Prof. Dr. Halis Gürbüz KOTANCILAR


Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Ziraat, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

E-posta: gurbuz@atauni.edu.tr
Diğer E-posta: h.gurbuz.kotancilar@gmail.com
İş Telefonu: +90 442 231 2520
Fax Telefonu: +90 442 231 5878
Web: https://avesis.atauni.edu.tr/gurbuz
Ofis: A-201
Posta Adresi: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 25240 Yakutiye/ERZURUM

Metrikler

Yayın

101

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

136

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

184

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

70

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

19

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

24

Proje

38

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1989 - 1995

1989 - 1995

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

1987 - 1989

1987 - 1989

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

1981 - 1987

1981 - 1987

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ürünleri Teknolojisi, Türkiye

Yaptığı Tezler

1995

1995

Doktora

Farklı Ambalajlarda Depolanan Katkılı ve Katkısız Unlarda Meydana Gelen Fiziksel, Kimyasal ve Fizikokimyasal Değişikliklerin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

1987

1987

Yüksek Lisans

Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala ve Tava Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkânları Üzerine Araştırmalar

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2024

2024

Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri

Sürdürülebilir Enerji Kaynakları

Vergi Denetim Kurulu Bakanlığı

2024

2024

Çevre ve Sıfır Atık

Sürdürülebilir Enerji Kaynakları

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı

2024

2024

Gunluk Hayatta Su Verimliliği

Sürdürülebilir Enerji Kaynakları

Tarım ve Orman Bakalığı

2024

2024

Günlük Hayatta ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği

Sürdürülebilir Enerji Kaynakları

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı

2019

2019

Yeni Nesil Üniversite Tasarım, ve Dönüşüm Projesi Tarımsal Dönüşüm Çalıştayı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Atatürk Üniversitesi rektörlüğü

2019

2019

Üniversite-sanayi İş Birliği Çalıştayı Gıda Sektörü

Diğer

Atatürk Üniversitesi rektörlüğü

2016

2016

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği

Atatürk Üniversitesi Ziraat fakültesi

Araştırma Alanları

Ziraat

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Hububat Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2009 - 2014

2009 - 2014

Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1995 - 2009

1995 - 2009

Yrd. Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1988 - 1995

1988 - 1995

Uzman

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Takip Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Birim Kalite Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2018 - 2024

2018 - 2024

Lisans Öğrenci Danışmanlığı

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2020 - 2023

2020 - 2023

Gıda Mühendisliği Kulüp Danışmanlığı

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2018 - 2021

2018 - 2021

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2018 - 2021

2018 - 2021

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

2018 - 2021

2018 - 2021

Fakülte Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2012 - 2021

2012 - 2021

Lisans Öğrenci Danışmanlığı

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1995 - 2017

1995 - 2017

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Üyeliği

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2013 - 2014

2013 - 2014

Gida Mühendisliği Bölümü Müfredat ve İntibak Komisyon Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1999 - 2014

1999 - 2014

Lisans Öğrenci Danışmanlığı

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1988 - 2009

1988 - 2009

Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Yöneticisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2002 - 2005

2002 - 2005

Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi Hınıs Myo Yünetim Kurulu Üyeliği

2001 - 2002

2001 - 2002

Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Akademi Dışı Deneyim

2021 - 2022

2021 - 2022

Eğitici ve öğretici (Prof.Dr.)

Bakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, AZİZİYE YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ LABORATUVAR BÖLÜMÜ , Eğitici ve öğretici (Prof.Dr.)

2018 - 2021

2018 - 2021

Fen Bilimleri Enstitüsü Kurul Üyeliği

Diğer, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü Kurul Üyeliği

1995 - 2017

1995 - 2017

Ziraat Mühendisleri Odası

Sivil Toplum Kuruluşu, Tmmob, Ziraat Mühendisleri Odası , Ziraat Mühendisleri Odası

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Un Değirmenciliğinde Yeni Gelşmeler

Un Değirmenciliği ve Yeni Gelişmeler

Gıdalarda Sipektrometrik ve Titrimetrik Analizler

Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler

Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler

Un Değirmenciliği ve Yeni Gelişmeler

Gıdalarda Spektrometri ve Titrimetrik Analizler

Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analziler

Uzmanlık Alan DSersi

Gıda Analizlerinde Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler

Gıda Analizlerinde Spektrometrik ve Titrimetrik Reaksiyonlar

Tahıl Kimyası

Tahıl Kimyası

Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler

Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr

Gıda Analizlerinde Spektrometrik Ve Fotometrik Analizler

Tahıl Kimyası

Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr

Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler

Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr

Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler

Tahıl Kimyası

Tahıl Kimyası

Uygulamalı Fırın Ürünleri Teknolojisi

Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerle

Lisans

Lisans

Mühendislik Termodinamiği

Tahıl ve ürünleri Teknolojisi

ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ

Mühendislik Termodinamiği

Mezuniyet Çalışması

Enstrümental Gıda Analizleri

Mezuniyet Çalışması II

Mezuniyet Çalışması

Gıda İşlem Analiz Teknolojisi II

Tahıl ürünleri İşleme Teknolojisi

Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi

Tahıl İşleme Teknolojisi

Mezuniyet Çalışması II

Mezuniyet Çalışması

Gıda İşlem Analiz Teknikleri II

Mühendislik Termodinamiği

Mezuniyet Çalışması II

Gıda İşlem Analiz teknikleri -I

Enstrümental Analiz

Gıda İşlem Analiz Teknikleri II

Enstrümental Analiz

Enstrümantal Gıda Analkizi

Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi

Mezuniyet Çalışması

Enstrümental Gıda Analizleri / Enstrümental Analiz

Gıda İşlem Analiz Teknikleri-II

Mühendislik Termodinamiği

Mühendisilik Termodinamiği

Gıda İşlem Analiz Teknikleri I

Enstrümental Gıda Analizi / Enstrümental Analiz

Enstirümental Analiz

Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi

Gıda İşlem Analiz Teknikleri-I

Mezuniyet Çalışması

Mezuniyet Çalışması

GİAT-2

Mühendislik Termodinamik

Enstrümental Gıda Analizleri

Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi

GİAT-1

Enstrümental Analiz

Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-İkinci Öğrt.

Bitkisel Yağ Teknolojisi

Enstrümental Analiz

Mühendislik Termodinamiği-Örgün Öğretim

Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Yaz Okulu

Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-İkinci Öğretim

Mühendislik Termodinamiği-İkinci Öğretim

Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I

Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II -İkinci Öğretim

Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Örgün Öğretim

Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık

Enstrümental Analiz - İkinci Öğretim

Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu

Enstrümental Analiz -Yaz Okulu

Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I-İkinci Öğretim

Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Öğretim

Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Örgün Öğrt.

Tahıl ürünleri İşleme Teknolojisi - İkinci Öğretim

Mühendislik Termodinamiği-İkinci Öğrt.

Enstrümental Analiz

Enstrümental Analiz -Yaz Okulu

Enstrümental Analiz

Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu

Tahıl ürünleri İşleme Mühendisliği

Tahıl Ürünleri İşlem Mühendisliği

Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - I

Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - I

Enstrümental Analiz

Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-II

Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -I

Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-iİkinci Öğretim

Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

Gıda Sanitasyon

Enstrümental Analiz

Gıda Sanitasyon

Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

Tahıl Kimyası

Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi

Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II

Gıda Mühendisliğine Giriş

Gıda Üretimi ve Muhafaza Tek.

Enstrümental Analiz

Enstrümental Analiz

Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi

tahıl Öğütme Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Tahıl Teknolojisi-II-Örgün Öğrtm.

Tahıl Teknolojisi-II-İkinci Öğretim

Laboratuvar Tekniği-I

Gıdalarda Temel İşlem II

Bitkisel Yağ Teknolojisi

Laboratuvar Teknikleri-II

Gıda Teknolojisi

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama

Laboratuvar Tekniği-I

Laboratuvar Tekniği-II

Yönetilen Tezler

2023

2023

Yüksek Lisans

Yumuşak Suların Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Kotancılar H. G. (Danışman)

Y.AYDIN(Öğrenci)

2022

2022

Yüksek Lisans

Sert Suların Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Kotancılar H. G. (Danışman)

B.KARACAN(Öğrenci)

Verdiği Kurs ve Eğitimler

2012 - 2012

2012 - 2012

Erzurum İlindeki Fırınlarda, Unlu Maülllerin Hijyen Üretimi Konusunda Eğitici Seminerler

Akademik Birimler - Eğitim

Kotancılar H. G.

2008 - 2008

2008 - 2008

Ekmek Teknolojii, Sorunları ve Çözüm Yolları

Akademik Birimler - Eğitim

Kotancılar H. G.

2005 - 2005

2005 - 2005

Ekmek Üretme Teknolojisi (Kotan Köyü ve Yayladağı Köyü)

Akademik Birimler - Eğitim

Kotancılar H. G.

2004 - 2004

2004 - 2004

Ekmek Teknolojisi, Sorunları ve Çözüm Yolları (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü) (3-7 Mayıs 2004),

Akademik Birimler - Eğitim

Kotancılar H. G.

2003 - 2003

2003 - 2003

Ekmek Teknolojisi, Sorunları ve Çözüm Yolları (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü)

Akademik Birimler - Eğitim

Kotancılar H. G.

2003 - 2003

2003 - 2003

Ekmek Üretim Teknolojisi (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü Fırını )

Akademik Birimler - Eğitim

Kotancılar H. G.

2001 - 2001

2001 - 2001

Ekmek ve Diğer Unlu Mamüller Teknolojisi. ((9.Kolordu K.lığı.),

Akademik Birimler - Kurs

Kotancılar H. G.

2001 - 2001

2001 - 2001

Ekmek ve Diğer Unlu Mamüller Teknolojisi ((9.Kolordu K.lığı.),

Akademik Birimler - Kurs

Kotancılar H. G.

1999 - 1999

1999 - 1999

Ekmek ve Unlu Mamüller Teknolojisi (Erzurum Merkez, Aziziye, Pasinler, Oltu)

Akademik Birimler - Kurs

Kotancılar H. G.

1990 - 1990

1990 - 1990

Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları (Erzurum Merkez Fırın Ustalarına)

Akademik Birimler - Kurs

Kotancılar H. G.

1989 - 1989

1989 - 1989

Ekmekçilik ve Problemleri (Erzurum Merkezdeki Fırın Ustalarına)

Akademik Birimler - Kurs

Kotancılar H. G.

Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri

Komisyon Üyeliği

Kurumsal Temsil, Türk Eğitim Vakfı, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022

Disiplin Soruşturmacısı

Kurumsal Temsil, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022

Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2008 - 2008

Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2004 - 2004

Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2003 - 2003

Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2003 - 2003

Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

Kurumsal Temsil, 9.Kolordu Komutanlığı, Türkiye, Erzurum, 2001 - 2001

Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

Kurumsal Temsil, 9. Kolordu Komutanlığı , Türkiye, Erzurum, 2001 - 2001

Ekmek Teknolojisi ve Sorunları

Kurumsal Temsil, Bread and Bakery Products Technology and Problems, Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999

Ekmek Teknolojisi ve Sorunları

Kurumsal Temsil, Fırıncılar Derneği , Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999

Ekmek Teknolojisi ve Sorunları

Kurumsal Temsil, Erzurum Fırıncılar Derneği, Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999

Makaleler

Tümü (63)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
ESCI (1)
Scopus (16)
TRDizin (20)
Diğer Yayınlar (31)

2007

2007

21. Transgenik Tahıllar

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

GIDA , cilt.32, ss.51-59, 2007 (TRDizin)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

1. Determınatıon Of The Sensory Propertıes Of The Tray Kadayıf Frıed At Dıfferent Tımes And Temperatures

Türkoğlu K., Kotancılar H. G.

VIII. Internatıonal "Başkent" Congress On Physıcal, Engıneerıng, And Applıed Scıences Proceedıngs Book, Ankara, Türkiye, 4 - 06 Şubat 2023, ss.194-202, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

2. The Effect Of Heat Treatment And The Use Of Dıfferent Addıtıves On Sensory Propertıes In The Tray Square.

Türkoğlu K., Kotancılar H. G.

VIII. Internatıonal "Başkent" Congress On Physıcal, Engıneerıng, And Applıed Scıences Proceedıngs Book, Ankara, Türkiye, 4 - 06 Şubat 2023, ss.203-223, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

3. Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi

Kotancılar H. G., Cheraghı K., Güdük H.

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

2015

2015

4. Tepsi Kada Yıf Tatlısının HMF ve Akrilamid Miktarı Üzerine Kızartma Sıcakllgı ve Sürenin Etkisi

CHERAGHI K., KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M.

9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.113, (Özet Bildiri)

2012

2012

5. Vakfıkebir ve Beyaz Ekmeğin Mikrobiyolojik Raf Ömrü

GERÇEKASLAN K. E., ÇETİN B., KOTANCILAR H. G.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

2011

2011

6. Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi

BOZ H., GERÇEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.212, (Özet Bildiri)

2011

2011

7. Textural Properties of Rebaked Cakes after Part-Baked and Stored at Room Temperature

KARAOĞLU M. M., GERCEKASLAN K. E., BOZ H., KOTANCILAR H. G., AKBAŞ Ş.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2011, ss.380, (Özet Bildiri)

2010

2010

8. Fırın Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

9. Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert

BOZ H., GERÇEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., AKBAŞ Ş., KOTANCILAR H. G.

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811, (Özet Bildiri)

2009

2009

10. Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.403, (Özet Bildiri)

2009

2009

11. Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği

GERÇEKASLAN K. E., KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., BOZ H.

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.617, (Özet Bildiri)

2009

2009

12. Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi

KARAOĞLU M. M., AYDENİZ M., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.615, (Özet Bildiri)

2009

2009

13. Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38, (Özet Bildiri)

2009

2009

14. Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi

KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E.

II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.58-61, (Özet Bildiri)

2008

2008

16. Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.361-364, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

17. Dirençli Nişasta

KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., BOZ H.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366, (Özet Bildiri)

2008

2008

18. Maillard Reaction Indicators in Cereal Products

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G., BOZ H., GERCEKASLAN K. E.

ICC International Conference Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

19. Yakın Kızılötesi (NIR) Spektroskopisi İle Buğday Unlarının Protein, Yağ ve Kuru Gluten İçeriklerinin Belirlenmesi

ERTUGAY M. F., KOTANCILAR H. G.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.53-58, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

20. Textural properties of Vakfıkebir bread, a traditional Turkish sourdough bread

KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E.

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.220, (Özet Bildiri)

2007

2007

21. Determination of protein, wet and dry gluten of wheat flours by near-infrared spectroscopy.

ERTUGAY M. F., KOTANCILAR H. G.

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.61, (Özet Bildiri)

2007

2007

22. Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERCEKASLAN K. E.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

23. The investigation of availability of edxrf technique for observing bread staling

SAGSOZ M., KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E., ERZENEOGLU S.

The Fourth Eurasian Conference on, Nuclear Science and its Application, Baku, Azerbaycan, 31 Ekim - 03 Kasım 2006, ss.151, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

24. Ekmeğin Bayatlaması ve Tayin Metotları

KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E., ERTUGAY M. F.

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.123-133, (Özet Bildiri)

2005

2005

26. Genetik Modifiye Tahıllar

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G., AYDENİZ M.

4.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2005, ss.113-124, (Tam Metin Bildiri)

2004

2004

27. Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.85, (Özet Bildiri)

2003

2003

28. Vakfıkebir Ekmeğinin Mikrobiyolojik Özellikleri

DİKBAŞ N., KOTANCILAR H. G., KAYA M., KARAOĞLU M. M.

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

2003

2003

29. Vakfıkebir Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

KOTANCILAR H. G., DİKBAŞ N., KARAOĞLU M. M.

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

2003

2003

30. Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

KOTANCILAR H. G., DİKBAŞ N., KARAOĞLU M. M.

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

2003

2003

31. Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.17, (Özet Bildiri)

2002

2002

32. Farklı Modifiye Yöntemlerinin Nişastanın Fizikokimyasal ve Termoanalitik Özellikleri Üzerine Etkisi

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.289-297, (Özet Bildiri)

2002

2002

33. Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.387-394, (Özet Bildiri)

1988

1988

34. Türk Tipi Francala Ekmek Üretiminde Geleneksel Hamur Sisteminin Etkisi Üzerine Araştırmalar

ERTUGAY Z., ELGÜN A., KOCA A., KOTANCILAR H. G.

I.Ulusal Biyoteknoloji Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 5 - 07 Eylül 1988, ss.145-149, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2013

2013

1. Laboratuar Teknikleri ve Enstrümental Analiz Uygulama Klavuzu 1

KOTANCILAR H. G.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERS YAYINLARNO:245, Erzurum, 2013

2002

2002

2. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu

KOTANCILAR H. G., CERTEL M., ELGÜN A., ZEKİ E.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:335, Erzurum, 2002

Desteklenen Projeler

2025 - 2025

2025 - 2025

Tritikale Üretiminin Artırılması ve Bazı Gıda Ürünlerinde Denenmesi

TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi

Kotancılar H. G.

2021 - 2022

2021 - 2022

Sert Suların Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karacan B.

2020 - 2021

2020 - 2021

FYL-2020-8479 Ekmek Kadayıfında Tam Un ve Farklı Katkı Madde Kullanımının Akrilamid ve Hidroksimetil Furfural HMF Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü)

2020 - 2021

2020 - 2021

Gıda Mühendisliği Bölüm Laboratuvarlarında Bulunan Cihazların Bakım ve Onarımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Şişik Oğraş Ş.

2018 - 2020

2018 - 2020

Ziraat Fakültesi Araştırma Alt Yapısı Modernizasyon Projesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü

ÇELİK A. (Yürütücü), DİKBAŞ N., KOTANCILAR H. G., YAPRAK M., BÖLÜKBAŞI AKTAŞ Ş. C.

2016 - 2020

2016 - 2020

Mısır Ununa Yapılan Ekşi Hamur ve Hidrokolloid Katkısının Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Yalmanoğlu M.

2012 - 2014

2012 - 2014

Farklı Sürelerde Kızartılan Kadayıf Dolmasında Aroma Akrilamid Ve Hmf Tayini

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Boz H., Kotancılar H. G. (Yürütücü)

2012 - 2013

2012 - 2013

FARKLI SÜRELERDE KIZARTILAN TEPSİ KADAYIFINDA AROMA, AKRİLAMİD VE HMF TAYİNİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KOTANCILAR H. G. (Yürütücü)

2010 - 2011

2010 - 2011

Laktik Asit Bakterilerinin Vakfıkebir Ekmeğinin Uçucu Bileşikleri ve Diğer Kalitatif Özellikleri Üzerine Etkileri

TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M., Kaban G.

2007 - 2008

2007 - 2008

Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Üretimin Un ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Karaoğlu M. M. (Yürütücü), Kotancılar H. G., Boz H., Gerçekaslan K. E.

2003 - 2007

2003 - 2007

Ekmek Mayasının Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M.

2005 - 2006

2005 - 2006

Buğday Depolama Şartlarının Ekmek Kalitesine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G., Karaoğlu M. M. (Yürütücü), Akdeniz M.

2004 - 2006

2004 - 2006

Kek Kalitesi Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi Ve Depolama Süresinin Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

2003 - 2005

2003 - 2005

Vakfıkebir Ve Beyaz Tava Ekmeklerinin Bayatlaması Üzerine Hamur İşleme Metotlarının Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Aktaş N., Karaoğlu M. M., Uysal P.

2002 - 2003

2002 - 2003

Kısmi Pişirilmiş Ekmeklerde Bayatlamanın Ekmek İçi Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M.

2001 - 2003

2001 - 2003

Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Yarı Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik ve Teknolojik Özellikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M.

2001 - 2003

2001 - 2003

Vakfıkebir Ekmeğinin Mikrobiyolojik Flora, Bayatlama ve Aroması Üzerine İşleme Faktörlerinin Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Dikbaş N.

2001 - 2003

2001 - 2003

Francala ve Vakfıkebir Ekmekleri Kalitesi Üzerine Yoğurucu ve Fırınların Tiplerinin Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M.

1998 - 2001

1998 - 2001

Modifiye Edilmiş Nişastaların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), İlyas Ç., Karaoğlu M. M.

1998 - 2001

1998 - 2001

Bazı Gumların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Çelik İ.

1998 - 2001

1998 - 2001

Yoğurma Süresi ve Değişik Seviyelerinde L-Askorbik Asit İlavesinin Hamurun Olgunlaşma ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Babagil A.

1998 - 1999

1998 - 1999

Erzurum ve Çevresinde Yöresel Olarak Üretilen KAVUT’un Üretim Tekniğinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Çelik İ., Karaoğlu M. M.

1995 - 1997

1995 - 1997

Farklı Kabartma Tozlarının Kek Kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Çelik İ.

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

ATA-Gıda Dergisi/ATA-Food Journal

Bilim Kurulu Üyeliği

2007 - 2020

2007 - 2020

Yayın Kurul Üyesi

2009 - 2010

2009 - 2010

Asian Journal of Crop Science (Associate Editors) - Science Alert

Editör

2009 - 2010

2009 - 2010

International Journal of Food Agricultural Research (Associate Editors) - Science Alert

Editör

2009 - 2010

2009 - 2010

Asian Journal of Food Agricultural Research (Associate Editors) Science Alert

Editör

2007 - 2010

2007 - 2010

American Journal of Food Technology (Editorial Board Member)

Editör

2009 - 2009

2009 - 2009

Research Journal of Food Agricultural Research (Associate Editors) - Science Alert

Editör

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Mart 2024

Mart 2024

Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2010

Ekim 2010

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2010

Mart 2010

Turkish Journal of Acriculture and Forestry

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2009

Kasım 2009

Yuzuncu Yıl Universty Journal of Agricultural Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2009

Ekim 2009

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2009

Haziran 2009

Journal of Food Qualty

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2009

Mayıs 2009

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2008

Mayıs 2008

Gıda Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2008

Mart 2008

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2008

Ocak 2008

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2007

Haziran 2007

Journal of Food Qualty

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Kasım 2024

Kasım 2024

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Ankara Üniversitesi, Türkiye

Şubat 2023

Şubat 2023

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Atatürk Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2022

Aralık 2022

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Hacettepe Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2021

Mayıs 2021

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2019

Mayıs 2019

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2019

Mayıs 2019

Sanayi Tezleri Projesi

DEMETER KİMYA VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Türkiye

Mayıs 2019

Mayıs 2019

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Adana Alparslan Türkeş Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2019

Mayıs 2019

Sanayi Tezleri Projesi

Pak Gıda Üretim Ve Pazarlama A.Ş., , Türkiye

Mayıs 2019

Mayıs 2019

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2019

Mayıs 2019

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Ankara Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2019

Mayıs 2019

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Gaziantep Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2019

Mayıs 2019

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Bitlis Eren Üniversitesi, Türkiye

Ocak 2019

Ocak 2019

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Bursa Gıda Ve Yem Merkez Arastırma Enstitüsü Müdürlügü , Türkiye

Aralık 2018

Aralık 2018

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2018

Aralık 2018

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2018

Aralık 2018

Sanayi Tezleri Projesi

Selçuk Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2018

Aralık 2018

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye

Mart 2018

Mart 2018

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2017

Ağustos 2017

TÜBİTAK Projesi

1003 - Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye

Temmuz 2017

Temmuz 2017

TÜBİTAK Projesi

1003 - Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2011

Mayıs 2011

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Ankara Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2011

Mayıs 2011

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Akdeniz Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2011

Mayıs 2011

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2011

Mayıs 2011

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Bursa Uludağ Üniversitesi, Türkiye

Mart 2011

Mart 2011

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Atatürk Üniversitesi, Türkiye

Mart 2011

Mart 2011

TÜBİTAK Projesi

1000 - Üniversitelerin Araştırma ve Geliştirme Potansiyelinin Arttırılmasına Yönelik Destek Programı, Atatürk Üniversitesi, Türkiye

Etik Değerlendirmeler İçin Hakemlikler

Ekim 2021

Ekim 2021

Bilimsel Yayın/Eser

Ziraat fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 136

h-indeksi (WOS): 6

Jüri Üyelikleri

Aralık-2024

Aralık 2024

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav Jürisi (Üniversitelerarası Kurul -Ekim 2024) (Melek Zor) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Aralık-2024

Aralık 2024

Doçentlik Sınavı

Doç.Dr. Elif Yaver'in sözlü sınavında asıl üyelik - Konya Teknik Üniversitesi

Kasım-2024

Kasım 2024

Bilirkişi Kurulu

TEV -ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM) - ZİRAAT FAKÜLTESİ - 2024-2025 Eğitim Dönemi Mülakat - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2024

Temmuz 2024

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Ziraat fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü için açılan bir adet Dr. Öğr. Üyesi kadrosu için jüri üyeliği (Adaylar Yeşim bedir ve Begüm Zeynep Hançerlioğlu) - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2024

Mayıs 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Nazmiye ÇEKİM Tez savunması - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2023

Aralık 2023

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınavı jürisi, Üniversitelerarası Kurul, 2023/Ekim –Giresun Üniversitesi– Teslim tarihi(29/12/2023)-Asıl (Mustafa Remzi OTAĞ) - Giresun Üniversitesi

Aralık-2023

Aralık 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

Aslıhan Hanoğlu Yeterlilik Sınavı - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2023

Aralık 2023

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınavı jürisi, Üniversitelerarası Kurul, 2023/Ekim –Konya Teknik Üniversitesi– Teslim tarihi(29/12/2023)-Asıl (Elif YAVEL) - Konya Teknik Üniversitesi

Mart-2023

Mart 2023

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınavı jürisi, Üniversitelerarası Kurul, 2023/mART– Teslim tarihi(29/05/2023)-Asıl. (Aybüke KAMİLOĞLU') - Bayburt Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav Jürisi, Tuğba AKTAR KÜÇÜKASLAN, Ekim 2022.Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi– Teslim (10/01/2023)-Asıl - Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınavı jürisi, Üniversitelerarası Kurul, 2022/Ekim – Teslim tarihi(10/01/2023)-Asıl Mehmet KÜTEN, - Kilis 7 Aralık Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yaşargül ÖZTÜRK Tez Savunmasında Jüri Başkanlığı - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2022

Ağustos 2022

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Dr.Hümeyra Çetin BABAOĞLU'nun Dr.Öğretim Üyesi atama jürisi - Selçuk Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Ahmet Menevşeoğlu, Mart 2022. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Mayıs-2022

Mayıs 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Danışmanı olduğum Burcu KARACAN'ın yüksek lisans tez savunması - Atatürk Üniversitesi

Ekim-2021

Ekim 2021

Akademik Personel Sınavı

100/2000 YÖK Doktora Bursu sınavı - Atatürk Üniversitesi

Eylül-2021

Eylül 2021

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınavı jürisi, Üniversitelerarası Kurul, 2023/Ekim –Sivas Cumhuriyet Üniversitesi– Meryem Göksel SARAÇ 05.12.2021 - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi

Eylül-2021

Eylül 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Cansu Çelik'in tez savunmasında Jüri başkanlığı - Pamukkale Üniversitesi

Ağustos-2021

Ağustos 2021

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınavı jürisi, Üniversitelerarası Kurul, 2021/Mart–Eskişehir Üniversitesi– Teslim tarihi(04/08/2021)-Asıl Yaşar KARADUMAN - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Temmuz-2021

Temmuz 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Pınar CİVELEK - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Nilüfer inan'Iın Yüksek Lisans Tez Savunması - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Doçentlik Sınavı

Oya Irmak CEBECİ, Ekim 2020 - Yalova Üniversitesi

Ekim-2020

Ekim 2020

Akademik Personel Sınavı

Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi Alımı Jüri Başkanlığı - Atatürk Üniversitesi

Ekim-2020

Ekim 2020

Akademik Personel Sınavı

100/2000 YÖK BURSİYER sınav jüri başkanlığı - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2020

Mayıs 2020

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

100/2000 YÖK Bursiyer sınavında Jüri başkanlığı - Atatürk Üniversitesi

Eylül-2019

Eylül 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Seda COŞKUN TUĞAN'ın Yüksek Lisans Tez Savunması - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Doçentlik Sınavı

Sibel ÖZÇAKMAK - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2019

Haziran 2019

Tez Savunma (Doktora)

Kimya SEYYED CHERAHİ'nin Doktora Tez savunması - Atatürk Üniversitesi

Ocak-2019

Ocak 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Merve Güven'in tez savunması (Jüri Başkanlığı) - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2018

Mayıs 2018

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Merve Hafızoğlu'nun tez savunmasında jüri başkanlığı - Atatürk Üniversitesi

Şubat-2018

Şubat 2018

Doktora Yeterlik Sınavı

Ramazan Gün'ün yeterlilik jüriisi - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Şubat-2018

Şubat 2018

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Yrd.Doç.Dr.Ferid AYDIN'ın görev süresinin uzatılması - Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Temmuz-2017

Temmuz 2017

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Hacer MERAL'in tez savunmasında Jüri üyeliği - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2017

Haziran 2017

Doçentlik Sınavı

Mustafa Kürşat DEMİR, Şubat 2017. - Necmettin Erbakan Üniversitesi

Mart-2017

Mart 2017

Doçentlik Sınavı

Dr.Nilgün AKTAŞ, Şubat 2017. - Necmettin Erbakan Üniversitesi

Ekim-2016

Ekim 2016

Doçentlik Sınavı

Birgül BULUT, Ekim 2016 - Necmettin Erbakan Üniversitesi

Haziran-2016

Haziran 2016

Tez Savunma (Doktora)

Şule AKBAŞ - Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2016

Haziran 2016

Doçentlik Sınavı

Hatice Pekmez, 2016. - Gaziantep Üniversitesi

Haziran-2016

Haziran 2016

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Gül Seda Reis - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2016

Haziran 2016

Doçentlik Sınavı

Önder YILDIZ, 2016 - Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Haziran-2016

Haziran 2016

Doçentlik Sınavı

Halef DİZLEK, 2016 - Çukurova Üniversitesi

Haziran-2016

Haziran 2016

Doçentlik Sınavı

Mustafa Kürşat DEMİR - Necmettin Erbakan Üniversitesi

Haziran-2016

Haziran 2016

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Hilal GÜDÜK - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Eylül-2015

Eylül 2015

Akademik Personel Sınavı

Atatürk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Sınavı Jüri Üyeliği. - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2015

Temmuz 2015

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

M.Fatih ERTUGAY - Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Temmuz-2015

Temmuz 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

Birgül BULUT - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Temmuz-2015

Temmuz 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

Yusuf ESEN - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2015

Haziran 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

Kimya SEYYED CHERAHİ - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2015

Haziran 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

Kübra AKŞEHİR - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2015

Haziran 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

İzzet ÖZHAMAMCI - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2014

Haziran 2014

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Negin ZABİHOLLAHİ - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2014

Haziran 2014

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Kimya Seyyed CHERAHI - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2013

Haziran 2013

Doktora Yeterlik Sınavı

Selen SALLAN - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2013

Haziran 2013

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Sanaz MELEK - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2013

Haziran 2013

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Hüseyin BOZ - Atatürk Üniversitesi Narman MYO

Haziran-2013

Haziran 2013

Tez Savunma (Doktora)

Nurcan ÖZEL - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2012

Haziran 2012

Tez Savunma (Doktora)

Hüseyin BOZ - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2012

Haziran 2012

Tez Savunma (Doktora)

Kamil Emre KERÇEKASLAN - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2010

Haziran 2010

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

yener ATAM - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2010

Haziran 2010

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Şule AKBAŞ - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2010

Haziran 2010

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Timuçin YAKAR - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2008

Haziran 2008

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Hüseyin BOZ - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2008

Haziran 2008

Doktora Yeterlik Sınavı

Kamil Emre GERÇEKASLAN - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2008

Haziran 2008

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Gül Dişbudak YILDIZ - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2008

Haziran 2008

Doktora Yeterlik Sınavı

Hüseyin BOZ - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2007

Haziran 2007

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Melek AYDENİZ - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2006

Haziran 2006

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

R.Bilgehan POLATOĞLU - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2006

Haziran 2006

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

K. Emre GERÇEKASLAN - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2004

Haziran 2004

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Pınar UYSAL - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Eylül-2003

Eylül 2003

Akademik Personel Sınavı

Atatürk Üniversitesi Erzurum Meslek Yüksek Okulu Uzmanlık Sınavı Jüri Üyeliği - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2003

Haziran 2003

Tez Savunma (Doktora)

Neslihan DİKBAŞ - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-2002

Haziran 2002

Tez Savunma (Doktora)

Mehmet Murat KARAOĞLU - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Eylül-1999

Eylül 1999

Akademik Personel Sınavı

Atatürk Üniversitesi Hınıs Meslek Yüksek Okulu Araştırma Görevlisi Sınavı Jüri Üyeliği, - Atatürk Üniversitesi

Haziran-1999

Haziran 1999

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Aynur BABAGİL - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-1999

Haziran 1999

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Neşe ÖMEROĞLU - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-1999

Haziran 1999

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Canan KAYA - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Haziran-1998

Haziran 1998

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Mehmet Murat KARAOĞLU - Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı