SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Multidimensional evaluation of techno-functional properties of yoghurt bacteria
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
, cilt.148, ss.1-9, 2024 (SCI-Expanded)
Influence of extraction methods and solvents on the antimicrobial activity of pickled Ferula orientalis
JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.72, sa.3, ss.100-106, 2021 (SCI-Expanded)
Application of high resolution melting analysis for differentiation of spoilage yeasts
JOURNAL OF MICROBIOLOGY
, cilt.54, sa.9, ss.618-625, 2016 (SCI-Expanded)
Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.45, sa.1, ss.15-19, 2014 (SCI-Expanded)
Chemical and microbiological status and volatile profiles of mouldy Civil cheese, a Turkish mould-ripened variety
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.47, sa.11, ss.2405-2412, 2012 (SCI-Expanded)
Microbiological quality of the kavurma samples marketed in Erzurum Turkey
ANNALS OF MICROBIOLOGY
, cilt.55, sa.1, ss.27-31, 2005 (SCI-Expanded)
KKNTA ve TAHIL ürünlerine uygulanması
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.34, sa.4, ss.375-382, 2003 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.362-374, 2023 (Hakemli Dergi)
Molecular Characterization of the Yeast Isolates Originating from Turkish Autochthonal Product, Brined Grapeleaves
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING RESEARCH & TECHNOLOGY
, cilt.9, sa.7, ss.883-886, 2020 (Hakemli Dergi)
Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.50, sa.3, ss.312-325, 2019 (Hakemli Dergi)
Patulin Contamination in Fruit Juices and Its Control Measures
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.5, ss.39-48, 2018 (Hakemli Dergi)
Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Akademik Gıda
, cilt.11, ss.58-62, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
İnsan Orijinli Geotrichum candidum M1 Suşunun Bazı in vitro Probiyotik Özelliklerinin İncelenmesi
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1-2
Yeni Bir Gıda Patojeni Arcobacter spp.
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.3-4
Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460
Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461
Probiotic strawbery yoghurts Probiotic properties and microbiological chemical and sensory qualities
International Conference on Nutraticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016
Probiotic strawberry yogurts Probiotic properties and microbiological chemical and sensory qualities
International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016
Capable of some mycotoxins production of Penicillium roqueforti strains isolated moldy Civil cheese
2013 EFFoST Annual meeting: Bio-based Technologies in the Context of European Food Innovation Systems, Bologna, İtalya, 12 - 15 Kasım 2013
Safety in terms of some toxins of Mouldy Civil cheese ripened by defined strains of Penicillium roqueforti
The 2nd International Symposium on " Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.27
An in vitro investigation of antimicrobial activity of black cumin Nigella sativa L essential oil
1 st Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants (MESMAP, 2013, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 17 - 20 Nisan 2013, ss.237
Antibacterial activity of methanol extracts of Salvia species from Turkey
International Conference on Science Engineering in Mathematics, Chemistry and Physics, Jakarta, Endonezya, 24 - 25 Ocak 2013
Potansiyel Küflü Peynirimiz: Bir Penicillium roqueforti Suşu ile Olgunlaştırılan Civil Peynirlerde Proteoliz, Mikrobiyolojik Durum ve Uçucu Bileşenler
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu,, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.14-15
Vakfıkebir ve Beyaz Ekmeğin Mikrobiyolojik Raf Ömrü
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Vakfıkebir ve Beyaz Ekmeğin Mikrobiyolojik Raf Ömrü
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Chemistry, Microbiology and Volatile Profiles of Butter made using Cream or Yogurt in Turkey
9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011
Antimicrobial activities of oil of Erythraea centaurium centaury on some foodborne microorganisms
9th Euro Fed Lipid Congress, Frankfurt, Almanya, 18 - 21 Eylül 2011, ss.236
Antimicrobial activities of oil of Erythraea centaurium centaury on some foodborne microorganisms
9th Euro Fed Lipid Congress, Frankfurt, Almanya, 18 - 21 Eylül 2011, ss.236
Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri
1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2011
Morphotypic molecular and mycotoxicologic properties of dominant fungi from Mouldy Civil cheese
11 th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology, Kahire, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.10
Morphotypic and molecular identification and detection of mycotoxicologic properties of dominant filamentous fungi from mouldy Civil cheese
11th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010
Küflü civil peynirin (Erzurum) mikrobiyolojik özellikleri
The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.319
Küflü civil peynirin (Erzurum) mikrobiyolojik özellikleri
The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.319
Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Kemer/Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.611
Mikroenkapsüle edilmiş bazı probiyotik bakterilerinin çeşitli gıdalarda kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.267-268
Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmaların üzerine etkileri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.611
Mikroenkapsüle edilmiş bazı probiyotik bakterilerinin çeşitli gıdalarda kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.267-268
Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmaların üzerine etkileri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.611
Civil Peynir ve bazı özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.746-749
Karın Kaymağı peyniri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.743-745
Ketirhindi Acacia catechu bitkisinin antioksidan ve antimikrobiyal aktivitelerinin belirlenmesi
10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008
Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8
Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8
The inhibition of aflatoxins by natural plant compounds and lactic acid bacteri
XIIth International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, 21 Mayıs - 25 Ocak 2007
Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811
Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811
Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811