Prof. Dr. Memnune ŞENGÜL


Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Fax Telefonu: +90 442 236 0958
İş Telefonu: +90 442 231 2490
Web: https://avesis.atauni.edu.tr/memnune
Ofis: GIDA MÜHENDİSLİĞİ/104 NOLU ODA
Posta Adresi: ATATÜRK ÜNİV. ZİRAAT FAK. GIDA MÜH. BÖL. 25240 ERZURUM

Metrikler

Yayın

168

Yayın (WoS)

56

Yayın (Scopus)

57

Atıf (WoS)

1672

H-İndeks (WoS)

23

Atıf (Scopus)

2001

H-İndeks (Scopus)

24

Atıf (Scholar)

1044

H-İndeks (Scholar)

11

Atıf (TrDizin)

16

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

35

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

19

Proje

28

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

18

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1996 - 2002

1996 - 2002

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Türkiye

1993 - 1996

1993 - 1996

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Türkiye

1989 - 1993

1989 - 1993

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2002

2002

Doktora

Depolanan patateslerin besin ögelerinde ve glikoalkaloid seviyelerinde meydana gelen değişimler

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

1996

1996

Yüksek Lisans

Erzurum’da Yetiştirilen Kızılcık Meyvesinin Marmelat ve Nektara İşlenerek Değerlendirilmesi

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2024

2024

Günlük Hayatta Su Verimliliği

Kişisel Gelişim

Tarım ve Orman Bakanlığı

2024

2024

Günlük Hayatta ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği

Kişisel Gelişim

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

2024

2024

Çevre ve Sıfır Atık

Kişisel Gelişim

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

2024

2024

Devlet malını Koruma ve tasarruf Tedbirleri

Kişisel Gelişim

Vergi Denetim Kurulu başkanlığı

2021

2021

Deney Laboratuvarları İçin Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi,

Kalite Yönetimi

RAN Kalite, 2021

2021

2021

TS EN ISO 19011-2018 İÇ TETKİK EĞİTİMİ

Kalite Yönetimi

RAN Kalite, 2021

2021

2021

TS EN ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği İçin Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi

Kalite Yönetimi

RAN Kalite, 2021

2021

2021

TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları İçin Risk Analizi Eğitimi,

Kalite Yönetimi

RAN Kalite, 2021

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Gıda Biyokimyası

Gıda Teknolojisi

Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi

Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi

Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2009 - 2014

2009 - 2014

Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2003 - 2009

2003 - 2009

Yrd. Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2002 - 2003

2002 - 2003

Araştırma Görevlisi Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1994 - 2002

1994 - 2002

Araştırma Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Birim Kalite Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Komisyonu (SKA)

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Doktora Yeterlilik Komisyonu

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Rektörlük, -

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Laboratuvar Sorumlusu

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2021 - 2024

2021 - 2024

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

GIDALARDA RENK MADDELERİ

Gıdalarda Aroma Maddeleri

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

GIDA VE BESLENME

BESLENMEDE SON GELİŞMELER (RECENT ADVANCES IN NUTRITION)

Lisans

Lisans

ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ

BESLENME VE SAĞLIK

ÖZEL GIDALAR

MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ

BESLENME İLKELERİ

MEZUNİYET ÇALIŞMASI II

BESLENME VE SAĞLIK

BESLENME İLKELERİ

Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi

MEZUNİYET ÇALIŞMASI I

GIDA İŞLEME ANALİZ TEKNİKLERİ II

Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

MEZUNİYET ÇALIŞMASI I

MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ

GIDA İŞLEME ANALİZ TEKNİKLERİ I

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

GIDA İŞLEME ANALİZ TEKNİKLERİ I

Yönetilen Tezler

Makaleler

Tümü (85)
SCI-E, SSCI, AHCI (51)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (53)
ESCI (1)
Scopus (54)
TRDizin (20)
Diğer Yayınlar (12)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. THE ROLE AND EFFECTS OF EDIBLE FILMS AND COATINGS IN THE LOSS AND WASTE OF FRUITS AND VEGETABLES

Ufuk S., Tunç S., Topdaş E. F., Şengül M.

ERZURUM 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Erzurum, Türkiye, 9 Mayıs - 11 Ağustos 2025, ss.340-353, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

2. BIOACCESSIBILITY OF ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF COFFEE

Topdaş E. F., Taşçı H., Şengül M.

18TH INTERNATIONAL ISTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, ARCHITECTURE AND MATHEMATICAL SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ağustos 2024, ss.235-247, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

4. The Effects of Different Extraction Methods and Solvents on Antioxidant Properties of Çırış (Asphodelus Aestıvus L.)

ŞENGÜL M., Karakütük İ. A., TOPDAŞ E. F.

8th International New York Academic Research Congress on Life, Engineering, and Applied Sciences, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 26 Haziran 2023, ss.70-78, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

5. THE EFFECTS OF DIFFERENT EXTRACTION METHODS AND SOLVENTS ON ANTIOXIDANT PROPERTIES OF ÇIRIŞ (ASPHODELUS AESTIVUS L.)

Şengül M., Karakütük İ. A., Topdaş E. F.

8 th INTERNATIONAL NEW YORK ACADEMIC RESEARCH CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 26 Haziran 2023, ss.70-78, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

6. DETERMINATION OF ANTIOXIDANT PROPERTIES AND CHEMICAL COMPOSITIONS OF SOME ONION CULTIVAR

ZOR M., TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M., YILMAZ B.

ICONFOOD’22 International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

7. Changes in some chemical properties of black mulberry concentrate during storage.

Yavaş O., Şengül M., Zor M.

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2022), Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.126-128, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

8. COMPARISON OF ROSE, HAWTHORN, WALNUT, APPLE, AND GRAPE VINEGARS IN TERMS OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND TOTAL BIOACTIVE COMPONENTS

Topdaş E. F., Şengül M., Karakütük İ. A.

ASES II. INTERNATIONAL HEALTH , ENGINEERING AND SCIENCES CONGRESS, Kayseri, Türkiye, 19 - 21 Ağustos 2022, ss.77-87, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

9. Nutritional İmportance of Vitamin D During COVID 19 Pandemic

ZOR M., ŞENGÜL M.

To the 3rd International Conference on Food , Agriculture and Animal Sciences, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

10. Means Of Acquiring Natural Coloring Agent From Vitis labrusca L.

ZOR M., ŞENGÜL M.

III. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

11. PRODUCTION, FOOD USE AND TOXIC EFFECTS OF NANO SILVER PARTICLES

ODUNKIRAN A., KÖKTÜRK M., ŞENGÜL M.

EJONS 12TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON MATHEMATICS, ENGINEERING, NATURAL & MEDICAL SCIENCES, Paris, Fransa, 9 - 11 Temmuz 2021, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

12. β-GLUCAN SUPPLEMENTATION IN COVID-19 PANDEMIC

TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M.

II. INTERNATIONAL COVID-19 AND CURRENT ISSUES CONGRESS MAY 1-2, 2021, İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Mayıs 2021, ss.148-155, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2020

2020

13. Bioactive components of Spirulina platensis and their use in foods. II. International Agricultural

ZOR M., ŞENGÜL M.

Biological Life Science Conference, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2020, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

14. Biosynthesis, Composition and Positive Health Effects of Anthocyanins

zor m., TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M.

Karadeniz 3. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, 25 - 26 Nisan 2020, ss.145-151, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

15. OVERVIEW OF THE EFFECTS OF MONOSODIUM GLUTAMAT ON HEALTH

ODUNKIRAN A., KÖKTÜRK M., ŞENGÜL M.

INTERNATIONAL EUROASIA Congress on Scientific Researchesand Recent Trends-V, Baku, Azerbaycan, 16 - 19 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

16. SOME PHYSICAL CHEMICAL PROPERTIES AND ANTIOXIDANT CAPACITY OFBLACK AND YELLOW CHERRY

ŞENGÜL M., ODUNKIRAN A., AY E.

International Euroasia Congress onScientific Researchesand Recent Trends-V, Baku, Azerbaycan, 16 - 19 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

17. A Functional Food: Black Garlic

TOPDAŞ E. F., ODUNKIRAN A., ŞENGÜL M.

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.72-76, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

18. Effects of Cinnamon on Type-2 Diabetes Mellitus

Topdaş E. F., Odunkıran A., Şengül M.

INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY ANDFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-AGROFOOD, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.82-88, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

19. RHEOLOGICAL BEHAVIOR OF ICE CREAM MIXES PRODUCED WITH LYOPHILIZED PRICKLY PEAR

Şengül M., Topdaş E. F., Ertugay M. F., Dağdemir E.

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.46-50, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

21. Mineral Composition Changes Between Plum (Prunus Salicina)Fruit, Pulp and Pestil

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., KARATAŞ N., ZOR m.

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

22. Antioxidant Activity, Total Phenolic and Total Antocyanin Contents of Prunus salicina

ŞENGÜL M., KARATAŞ N., TOPDAŞ E. F., ZOR m.

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

23. Investigation of Volatile Compounds of Plum (Prunus salicina) Pestil

ŞENGÜL M., YILMAZ B., ZOR m., TOPDAŞ E. F., KARATAŞ N.

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

24. Functional Properties of Hippophae rhamnoides

ZOR m., ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F.

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

25. Some qualıty characterıstıcs of almond paste produced in Edirne

ŞENGÜL M., ZOR M., ODUNKIRAN A.

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018

2017

2017

26. The Phenolic Profile and Antioxidant Activity of Acera Pekmez

TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M., BAYRAMBAŞ K.

’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2017, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

27. The Bioactive Compounds of Tea and Decaffeinated Tea and Effects on The Health

KARATAŞ N., ŞENGÜL M., YILDIZ H., ÖZLÜ H.

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

28. Determination of Antioxidant activity of Black Rose Hip (Rosa Pimpinellifolia L.) Extracts.

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F.

I. Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, TABKON’2017, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.423, (Özet Bildiri)

2017

2017

29. The Extraction of Black Rose Hip Fruit and Its Seeds in Different Solvents and Their Use in Ice Cream Production As Colorant.

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M., ZOR M.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technology (ICAFOF'2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.228, (Özet Bildiri)

2017

2017

30. Sensorial Properties of Ice Creams Produced with Black Rose Hip, Seed Powder and Water Extracts

ŞENGÜL M., ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F.

International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.160, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

31. Total Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Coriander.

TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M.

Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

32. Anthocyanin Contents of Ice Creams Coloured With Black Rose Hip Fruit and Seeds Extracts

TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M., ŞENGÜL M., ZOR M.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technology (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1293-1294, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

33. The Extraction of Black Rose Hip Fruit and Its Seeds in Different Solvents and Their Use in Ice Cream Production as Colorant

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M., ZOR M.

International Conferance on Agriculture, Forets, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

34. Sensorial properties of Ice Creams with Black Rose Hip, Seed Powder and Water Extracts

ŞENGÜL M., ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F.

International Conferance on Advancesand Innovations in Engineering (ICAIE), 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

36. Total Phenolic and Antioxidant Capacity of Coriander.

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F.

Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

2017

2017

37. Characteristics and Effective Usage Areas of Rosemary.

ÖZEL G., TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M., ÜNVER H.

Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

2017

2017

38. Effects of Different Drying Methods on The Antioxidant Capacity of Smilax Excelsa L.

TOPDAŞ E. F., DEMİRBAŞ M., ŞAT İ. G., ŞENGÜL M.

Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

2017

2017

39. Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenolic Compounds of Micromeria Fruticosa.

TOPDAŞ E. F., ŞENGÜL M., ÜNVER H.

International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

2017

2017

40. Some Properties and Usage Areas of Basil (Ocimum basilicum).

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., KAVAZ N., ÖZEL G.

Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

2017

2017

41. A Medicinal-Aromatic Plant: Coriandrium Sativum L.

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F.

International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.2, (Özet Bildiri)

2016

2016

42. Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri.

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., ÜNVER H., ODUNKIRAN A.

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

2016

2016

43. Kokulu Üzüm (Vitis Labrusca)’Ün Biyoaktif Bileşenleri Ve Sağlık Üzerine Etkilerİ

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., ZOR M., ODUNKIRAN A.

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

2015

2015

47. Antioxidant capacity and phenolic contents of newly developed seedless lemons

Uzun A., Ercisli S., Sengul M., Yildiz H., Seday U., Yilmaz K. U.

3rd Balkan Symposium on Fruit Growing, Belgrade, Sırbistan, 16 - 18 Eylül 2015, cilt.1139, ss.683-686, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

2015

2015

49. Determination of Phenolic Profile and Antioxidant Activity of Different Marmalades.

Şengül M., Topdaş E. F., Bayrambaş K., Doğan H.

Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu (MYT2015), Bayburt, Türkiye, 22 - 24 Ekim 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

2015

2015

50. A research on individual phenolic content and antioxidant activity of a traditioanl product furuc

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., DOĞAN H.

The 3. ınternational symposium on traditional foods from adriatic to caucasus 1-4 october 2015 Sarajevo/Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

51. Determination of Physico-Chemical Properties, Phenolic Composition and Antioxidant Capacity of Traditionally Produced Kaz Apple Karova

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., BAYRAMBAŞ K.

Traditional foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

52. Antioxidant activity phenolic profile some chemical and physical properties of date fruit phoenix dactylifera pekmez

ŞENGÜL M., DOĞAN H., YILDIZ H., ARZU O.

The 3. ınternational symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, 1-4 october 2015 Sarajevo/Bosnia and Herzegovina., 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

53. Determination of physical chemical properties phenolic composition and antioxidant capacity of traditionally produced kaz apple karova

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., BAYRAMBAŞ K.

The 3. ınternational symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, 1-4 october 2015 Sarajevo/Bosnia and Herzegovina., 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

54. A research on Individual Phenolic Content and Antioxidant Activity of A Traditional Product Furuç

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., DOĞAN H.

The 3rd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

2015

2015

55. The phenolic profile and antioxidant activity of acara pekmez

TOPDAŞ E. F., BAYRAMBAŞ K., ŞENGÜL M.

The 3. ınternational symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, 1-4 october 2015 Sarajevo/Bosnia and Herzegovina., 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

56. A Natural Food Additive: Propolis.

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F.

From Hive To Table 2015, Safety And Authenticity of Bee Products (FHTT2015)., İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

2012

2012

57. Antioxidant Activity and Total Phenolic Content of Bergamot (Citrus bergamia Risso) Fruits

ERCİŞLİ S., UZUN A., Yilmaz K. U., ŞENGÜL M., Yildiz H., UYSAL O.

12th International Citrus Congress - International-Society-of-Citriculture, Valencia, İspanya, 18 - 23 Kasım 2012, cilt.1065, ss.1471-1473, (Tam Metin Bildiri) identifier identifier

2014

2014

58. Geleneksel ve Etnik Gıdaların Güvenliği Biyoaktivitesi ve Yararları

YILDIZ H., KARATAŞ N., ŞENGÜL M., ERCİŞLİ S.

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)

2013

2013

59. Comparisons on Antioxidant Activities Total Phenolic Contents Some Physical and Chemical Properties of Various Pekmez Samples

ŞENGÜL M., KARATAŞ N.

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2012

2012

61. Dut pekmezinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine depolamanın etkisi

ŞENGÜL M., KARATAŞ N.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

62. The Change of Total Phenolic Content, Antioxidant Activity and Some Quality Properties of Sour Cherry Added Yoghurts During Storage

ŞENGÜL M., ERKAYA T., ŞENGÜL M., YILDIZ H.

4th International Congress on Food Technology, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.1, (Özet Bildiri)

2010

2010

64. Erzurumda Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri

KAVAZ A., YILDIZ H., ŞENGÜL M., BAKIRCI İ.

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2010

2010

65. Erzurum'da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotu'nun Antioksidan Özellikleri

Kavaz Yüksel A., Yıldız H., Şengül M., Bakırcı İ.

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (15-17 April 2010, Tekirdağ/Turkey, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.162-164, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2010

2010

66. Erzurum’da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri

KAVAZ A., YILDIZ H., ŞENGÜL M., BAKIRCI İ.

The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.162-163, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2007

2007

72. Çoruh Vadisinden Seçilen Nar Punica granatum L Genetik Kaynaklarının Yağ asidi Profillerine göre Sınıflandırılması

Orhan E., Ercişli S., Eşitken A., Şengül M.

XV. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi (28-31 Ekim 2007), Poster ve Sözlü Bildiri Kitapçığı, Antalya, Türkiye, 28 - 31 Ekim 2007, ss.110-113, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2007

2007

73. Total phenolic content antioxidant activity mineral content some physical and chemical properties of apple pekmez

KARATAŞ N., ŞENGÜL M., YILDIZ H.

2st International Congress on Food and Nutrition, 24 Aralık - 26 Ocak 2007, (Özet Bildiri)

2006

2006

76. Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri

ŞENGÜL M., ŞENGÜL M., DODOLOĞLU A.

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.863, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2025

2025

1. EXPLORING MINIMALLY PROCESSED TECHNIQUES FOR FRESH FRUITS AND VEGETABLES: TRENDS, BENEFITS, AND CHALLENGES

TOPDAŞ E. F., Ufuk S., ŞENGÜL M.

Research And Evaluations In The Field Of Food Sciences And Engineering, GÜVEN ALPER, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.29-58, 2025

2023

2023

2. IMPORTANCE OF POLLEN ANALYSIS IN HONEY: MELISSOPALYNOLOGY

Şengül M., Ufuk S., Karakütük İ. A., Aksoy S.

Current Research in Agriculture, Forestry and Aquaculture , OĞUZHAN DOĞANLAR,FİGEN CERİTOĞLU, Editör, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, ss.25-38, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

3. GIDA KATKI MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAZI ENZİMLER VE KULLANIM ALANLARI I

ODUNKIRAN A., ŞENGÜL M., ZOR M.

BİYOLOJİ ALANINDA TEORİK VE UYGULAMALI AKADEMİK ÇALIŞMALAR, Şifa TÜRKOĞLU, Editör, İKSAD, Ankara, ss.93-130, 2022

2022

2022

4. GIDA KATKI MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAZI ENZİMLER VE KULLANIM ALANLARI II

ODUNKIRAN A., ŞENGÜL M., ZOR M.

BİYOLOJİ ALANINDA TEORİK VE UYGULAMALI AKADEMİK ÇALIŞMALAR, Şifa TÜRKOĞLU, Editör, İKSAD, Ankara, ss.131-170, 2022

Desteklenen Projeler

2023 - 2024

2023 - 2024

Diyabet Yaralarının İyileştirilmesi Amacıyla Geliştirilmiş Formülasyon-2Sürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÜL M. (Yürütücü), TOPDAŞ E. F., TAGHIZADEHGHALEHJOUGHI A.

2022 - 2024

2022 - 2024

Yeni bir Fonksiyonel Ürün Propolisli Çoban Üzümü Meyveli İçecek

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

ŞENGÜL M. (Yürütücü), UFUK S.

2020 - 2023

2020 - 2023

Diyabet Yaralarının İyileştirilmesi Amacıyla Geliştirilmiş FormülasyonSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÜL M. (Yürütücü), TAGHIZADEHGHALEHJOUGHI A., TOPDAŞ E. F.

2019 - 2021

2019 - 2021

Karayemiş (Prunus lauracerasus) pulpu ve Marmelatının Bazı Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

ŞENGÜL M. (Yürütücü), AY E., KARAKÜTÜK İ. A.

2018 - 2020

2018 - 2020

DİYABETİK KREMSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÜL M. (Yürütücü), TOPDAŞ E. F., TAGHIZADEHGHALEHJOUGHI A.

2019 - 2019

2019 - 2019

Kızılcık Pestilinin Toplam Fenolik Madde Miktarı ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

ŞENGÜL M. (Yürütücü)

2017 - 2019

2017 - 2019

Nanoemülsifiye Esansiyel Yağlar ile Zenginleştirilmiş Meyveli İçecek

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÜL M. (Yürütücü), TOPDAŞ E. F., ERTUĞRUL M.

2017 - 2019

2017 - 2019

Nanoemülsifiye Esansiyel Yağlar ile Zenginleştirilmiş Soğuk Çay

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÜL M. (Yürütücü), TOPDAŞ E. F.

2015 - 2016

2015 - 2016

BAZI MEYVELERDEN EKSTRAKTE EDİLEN ANTOSİYANİNLERİN DONDURMA ÜRETİMİNDE KULLANILMASI

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ŞENGÜL M. (Yürütücü), TOPDAŞ E. F.

2012 - 2013

2012 - 2013

"FARKLI ÇİÇEK BALLARININ ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ"

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

ŞENGÜL M. (Yürütücü)

2010 - 2011

2010 - 2011

GÜL VE GÜL ŞURUBUNUN ANTİ OKSİDAN KAPASİTESİ İLE BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERNİN BELİRLENMESİ.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

ŞENGÜL M. (Yürütücü)

Patent

2018

2018

Diyabet Hastalarında Yaraların İyileştirilmesine Yönelik Bir Kompozisyon ve Bu Kompozisyonun Üretilmesine İlişkin Yöntem

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2018/10776 , Standart Tescil Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

FOODS

Özel Sayı Editörü

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları

Yayın Kurul Üyesi

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Food Science and Engineering Research

Bilim Kurulu Üyeliği

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Mayıs 2024

Mayıs 2024

DISCOVER FOOD

ESCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

MOLECULES

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

GIDA

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

FOODS

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2022

Temmuz 2022

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

Middle East Journal of Science

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2022

Mart 2022

FOODS

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

FOOD CHEMISTRY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

GIDA

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2017

Şubat 2017

ATATÜRK ÜNİV ZİRAAT FAK DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bayburt Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2022

Nisan 2022

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bayburt Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2022

Nisan 2022

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bayburt Üniversitesi, Türkiye

Kasım 2021

Kasım 2021

TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi

TARIM VE ORMANCILIK BAKANLIĞI, Türkiye

Kasım 2021

Kasım 2021

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2021

Haziran 2021

Teknopark

Atatürk Üniversitesi, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Ekim 2023

Ekim 2023

Dünya Gıda Günü Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Karaoğlu M. M., Şengül M.
Erzurum, Türkiye


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and TechnologySürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Nevşehir-Türkiye

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE)

Katılımcı

Elazığ-Türkiye

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017

Katılımcı

Konya-Türkiye

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

TABKON

Katılımcı

Konya-Türkiye

01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016

01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016

2nd Congress of Food Structure and Design

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016

01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongres

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

9. Gıda Mühendisliği Kongresi.

Katılımcı

İzmir-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu (MYT2015)

Katılımcı

Bayburt-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

Katılımcı

Sarajevo-Bosna-Hersek

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

From Hive To Table 2015, Safety And Authenticity of Bee Products (FHTT2015)

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1694

h-indeksi (WOS): 23

Jüri Üyelikleri

Şubat-2025

Şubat 2025

Tez Savunma (Doktora)

AYHAN ÇİĞDEM DOKTORA SAVUNMA JÜRÜ ÜYELİĞİ - Iğdır Üniversitesi

Aralık-2024

Aralık 2024

Doçentlik Sınavı

CEMHAN DOĞAN Doçentlik Sınav Jürisi - BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Kasım-2024

Kasım 2024

Tez Savunma (Doktora)

TUNAHAN ENGİN Tez Savunması - Iğdır Üniversitesi

Kasım-2024

Kasım 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

ESRA PEKDOĞAN TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2024

Ağustos 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

NURSAÇ AKYOL KUYUCUOĞLU TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2024

Ağustos 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

İSA ARSLAN KARAKÜTÜK TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2024

Temmuz 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

BETÜL TAN TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

OĞUZHAN YAVAŞ TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2024

Mayıs 2024

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

BAYRAM ÜRKEK, DOÇENTLİK ATAMA - Gümüşhane Üniversitesi

Mayıs-2024

Mayıs 2024

Doçentlik Sınavı

NAZAN TOKATLI DEMİROK Doçentlik Sınav Jürisi - NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Ocak-2024

Ocak 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

TUNAHAN ENGİN TİK ÜYELİĞİ - Iğdır Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav Jürisi - Bülent başyiğit, Harran Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Doçentlik Sınavı

Bayram Yurt, Doçentlik Sınav Jürisi - Bingöl Üniversitesi

Eylül-2023

Eylül 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

SEDA UFUK - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2023

Ağustos 2023

Tez Savunma (Doktora)

HALİL İBRAHİM BİNİCİ - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2023

Ağustos 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

EMİNE TAKIM - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

BETÜL TAN - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

TUNAHAN ENGİN - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2023

Haziran 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

HALİL İBRAHİM BİNİCİ - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Doçentlik Sınavı

HALE İNCİ ÖZTÜRK - Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

OĞUZHAN YAVAŞ - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

ESRA PEKDOĞAN - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Tez Savunma (Doktora)

NURCAN ÖZEL - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Doçentlik Sınavı

AYSUN YÜCETEPE - Aksaray Üniversitesi

Ekim-2022

Ekim 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

BİLGİNUR YILDIRIM - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2022

Ağustos 2022

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

MERİÇ ŞİMŞEK ASLANOĞLU - Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Ağustos-2022

Ağustos 2022

Doçentlik Sınavı

ELİF SAVAŞ - Balıkesir Üniversitesi

Ağustos-2022

Ağustos 2022

Doçentlik Sınavı

BURHAN BAŞARAN - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Ağustos-2022

Ağustos 2022

Tez Savunma (Doktora)

ARZU İMECE - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

BURAK GENİŞ - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Zühal Alkay - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

ELİF FEYZA TOPDAŞ, DR ÖĞRETİM ÜYESİ ATAMA - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

ÖZCAN BULANTEKİN - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

HALİL İBRAHİM BİNİCİ - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

NURCAN ÖZEL - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

ARZU İMECE - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

ÖZCAN BULANTEKİN - Atatürk Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Doçentlik Sınavı

CÜNEYT DİNÇER - Akdeniz Üniversitesi

Aralık-2021

Aralık 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

BETÜL TAN - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2021

Aralık 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

ARZU ODUNKIRAN - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2021

Aralık 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

NURCAN ÖZEL - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2021

Aralık 2021

Tez Savunma (Doktora)

RAMAZAN GÜN - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2021

Aralık 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

HALİL İBRAHİM BİNİCİ - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2021

Temmuz 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Halil İbrahim Binici - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Arzu Odunkıran - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

İSA ARSLAN KARAKÜTÜK - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2021

Mayıs 2021

Doçentlik Sınavı

SİBEL BÖLEK - Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Mart-2021

Mart 2021

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

DERYA ARSLAN DANACIOĞLU - Necmettin Erbakan Üniversitesi

Mart-2021

Mart 2021

Doçentlik Sınavı

HARUN URAN - Kırklareli Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Tez Savunma (Doktora)

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Doçentlik Sınavı

- İstanbul Teknik Üniversitesi

Temmuz-2020

Temmuz 2020

Tez Savunma (Doktora)

- Munzur Üniversitesi

Haziran-2020

Haziran 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Haziran-2020

Haziran 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Nisan-2020

Nisan 2020

Doçentlik Sınavı

- Iğdır Üniversitesi

Nisan-2020

Nisan 2020

Doçentlik Sınavı

- Kilis 7 Aralık Üniversitesi

Nisan-2020

Nisan 2020

Doçentlik Sınavı

- Yeditepe Üniversitesi

Şubat-2020

Şubat 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Nisan-2017

Nisan 2017

Doçentlik Sınavı

- İEGE ÜNİVERSİTESİ

Yayıncılık Etkinlikleri

2022 - 2022

2022 - 2022

GIDA İSRAFI

Radyo Programı

Şengül M.