Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Transgenik Tahıllar

GIDA , cilt.32, ss.51-59, 2007 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Determınatıon Of The Sensory Propertıes Of The Tray Kadayıf Frıed At Dıfferent Tımes And Temperatures

VIII. Internatıonal "Başkent" Congress On Physıcal, Engıneerıng, And Applıed Scıences Proceedıngs Book, Ankara, Türkiye, 4 - 06 Şubat 2023, ss.194-202

The Effect Of Heat Treatment And The Use Of Dıfferent Addıtıves On Sensory Propertıes In The Tray Square.

VIII. Internatıonal "Başkent" Congress On Physıcal, Engıneerıng, And Applıed Scıences Proceedıngs Book, Ankara, Türkiye, 4 - 06 Şubat 2023, ss.203-223

Vakfıkebir ve Beyaz Ekmeğin Mikrobiyolojik Raf Ömrü

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811

Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.615

Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour

International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38

Dirençli Nişasta

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366

Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar

Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368

Maillard Reaction Indicators in Cereal Products

ICC International Conference Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134

Determination of protein, wet and dry gluten of wheat flours by near-infrared spectroscopy.

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.61

Textural properties of Vakfıkebir bread, a traditional Turkish sourdough bread

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.220

Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165

The investigation of availability of edxrf technique for observing bread staling

The Fourth Eurasian Conference on, Nuclear Science and its Application, Baku, Azerbaycan, 31 Ekim - 03 Kasım 2006, ss.151

Ekmeğin Bayatlaması ve Tayin Metotları

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.123-133

Genetik Modifiye Tahıllar

4.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2005, ss.113-124

Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

Vakfıkebir Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

Farklı Modifiye Yöntemlerinin Nişastanın Fizikokimyasal ve Termoanalitik Özellikleri Üzerine Etkisi

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.289-297

Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.387-394

Kitap & Kitap Bölümleri

Laboratuar Teknikleri ve Enstrümental Analiz Uygulama Klavuzu 1

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERS YAYINLARNO:245, Erzurum, 2013

Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:335, Erzurum, 2002

Metrikler

Yayın

102

Atıf (WoS)

102

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

128

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

37

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

38

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları