Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Ekmeğin Organiği

Ekmek, Ankara Halk Ekmek , cilt.1, sa.1, ss.174-177, 2016 (Hakemli Dergi)

Transgenik Tahıllar

GIDA , cilt.32, ss.51-59, 2007 (Hakemli Dergi)

Organik Ekmek

GIDA , cilt.32, ss.195-203, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

STRATEGIES TO DELAY STALING IN BAKERY PRODUCTS AND PARTIAL COOKING METHOD

EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, ss.1218-1223

ARTIFICIAL AND FAKE MEAT

EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, ss.1208-1217

FOODS OF THE FUTURE

8th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2023, ss.129-132

Effect of Using Stale Bread Flour on Physical and Sensory Properties of Marie Type Biscuits

1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023

Marie tipi Büsküvilerde Bayat Ekmek Unu Kullanımının Fiziksel ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi

1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences , Bucuresti, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.244-253

THE EFFECT OF THE USE OF STALE BREAD FLOUR IN MARIE TYPE BISCUITS ON PHYSICAL AND SENSORY PROPERTIES

1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES, Bucharest, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.244-253

THE EFFECT OF STORAGE TIME ON TEXTURAL PROPERTIES IN PHYLLO (YUFKA)

EU 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON ON HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES, Bucharest, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.254-262

USING THE PARTIAL BAKING METHOD IN PRODUCTION OF RYE BREAD

3rd International Anatolian Congress on Scientific Research, Kayseri, Türkiye, 27 - 30 Aralık 2022, ss.372-377

THE EFFECT OF THE USE OF CAROB, ORANGE AND CARROT PULP ON TEXTURE PROFILE ANALYSIS OF TURKISH DELIGHT

3rd International Anatolian Congress on Scientific Research, Kayseri, Türkiye, 27 - 29 Aralık 2022, ss.531-538

Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi

6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Burdur, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2022, ss.1854-1861

Overview of 3 And 4 Dimensional Food Technology

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.501-505

Textural Properties of Phyllo (Yufka) Stored in Different Temperature and Time

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.496-500

THE RIPENING OF KIWIFRUIT BY APPLE

IV- INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.879-884

Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi

Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences, Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.356

The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil

1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019

Boza and Its Effects on Health

1.Uluslararası 4.Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, ss.181

A Review on Textural Profile Analysis of Meat and Meat Products

XIIIth International Conference of Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018

Effect of Stale Bread Flours on Textural Properties of Bread

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 Ekim 0208 - 21 Ekim 2018, ss.37-43 Creative Commons License

Food security, Food Waste and The Future of Food

17th International Nutrition Diagnostics, 9 - 12 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Pastırma Ve Protein Oksidasyonu

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.535

Pastırma and protein oxidation

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

The Possibility Of Reuse Of Stale Bakery Products

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Pastırma Ve Protein Oksidasyonu

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.535

Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259

Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259

Strategies For Increasing Resistant Starch In Starchy Products

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.892

The Possibility Of Reuse Of Stale Bakery Products

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Ekmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187

Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Ekmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187

2016Süneli Bugda Ylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Kmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Türkiye, 28 Kasım 2016

Effects of Whole Flour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 Ekim 2016 - 26 Ekim 2013, ss.205

Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.262

Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.262

GIDALARDA ATIKLARIN ÖNLENMESİ VE GERİ KAZANIMININ ÖNEMİ

Gıda Atıklarının Azaltılması ve Geri Kazanımı Semineri, Türkiye, 02 Haziran 2016

Effect of storage on germination and emergence in wheat

15th İnternational cereal and bread congress, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346

Effect of Storage Types on Germination and Emergence in Wheat

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346

Effect of Storage Types on Germination and Emergence in Wheat

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346

Kavrulmuş Bugday ve Arpadan Elde Edilen Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi

9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.185

Kavrulmuş Bugday ve Arpadan Elde Edilen Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi

9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.185

Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

The 3rd International Syınposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.109

Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.109

The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged -Wheat

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.108

The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged -Wheat

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.108

Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

The 3rd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

TAHıLLARDA LUNASİN

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.235

TAHIL VE ÜRÜNLERİNDE TEKSTÜRANALİZİ

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.386

Tahıl ve Ürünlerinde Tekstüranalizi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.386

Tahıllarda Lunasin

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.235

Tahıllarda Lunasin

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Tahıl ve Ürünlerinde Textür Analizi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

A New Approach to Delay Stalıng in Bakery Products: Part-Bakıng

14th Internatıonal Nutrltıon & Dıagnostıcs Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2 - 05 Eylül 2014

A New Approach to Delay Stalıng in Bakery Products: Part-Bakıng

14th Internatıonal Nutrltıon & Dıagnostıcs Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2 - 05 Eylül 2014

Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.101

Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.426

Effeets of Whole FIour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

The Effects of Cooking Time, Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather (Pestil): a traditional product in Turkey

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.342

The Effects of Cooking Time, Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather (Pestil): a traditional product in Turkey

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.342

The Effects of Cooking Time Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather Pestil A Traditional Product in Turkey

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

The Importance of Food Waste for the Environment

ICOEST’2013 - CAPPADOCIA, Nevşehir, Türkiye, 18 - 21 Haziran 2013, ss.361 Sürdürülebilir Kalkınma

Kısmi Pişirme Yönteminin Kepekli Ve Çavdar Ekmeklerinde Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi

International Scientific Conference of Young Researchers. Qafqaz University, Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013

Kısmi Pişirme Yönteminin Kepekli Ve Çavdar Ekmeklerinde Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi

International Scientific Conference of Young Researchers. Qafqaz University, Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013

Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.93

Kısmi Pişirme Yönteminin Fırın Ürünlerinde Kullanımı

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.237

Kısmi Pişirme Yönteminin Fırın Ürünlerinde Kullanımı

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.237

Tane ve Başak Halinde Farklı Şartlarda Depolanan Buğdaylarda Böcek Zararının Belirlenmesi

Türkiye IV. Organik Tarım Sempozyumu, Türkiye, 28 Haziran - 01 Temmuz 2010, ss.686-689

Yusufeli’nde Üretilen Pekmez, Pestil Ve Kömelerin Dokusal Özellikleri

Geçmişten Geleceğe Yusufeli Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2010, ss.271-278

Yusufeli’nde Üretilen Pekmez, Pestil Ve Kömelerin Dokusal Özellikleri

Geçmişten Geleceğe Yusufeli Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2010, ss.271-278

Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811

Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.418

Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811

Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.418

Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.615

Salam Üretiminde Mısırözü Yağı ve Brokoli Kullanım İmkanları

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.179

Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.615

Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour

International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38

Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar

Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368

Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368

Dirençli Nişasta

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366

Maillard Reaction Indicators In Cereal Products

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134

Textural properties of Vakfıkebir bread, a traditional Turkish sourdough bread

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.220

Textural properties of Vakfıkebir bread, a traditional Turkish sourdough bread

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.220

Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165

The investigation of availability of edxrf technique for observing bread staling

The Fourth Eurasian Conference on, Nuclear Science and its Application, Baku, Azerbaycan, 31 Ekim - 03 Kasım 2006, ss.151

Ekmeğin Bayatlaması ve Tayin Metotları

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.123-133

Genetik Modifiye Tahıllar

4.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2005, ss.113-124

Genetik Modifiye Tahıllar

4.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2005, ss.113-124

Vakfıkebir Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ

XIII: Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.387-394

Farklı Modifiye Yöntemlerinin Nişastanın Fizikokimyasal ve Termoanalitik Özellikleri Üzerine Etkisi

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.289-297
Kitap & Kitap Bölümleri

FIRINCILIK ÜRÜNLERİNDE KISMİ PİŞİRME TEKNOLOJİSİ

HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, HAMİT KÖKSEL, Editör, SİDAS MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.371-383, 2021

Preservation of Part-Baked Products

Handbook of Food Preservation, Mohammad Shafur Rahman, Editör, Taylor , Florida, ss.207-224, 2020

Part-Baked Products

Minimally Processed Foods. Technologies for Safety, Siddiqui M.W., Editör, Springer, London/Berlin , London, 2015

Soğukta Muhafaza Tekniği

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları, Erzurum, 2010
Bilirkişi Raporları
Metrikler

Yayın

242

Atıf (WoS)

353

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

409

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Scholar)

299

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

10

Proje

39

Tez Danışmanlığı

15

Açık Erişim

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları