİ? BİR GASTRONOMİ ROTA DENEMESİ

Denk E.

KARADENIZ 14th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Batumi, Gürcistan, 9 - 10 Ekim 2023, ss.171-184, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

10. AĞZINDAN BAL DAMLAYAN BÖLGELER: TÜRKİYE ÖRNEĞİ

Denk E.

8.Socrates Uluslararası Eğitim, İşletme, Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.252-267, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

11. EDIBLE PLANTS USED IN VAN GASTRONOMY

Denk E.

TOKAT 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES, Tokat, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.191, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

12. TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARET TESCİLİ ALAN PEYNİRLER

Denk E.

AVRASYA 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Mart 2023, ss.446-459, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

13. MEŞHUR EDİRNE TAVA CİĞERİNİ DAHA ÖNCE HİÇ DENEYİMLEDİNİZ Mİ? CEVABINIZ EVET İSE PEKİ SONUÇ?

Denk E.

5th INTERNATIONAL CULTURE, ART and LITERATURE CONGRESS , Konya, Türkiye, 13 Aralık 2022, cilt.1, ss.513-514, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2022

2022

14. YEREL YÖNETİCİLERİN DEĞERLENDİRMELERİYLE COĞRAFİ İŞARETLER

Denk E., Sanalan Bilici N.

AKDENIZ 8th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 20 Kasım 2022, ss.86-106, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

15. ERZURUM IN GEOGRAPHICAL INDICATIONS

Denk E.

7TH ASIA PACIFIC INTERNATIONAL MODERN SCIENCES CONGRESS, Jakarta, Endonezya, 4 - 05 Kasım 2022, ss.290-301, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

16. TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLERDE SON DURUMU

Denk E.

ANADOLU 10. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 15 - 16 Ekim 2022, ss.563-572, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

17. GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA ERZURUM COĞRAFİ İŞARET (Cİ) ALMIŞ ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

Denk E., Sanalan Bilici N.

1.ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021, ss.8-9, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2019

2019

18. BİR KONAKLAMA İŞLETMESİNDE BASİT MALİYET KONTROL SİSTEMİNİN YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜNDE KULLANIMI

DENK E., BİLİCİ N.

ULUSLARARASI 19 MAYIS MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.349-363, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

19. Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi

IŞIK C., Küçükaltan D., ÇAPAN O., AKOĞUL E., DENK E., Gönül T.

I. Uluslararası Turizmde Yeni Ufuklar (TUYUF), Ankara, Türkiye, 26 - 27 Ekim 2018, cilt.1, sa.1, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

20. Erzurum Oltu İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli ve Yerel Halkın Turizm Algılamaları

Denk E., Mil B.

5. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 18 - 22 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

21. Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği

Mil B., Denk E.

4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Afyonkarahisar, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. A Route Suggestion for Traditional Cheeses:Kandirif and Gorcola Cheeses

Baysal D., Denk E.

Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editör, IGI Global yayınevi, Pennsylvania, ss.483-503, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

2. Analyzing Communicative Strategies in Online Hotel Reviews: A Case Study of Winter Tourism Corridor

Denk E., Zirzakıran F.

Contemporary Studies and Theories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN,YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,AKTUNA CAN,YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang Gmbh, Berlin, ss.281-300, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

3. Gastronomik Deneyimlerde Gıda Güvenliği: Erzurum'dan Kanıtlar

Denk E.

GASTRONOMİ ALANINDA TEMATİK ARAŞTIRMALAR III, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitapevi, Konya, ss.105-119, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

4. Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi

Denk E.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II, YazıtHasibe,GençerKansu, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.123-148, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

7. Kültür ve Turizmin Kavşağında Peynir: 1996’dan 2023’e Bibliyometrik Bir Değerlendirme

Denk E.

Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, Tüzün,Kalemci İpek; Öksüz,Meryem, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.305-340, 2023 Creative Commons License

2023

2023

8. Doğu Anadolu Bölgesi-4 (Malatya, Elazığ, Tunceli ve Erzurum)

Denk E.

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyelİ, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.243-266, 2023 Creative Commons License

2023

2023

9. Geleneksel Bir Peynirin İzinde: Erzurum Civil Peyniri Örneği

Denk E.

TURİZM ALANINDAKİ GELİŞMELERE AKADEMİK YORUMLAR, Denk,Erkan, Editör, YAZ YAYINLARI, Afyonkarahisar, ss.1-28, 2023 Creative Commons License

2023

2023

10. Karadeniz Bölgesi-Doğu Karadeniz Bölümü (Artvin, Rize, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt)

Denk E.

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.301-331, 2023 Creative Commons License

2023

2023

11. Hangi Bölgenin Ağzından Bal Damlıyor? Türkiye Üzerine Bir Araştırma

Denk E.

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar-VI, KILIÇ,Sibel, Editör, Artikel Akademi Yayın, İstanbul, ss.63-90, 2023 Creative Commons License

2023

2023

12. Lezzet ve Atmosferin Ötesine Geçmek: Erzurum’da Yemek Deneyimlerinin Karmaşıklıklarını İleri Analitik Tekniklerle İncelemek

Denk E.

Turizm Araştırmaları, Bayram,Turan Ali, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.77-122, 2023 Creative Commons License

2023

2023

13. Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)

Denk E.

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli /, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.285-300, 2023 Creative Commons License

2023

2023

14. Peynirin Tarihçesi ve Peynir Turizmi

Denk E.

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , Denk,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.23-47, 2023 Creative Commons License

2023

2023

15. Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler

Denk E.

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI, Kısa,Mustafa, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.247-266, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

16. Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)

GÜRBÜZ S., DENK E., YAZAN E.

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK, Erkan., Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.285-300, 2023

2023

2023

17. Coğrafi İşaret (Ci) Tescilli Ulusal Üreticilerden Türkiye’de Yeni Ci Sistem Modeli Önerisine: Erzurum Su Böreği Örneği

Denk E.

Sosyal Bilimlerde Akademik Analiz ve Yorumlar, Kılıçarslan,Abdullah; Günay,Tuğrul; Ergün,Tolga, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.575-602, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

18. TEREYAĞI DAHİL KATI VE SIVI YAĞLAR

DENK E.

Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editör, Paradigma Yayınevi, Çanakkale, ss.151-176, 2023

2022

2022

19. Coğrafi İşaretlerin Önemi ve Erzurum'un Tescilleri

Denk E., Sanalan Bilici N.

SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL TARTIŞMALAR 11, Zeynel KARACAGİL, Editör, Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.50-77, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

20. Yerel Halkın Coğrafi İşaretler ve Etiketleri Hakkındaki Görüşlerinin Analizi

Denk E., Sanalan Bilici N.

SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XIX, Nedim Sarıgüzel, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.119-153, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

21. Erzurum Yöre Sakinlerinin Coğrafi İşaretlere Yönelik Tutumlarının Analizi

Denk E., Sanalan Bilici N.

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler IV, SÖNMEZ Sinan, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.205-228, 2022 Creative Commons License

2019

2019

22. ERZURUM: OLTU CAĞ KEBABI

Polat Üzümcü T., Denk E.

BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, MELAHAT YILDIRIM SAÇILIK,SAMET ÇEVİK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.175-183, 2019 Creative Commons License

2018

2018

23. Ağırlama Endüstrisinde Yiyecek İçecek Hizmetleri

Denk E.

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Bilici N., Editör, Atatürk Araştırma Merkezi, Erzurum, ss.1-34, 2018 Creative Commons License

2018

2018

24. YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE PAZARLAMA

Denk E.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Bilici N., Editör, Atatürk Araştırma Merkezi, Erzurum, ss.1-34, 2018 Creative Commons License

Ansiklopedide Bölümler

Desteklenen Projeler

2024 - 2025

2024 - 2025

Turizmde Dijital Pazarlamada Akıllı Telefon Uygulamaları Erzurum ÖrneğiSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

(Proje Özeti)
DENK E. (Yürütücü), KEHA M., DURSUN DENK Y., BULADİ ÇUBUKCU B.

2024 - 2024

2024 - 2024

Kültürel Mirasımıza Coğrafi İşaretler ile Sahip ÇıkıyoruzSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler

(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu) Creative Commons License
Denk E. (Yürütücü)

2024 - 2024

2024 - 2024

Turizmde Dijital Pazarlamada Akıllı Telefon Uygulamaları Erzurum Örneği

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

(Proje Özeti)
Denk E. (Yürütücü), Keha M., Buladi Çubukcu B., Denk Y.

2021 - 2022

2021 - 2022

HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZELSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler

(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu) Creative Commons License
Denk E. (Yürütücü), Korucu E.

2021 - 2022

2021 - 2022

HAYDİ HERKES SPORASürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler

(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu) Creative Commons License
Denk E. (Yürütücü)

2018 - 2018

2018 - 2018

Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

IŞIK C. (Yürütücü), AKOĞUL E., DENK E., ÇAPAN O., KÜÇÜKALTAN D., GÖNÜL T.

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Sürdürülebilir Gastronomi ve Turizm Araştırmaları Dergisi (e-ISSN 3062-116X)

Danışma Kurul Üyesi

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Journal of Silk Road Tourism ResearchSürdürülebilir Kalkınma

Editör

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

AKADEMİK DANIŞMANLIK

Danışman

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Mart 2025

Mart 2025

International Journal of Tourism, Economic and Business Sciences

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2025

Şubat 2025

Journal of Sustainable Gastronomy and Tourism Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2025

Şubat 2025

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Aralık 2024

Aralık 2024

BRITISH FOOD JOURNAL

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Aralık 2024

Aralık 2024

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Aralık 2024

Aralık 2024

Abant Sosyal Bilimler Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Aralık 2024

Aralık 2024

JOURNAL OF INFRASTRUCTURE POLICY AND DEVELOPMENT

ESCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2024

Kasım 2024

Eurasian Journal of Food Science and Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2024

Kasım 2024

Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ekim 2024

Ekim 2024

Kent akademisi (Online)

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS)

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

Global Perspectives on Cheese Tourism

Tanınmış Yayınevleri tarafından basılan bilimsel/mesleki kitap

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

PLOS Sustainability and Transformation

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS)

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS)

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2023

Kasım 2023

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi

Diğer Dergiler

Kasım 2020

Kasım 2020

Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi

Diğer Dergiler

Eylül 2020

Eylül 2020

Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi

Diğer Dergiler

Bilimsel Danışmanlıklar

2022 - 2022

2022 - 2022

Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye

2022 - 2022

2022 - 2022

Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV SORULARININ HAZIRLANMASI

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Ağustos 2024

Ağustos 2024

TOKAT 3. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Denk E.
Tokat, Türkiye

Ağustos 2024

Ağustos 2024

ULUSLARARASI 9. SOCRATES SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Denk E.
İstanbul, Türkiye

Mayıs 2024

Mayıs 2024

İLÇELER GASTRONOMİ ENVANTERİ ÇALIŞTAYI VI Sürdürülebilir Kalkınma

Çalıştay Organizasyonu

Selçuk G. N., Serçeoğlu N., Sanalan Bilici N., Denk E.
Erzurum, Türkiye

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Erzurum Mutfak Kültüründe Demir Tatlısı Sürdürülebilir Kalkınma

Çalıştay Organizasyonu

Denk E., Keha M., Akan Y., Selçuk G. N., Çavuş A., Sanalan Bilici N., et al.
Erzurum, Türkiye

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Siber Suçlarla Mücadele Konferansı Sürdürülebilir Kalkınma

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Keha M., Karcıoğlu M. S., Denk E., Çubukcu F., Ebren Ö., Çimen F.
Erzurum, Türkiye

Mayıs 2024

Mayıs 2024

İLÇELER GASTRONOMİ ENVANTERİ ÇALIŞTAYI V Sürdürülebilir Kalkınma

Çalıştay Organizasyonu

Selçuk G. N., Serçeoğlu N., Sanalan Bilici N., Denk E.
Erzurum, Türkiye

Mayıs 2024

Mayıs 2024

İLÇELER GASTRONOMİ ÇALIŞTAYI ENVANTERİ IV Sürdürülebilir Kalkınma

Çalıştay Organizasyonu

Serçeoğlu N., Selçuk G. N., Denk E.
Erzurum, Türkiye

Mayıs 2024

Mayıs 2024

İLÇELER GASTRONOMİ ÇALIŞTAYI III Sürdürülebilir Kalkınma

Çalıştay Organizasyonu

Selçuk G. N., Serçeoğlu N., Denk E.
Erzurum, Türkiye

Aralık 2023

Aralık 2023

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ŞEFİN MUTFAK SIRLARI Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Denk E., Dürgen Y., Keha M., Akan Y., Buladi Çubukcu B., Çubukcu F.
Erzurum, Türkiye

Aralık 2023

Aralık 2023

Otel İşletmelerinde İnsan Kaynaklarının Yönetimi ve Önemi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Buladi Çubukcu B., Keha M., Dürgen Y., Denk E., Arslan G., Ebren Ö., et al.
Türkiye

Aralık 2023

Aralık 2023

Konaklama Sektöründe Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Önemi Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Denk E., Çubukçu B. B., Keha M., Akan Y., Sanalan Bilici N., Dürgen Y., et al.
Erzurum, Türkiye

Eylül 2023

Eylül 2023

SOCRATES 8th INTERNATIONAL EDUCATION, BUSINESS, ECONOMICS AND SOCIAL SCIENCES CONGRESS Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Denk E.
Diyarbakır, Türkiye

Kasım 2022

Kasım 2022

ATA TURİZM X. KARİYER GÜNÜ

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Çavuş A., Denk E., Yazıcılar Sola F. G., Boz H., Tokgöz L., Bulut S. H., et al.
Erzurum, Türkiye

Kasım 2022

Kasım 2022

Turizmde İnsan Kaynaklarının Önemi Sürdürülebilir Kalkınma

Çalıştay Organizasyonu

Çavuş A., Denk E., Yazıcılar Sola F. G., Boz H., Tokgöz L., Işık M. F., et al.
Erzurum, Türkiye

Aralık 2021

Aralık 2021

8. ATA TURİZM KARİYER GÜNLERİ

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Denk E.
Erzurum, Türkiye

Eylül 2021

Eylül 2021

Turizm'de Sektör ve Akademi İşbirliği Sürdürülebilir Kalkınma

Çalıştay Organizasyonu

Çavuş A., Denk E.
Erzurum, Türkiye

Ödüller

Haziran 2022

Haziran 2022

Akademik Performans Ödülü-Çarpan Etki Kategorisi

Atatürk Üniversitesi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

30 Ağustos 2024 - 31 Ağustos 2024

30 Ağustos 2024 - 31 Ağustos 2024

ICSAS 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMYSürdürülebilir Kalkınma

Oturum Başkanı

Afyonkarahisar-Türkiye

30 Ağustos 2024 - 31 Ağustos 2024

30 Ağustos 2024 - 31 Ağustos 2024

ICSAS 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMYSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Afyonkarahisar-Türkiye

25 Nisan 2024 - 27 Nisan 2024

25 Nisan 2024 - 27 Nisan 2024

8TH INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH

Katılımcı

Şırnak-Türkiye

13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023

13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023

KARADENIZ 14th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES

Katılımcı

Batumi-Gürcistan

13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023

13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023

KARADENIZ 14th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES

Oturum Başkanı

Batumi-Gürcistan

06 Ekim 2023 - 08 Ekim 2023

06 Ekim 2023 - 08 Ekim 2023

BALKAN 9TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES

Katılımcı

Edirne-Türkiye

28 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023

28 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023

SOCRATES 8th INTERNATIONAL EDUCATION, BUSINESS, ECONOMICS AND SOCIAL SCIENCES CONGRESS

Katılımcı

Diyarbakır-Türkiye

28 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023

28 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023

SOCRATES 8th INTERNATIONAL EDUCATION, BUSINESS, ECONOMICS AND SOCIAL SCIENCES CONGRESSSürdürülebilir Kalkınma

Oturum Başkanı

Diyarbakır-Türkiye

22 Eylül 2023 - 24 Eylül 2023

22 Eylül 2023 - 24 Eylül 2023

EGE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES

Katılımcı

İzmir-Türkiye

05 Mayıs 2023 - 07 Mayıs 2023

05 Mayıs 2023 - 07 Mayıs 2023

1st INTERNATIONAL THE CONGRESS ON HYGIENE RESEARCH IN HOSPITALITY INDUSTRYSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Kocaeli-Türkiye

23 Mart 2023 - 23 Mart 2023

23 Mart 2023 - 23 Mart 2023

TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Oku & YayınlaSürdürülebilir Kalkınma

İzleyici / Dinleyici

Ankara-Türkiye

10 Mart 2023 - 12 Mart 2023

10 Mart 2023 - 12 Mart 2023

AVRASYA 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCESSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Budapest-Macaristan

10 Mart 2023 - 12 Mart 2023

10 Mart 2023 - 12 Mart 2023

AVRASYA 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCESSürdürülebilir Kalkınma

Oturum Başkanı

Budapest-Macaristan

13 Aralık 2022 - 13 Aralık 2022

13 Aralık 2022 - 13 Aralık 2022

5th INTERNATIONAL CULTURE, ART and LITERATURE CONGRESS

Katılımcı

Konya-Türkiye

19 Kasım 2022 - 20 Kasım 2022

19 Kasım 2022 - 20 Kasım 2022

AKDENIZ 8th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCESSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Girne-Kıbrıs (Kktc)

04 Kasım 2022 - 05 Kasım 2022

04 Kasım 2022 - 05 Kasım 2022

7 th ASIA PACIFIC International Modern Sciences CongressSürdürülebilir Kalkınma

Oturum Başkanı

Jakarta-Endonezya

04 Kasım 2022 - 05 Kasım 2022

04 Kasım 2022 - 05 Kasım 2022

7 th ASIA PACIFIC International Modern Sciences CongressSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Jakarta-Endonezya

15 Ekim 2022 - 16 Ekim 2022

15 Ekim 2022 - 16 Ekim 2022

ANADOLU 10. SOSYAL BİLİMLER KONGRESİSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Diyarbakır-Türkiye

15 Nisan 2022 - 15 Nisan 2022

15 Nisan 2022 - 15 Nisan 2022

Gümüşhane'de Gastronomi TurizmiSürdürülebilir Kalkınma

Davetli Konuşmacı

Gümüşhane-Türkiye

10 Aralık 2021 - 11 Aralık 2021

10 Aralık 2021 - 11 Aralık 2021

Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi-Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı

Katılımcı

Erzurum-Türkiye

27 Şubat 2021 - 28 Şubat 2021

27 Şubat 2021 - 28 Şubat 2021

1.ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Kayseri-Türkiye

01 Mayıs 2019 - 01 Mayıs 2019

01 Mayıs 2019 - 01 Mayıs 2019

ULUSLARARASI 19 MAYIS MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ

Katılımcı

Samsun-Türkiye

01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018

01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ÇALIŞTAYISürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Gümüşhane-Türkiye

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ

Katılımcı

Muğla-Türkiye

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ

Katılımcı

Afyon-Türkiye

Davetli Konuşmalar

Haziran 2024

Haziran 2024

SERVİS TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI

Seminer

2025 EİT TURİZM BAŞKENTİ ERZURUM KAFELER-Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

SERVİS TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI OTEL VE RESTORANLAR

Seminer

2025 İET TURİZM BAŞKENTİ ERZURUM-Türkiye

Nisan 2024

Nisan 2024

Erzurum Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri

Çalıştay

Atatürk Üniversitesi-Türkiye

Aralık 2023

Aralık 2023

KÖKLERİMİZDEN BESLENİYORUZ

Seminer

Erzurum Teknik Üniversitesi-Türkiye

Aralık 2023

Aralık 2023

COĞRAFİ İŞARETLER ve ERZURUM İLİNİN GÜNCEL COĞRAFİ İŞARET TESCİLLERİ

Seminer

Kuzey Doğu Anadolu Kariyer Fuarı-Türkiye

Nisan 2022

Nisan 2022

GÜMÜŞHANE'DE GASTRONOMİ TURİZMİ

Seminer

Gümüşhane Üniversitesi-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 3

h-indeksi (WOS): 1

Jüri Üyelikleri

Eylül-2022

Eylül 2022

Bilirkişi Kurulu

İntibak Komisyon Üyesi - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2022

Mayıs 2022

Yarışma

46.TURİZM HAFTASI YEMEK YARIŞMASI - Atatürk Üniversitesi

Nisan-2021

Nisan 2021

Yarışma

45.TURİZM HAFTASI YEMEK YARIŞMASI - Atatürk Üniversitesi

Nisan-2020

Nisan 2020

Yarışma

44.TURİZM HAFTASI YEMEK YARIŞMASI - Atatürk Üniversitesi