Prof. Dr. Mehmet Murat KARAOĞLU


Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği


WoS Araştırma Alanları:


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

İş Telefonu: +90 442 231 2492
Web: https://avesis.atauni.edu.tr/mmurat
Posta Adresi: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü - Erzurum

Metrikler

Yayın

216

Yayın (WoS)

49

Yayın (Scopus)

48

Atıf (WoS)

438

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

526

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (Scholar)

323

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

23

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

18

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

26

Proje

38

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

24

Açık Erişim

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1998 - 2002

1998 - 2002

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliiği, Türkiye

1995 - 1998

1995 - 1998

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliiği, Türkiye

1989 - 1994

1989 - 1994

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliiği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2002

2002

Doktora

Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Teknolojik ve Mikrobiyolojik Özellikleri

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliiği

1988

1988

Yüksek Lisans

Farklı Yöntemler Uygulanarak Elde Edilmiş Modifiye Nişastaların Kek Kalitesi Üzerine Etkileri

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliiği

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Gıda Teknolojisi

Hububat Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2013 - Devam Ediyor

2013 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi

2008 - 2013

2008 - 2013

Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi

2003 - 2008

2003 - 2008

Yrd. Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi

1995 - 2003

1995 - 2003

Araştırma Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi

Yönetimsel Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Senato Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Doktora Yeterlilik Komisyonu

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Staj Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Staj Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2015 - 2018

2015 - 2018

Bölüm Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2015 - 2018

2015 - 2018

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

2009 - 2017

2009 - 2017

Farabi Programı Kurum Koordinatörü

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2009 - 2017

2009 - 2017

Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2009 - 2017

2009 - 2017

Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2012 - 2013

2012 - 2013

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2012 - 2013

2012 - 2013

Fakülte Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Akademi Dışı Deneyim

2005 - Devam Ediyor

2005 - Devam Ediyor

GMO Erzurum Temsilcisi

Meslek Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası, GMO Erzurum Temsilcisi

2005 - Devam Ediyor

2005 - Devam Ediyor

Gıda Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi

Meslek Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi

1995 - Devam Ediyor

1995 - Devam Ediyor

Öğretim Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Öğretim Üyesi

2001 - 2017

2001 - 2017

Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Müdürlüğü

Diğer, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Müdürlüğü

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Uzmanlık Alan Dersi 2

Gıdalarda Reolojik Özellikler

Nişasta Kimyası ve Teknolojisi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıdalarda Tekstür

Tahıl Ürünleri Teknolojisinde Yeni Gelişmeler ve Özel Konular

Uzmanlık Alan Dersi I

Tahıl ve Ürünlerinde Muhafaza ve Kalite Kontrolü

Lisans

Lisans

Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri Sürdürülebilir Kalkınma

Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi

Beslenme ve Sağlık

Tarım, İnsan ve Tüketim

Soğuk Tekniği

Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II

Beslenme İlkeleri

Gıda Kimyası

Yönetilen Tezler

2025

2025

Yüksek Lisans

Poğaça üretiminde yağ ikame maddesi olarak oleojel kullanımı

Karaoğlu M. M. (Danışman)

E.KARAMAN(Öğrenci)

Makaleler

Tümü (94)
SCI-E, SSCI, AHCI (46)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (49)
ESCI (2)
Scopus (48)
TRDizin (24)
Diğer Yayınlar (31)

2016

2016

29. Ekmeğin Organiği

Karaoğlu M. M.

Ekmek, Ankara Halk Ekmek , cilt.1, sa.1, ss.174-177, 2016 (Hakemli Dergi)

2008

2008

62. Tahıllardaki Alkilresorsinoller

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

Gıda Mühendisliği Dergisi , cilt.27, sa.1, ss.66-71, 2008 (Hakemli Dergi)

2007

2007

66. Transgenik Tahıllar

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

GIDA , cilt.32, ss.51-59, 2007 (Hakemli Dergi)

2007

2007

69. Organik Ekmek

KARAOĞLU M. M.

GIDA , cilt.32, ss.195-203, 2007 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. A Serious Hazard in Processes in Contact With Dust: Dust Explosion

KARAOĞLU M. M., HANOĞLU A.

Selçuk 11th International Conference on Applied Sciences, Konya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2024, ss.127-131, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

2. An Environmentally Friendly Method For Starch Modification: Enzymatic Treatment

KARAOĞLU M. M., HANOĞLU A.

Selçuk 11th International Conference on Applied Sciences, Konya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2024, ss.132-138, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

3. Textural Properties of Oleogels Produced in Various Forms

KARAMAN E., KARAOĞLU M. M.

International 8 th Usbilim Health, Engineering and Applied Sciences Congress, Diyarbakır, Türkiye, 26 - 28 Kasım 2024, ss.152-159, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

4. Use of Texture Analyzer in Cereal Products

KARAOĞLU M. M.

1. International Ayasofya Scientific Researches and Innovation Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 17 Kasım 2024, ss.940-951, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

5. A Different Approach to Wheat Storage: Storıng in Spike

KARAOĞLU M. M.

1. International Ayasofya Scientific Researches and Innovation Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 17 Kasım 2024, ss.932-939, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

6. The effect of usıng of carob powder, butter and olıve oıl on rheologıcal propertıes of spreadable chocolate

Shiehzadeh R., KARAOĞLU M. M., BEDİR Y., HANOĞLU A.

International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.272-277, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

7. The effect of rehydratıon process on the textural propertıes Of carrot, radısh and cucumber

HANOĞLU A., BEDİR Y., KARAOĞLU M. M.

International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.266-271, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

8. Food Security of the Future: Sustainable Nutrition

BEDİR Y., KARAOĞLU M. M.

Balkan 10th International Conference on Applied Sciences, Kırklareli, Türkiye, 6 - 07 Ocak 2024, ss.211-217, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

9. STRATEGIES TO DELAY STALING IN BAKERY PRODUCTS AND PARTIAL COOKING METHOD

KARAOĞLU M. M.

EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, ss.1218-1223, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

10. ARTIFICIAL AND FAKE MEAT

KARAOĞLU M. M.

EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, ss.1208-1217, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

11. FOODS OF THE FUTURE

KARAOĞLU M. M.

8th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2023, ss.129-132, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

12. Effect of Using Stale Bread Flour on Physical and Sensory Properties of Marie Type Biscuits

YEŞİL F., BEDİR Y., KARAOĞLU M. M.

1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

13. Marie tipi Büsküvilerde Bayat Ekmek Unu Kullanımının Fiziksel ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi

Yeşil F., Bedir Y., Karaoğlu M. M.

1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences , Bucuresti, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.244-253, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

14. THE EFFECT OF THE USE OF STALE BREAD FLOUR IN MARIE TYPE BISCUITS ON PHYSICAL AND SENSORY PROPERTIES

YEŞİL F., BEDİR Y., KARAOĞLU M. M.

1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES, Bucharest, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.244-253, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

15. THE EFFECT OF STORAGE TIME ON TEXTURAL PROPERTIES IN PHYLLO (YUFKA)

COŞKUN S., HANOĞLU A., KARAOĞLU M. M.

EU 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON ON HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES, Bucharest, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.254-262, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

16. USING THE PARTIAL BAKING METHOD IN PRODUCTION OF RYE BREAD

KARAOĞLU M. M.

3rd International Anatolian Congress on Scientific Research, Kayseri, Türkiye, 27 - 30 Aralık 2022, ss.372-377, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

17. THE EFFECT OF THE USE OF CAROB, ORANGE AND CARROT PULP ON TEXTURE PROFILE ANALYSIS OF TURKISH DELIGHT

Hanoğlu A., Karaoğlu M. M., Bedir Y.

3rd International Anatolian Congress on Scientific Research, Kayseri, Türkiye, 27 - 29 Aralık 2022, ss.531-538, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

18. Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi

YEŞİL F., KARAOĞLU M. M., BEDİR Y.

6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Burdur, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2022, ss.1854-1861, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

19. Textural Properties of Phyllo (Yufka) Stored in Different Temperature and Time

BEDİR Y., KARAOĞLU M. M.

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.496-500, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

20. Overview of 3 And 4 Dimensional Food Technology

ÇELİK C., BEDİR Y., KARAOĞLU M. M.

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.501-505, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

21. THE RIPENING OF KIWIFRUIT BY APPLE

BEDİR Y., KARAOĞLU M. M., HANOĞLU A.

IV- INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.879-884, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

22. Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi

Karaoğlu M. M., Başar Ş.

Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences, Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.356, (Özet Bildiri)

2019

2019

23. The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil

YAVİLİOĞLU Y., KARAOĞLU M. M.

1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

24. Boza and Its Effects on Health

YAVİLİOĞLU Y., KARAOĞLU M. M.

1.Uluslararası 4.Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, ss.181, (Özet Bildiri)

2018

2018

25. A Review on Textural Profile Analysis of Meat and Meat Products

ERDEMİR E., KARAOĞLU M. M.

XIIIth International Conference of Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

208

208

26. Effect of Stale Bread Flours on Textural Properties of Bread

Meral H., Bedir Y., Karaoğlu M. M.

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 Ekim 0208 - 21 Ekim 2018, ss.37-43, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2017

2017

27. Food security, Food Waste and The Future of Food

KARAOĞLU M. M.

17th International Nutrition Diagnostics, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

28. Strategies For Increasing Resistant Starch In Starchy Products

MERAL H., YAVİLİOĞLU Y., KARAOĞLU M. M.

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.892, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

29. Pastırma and protein oxidation

ERDEMİR E., KARAOĞLU M. M.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

30. Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread

Yavilioğlu Y., Meral H., Karaoğlu M. M.

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

31. Pastırma Ve Protein Oksidasyonu

ERDEMİR E., KARAOĞLU M. M.

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.535, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

32. The Possibility Of Reuse Of Stale Bakery Products

BASAR S., KARAOĞLU M. M.

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

33. 2016Süneli Bugda Ylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Kmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi

KARAOĞLU M. M., BAŞAR Ş.

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Türkiye, 28 Kasım 2016

2016

2016

34. Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Ekmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi

KARAOĞLU M. M., BASAR S.

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187, (Özet Bildiri)

2016

2016

35. Effects of Whole Flour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

KARAOĞLU M. M., BOZ H., MALEK S.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 Ekim 2016 - 26 Ekim 2013, ss.205, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

36. Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması

Karaoğlu M. M., Meral H.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.262, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

37. GIDALARDA ATIKLARIN ÖNLENMESİ VE GERİ KAZANIMININ ÖNEMİ

KARAOĞLU M. M.

Gıda Atıklarının Azaltılması ve Geri Kazanımı Semineri, Türkiye, 02 Haziran 2016

2016

2016

38. Effect of storage on germination and emergence in wheat

KARAOĞLU M. M., AYDIN M.

15th İnternational cereal and bread congress, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346, (Özet Bildiri)

2016

2016

39. Effect of Storage Types on Germination and Emergence in Wheat

KARAOĞLU M. M., AYDIN M.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346, (Özet Bildiri)

2015

2015

40. Tepsi Kadayıf Tatlısının HMF ve Akrilamid Miktarı Üzerine Kozartma Sıcaklığı ve Sürenin Etkisi

KİMYA SEYYED C., KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M.

9.Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Erzurum, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

41. Kavrulmuş Bugday ve Arpadan Elde Edilen Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi

KARAOĞLU M. M., MALEK S.

9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.185, (Özet Bildiri)

2015

2015

42. Tepsi Kada Yıf Tatlısının HMF ve Akrilamid Miktarı Üzerine Kızartma Sıcakllgı ve Sürenin Etkisi

CHERAGHI K., KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M.

9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.113, (Özet Bildiri)

2015

2015

43. Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

KARAOĞLU M. M., BOZ H., negin z.

The 3rd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

44. The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged -Wheat

KARAOĞLU M. M., BASAR S., BOZ H.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.108, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

45. Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

KARAOĞLU M. M., BOZ H., Zabihollahi N.

The 3rd International Syınposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.109, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

46. Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

KARAOĞLU M. M., BOZ H., Zabihollahi N.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.109, (Özet Bildiri)

2015

2015

47. TAHIL VE ÜRÜNLERİNDE TEKSTÜRANALİZİ

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.386, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

48. TAHıLLARDA LUNASİN

BOZ H., KARAOĞLU M. M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.235, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

49. Tahıl ve Ürünlerinde Textür Analizi

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

50. Tahıllarda Lunasin

BOZ H., KARAOĞLU M. M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

51. Tahıllarda Lunasin

BOZ H., KARAOĞLU M. M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.235, (Özet Bildiri)

2014

2014

52. A New Approach to Delay Stalıng in Bakery Products: Part-Bakıng

KARAOĞLU M. M.

14th Internatıonal Nutrltıon & Dıagnostıcs Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2 - 05 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

55. Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

BOZ H., KARAOĞLU M. M.

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.426, (Özet Bildiri)

2013

2013

56. Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi

KARAOĞLU M. M., SERÇE İ.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.181, (Özet Bildiri)

2013

2013

57. Effeets of Whole FIour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

KARAOĞLU M. M., BOZ H., MALEK S.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

58. The Effects of Cooking Time Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather Pestil A Traditional Product in Turkey

BOZ H., KARAOĞLU M. M.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

2013

2013

59. The Effects of Cooking Time, Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather (Pestil): a traditional product in Turkey

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.342, (Özet Bildiri)

2013

2013

60. The efects of sucrose syrup glucose syrup and cooking time in the formation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in mulberry leather

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

12th International Nutrition & Diagnostics Conference, prag, Çek Cumhuriyeti, 27 - 30 Ağustos 2013

2013

2013

61. The Importance of Food Waste for the Environment

BOZ H., GERCEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., Aktaş N.

ICOEST’2013 - CAPPADOCIA, Nevşehir, Türkiye, 18 - 21 Haziran 2013, ss.361, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2013

2013

62. Kısmi Pişirme Yönteminin Kepekli Ve Çavdar Ekmeklerinde Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi

KARAOĞLU M. M.

International Scientific Conference of Young Researchers. Qafqaz University, Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013, (Özet Bildiri)

2012

2012

64. Cephalaria syriaca spp. ile Süne Hasarlı Bugdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Gelistirilmesi

BASAR S., KARAOĞLU M. M., BOZ H.

Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.257, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

65. The Efects of Sucrose Syrup, Glucose Syrup and Cooking Time in The Formation of Acrylamide and Hydroxymethylfurfural in Mulberry Leather (Pestil)

KARAOĞLU M. M., BOZ H.

12th International Nutrition & Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 27 - 30 Ağustos 2012, (Özet Bildiri)

2011

2011

67. Kısmi Pişirme Yönteminin Fırın Ürünlerinde Kullanımı

KARAOĞLU M. M., SERÇE İ.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.237, (Özet Bildiri)

2011

2011

68. Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri

KABAN G., KARAOĞLU M. M., KAYA M.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.93, (Özet Bildiri)

2011

2011

69. Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi

BOZ H., GERÇEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.212, (Özet Bildiri)

2011

2011

71. Textural Properties of Rebaked Cakes after Part-Baked and Stored at Room Temperature

KARAOĞLU M. M., GERCEKASLAN K. E., BOZ H., KOTANCILAR H. G., AKBAŞ Ş.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2011, ss.380, (Özet Bildiri)

2010

2010

72. Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri

YALINKILIC B., KABAN G., KARAOĞLU M. M., KAYA M.

1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.10, (Özet Bildiri)

2010

2010

73. Fırın Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

74. Textural properties of rebaked cakes after part-baked and stored at room temperature

KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E., BOZ H., KOTANCILAR H. G., AKBAŞ Ş.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Ekim 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

75. Tane ve Başak Halinde Farklı Şartlarda Depolanan Buğdaylarda Böcek Zararının Belirlenmesi

KARAOĞLU M. M., ÇALMAŞUR Ö.

Türkiye IV. Organik Tarım Sempozyumu, Türkiye, 28 Haziran - 01 Temmuz 2010, ss.686-689, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

76. Yusufeli’nde Üretilen Pekmez, Pestil Ve Kömelerin Dokusal Özellikleri

KARAOĞLU M. M.

Geçmişten Geleceğe Yusufeli Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2010, ss.271-278, (Özet Bildiri)

2010

2010

77. Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage

VELİOĞLU H., YILMAZ İ., KARAOĞLU M. M., YILDIZ H. N.

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.418, (Özet Bildiri)

2010

2010

78. Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert

BOZ H., GERÇEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., AKBAŞ Ş., KOTANCILAR H. G.

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811, (Özet Bildiri)

2009

2009

79. Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi

KARAOĞLU M. M., AYDENİZ M., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.615, (Özet Bildiri)

2009

2009

80. Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği

GERÇEKASLAN K. E., KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., BOZ H.

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.617, (Özet Bildiri)

2009

2009

81. Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.403, (Özet Bildiri)

2009

2009

82. Salam Üretiminde Mısırözü Yağı ve Brokoli Kullanım İmkanları

Şişik Oğraş Ş., Kaya M., Karaoğlu M. M.

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.179, (Özet Bildiri)

2009

2009

83. Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi

GERCEKASLAN K. E., KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., BOZ H.

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2009, ss.617, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

84. Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38, (Özet Bildiri)

2009

2009

85. Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi

KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E.

II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.58-61, (Özet Bildiri)

2008

2008

87. Dirençli Nişasta

KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E., KARAOĞLU M. M., BOZ H.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366, (Özet Bildiri)

2008

2008

88. Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.361-364, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

89. Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar

BOZ H., KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G., GERÇEKASLAN K. E.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368, (Özet Bildiri)

2008

2008

90. Maillard Reaction Indicators In Cereal Products

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G., BOZ H., GERÇEKASLAN K. E.

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134, (Özet Bildiri)

2007

2007

91. Textural properties of Vakfıkebir bread, a traditional Turkish sourdough bread

KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E.

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.220, (Özet Bildiri)

2007

2007

92. Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi

KARAOĞLU M. M., BOZ H., KOTANCILAR H. G., GERCEKASLAN K. E.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

93. The investigation of availability of edxrf technique for observing bread staling

SAGSOZ M., KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E., ERZENEOGLU S.

The Fourth Eurasian Conference on, Nuclear Science and its Application, Baku, Azerbaycan, 31 Ekim - 03 Kasım 2006, ss.151, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

94. Ekmeğin Bayatlaması ve Tayin Metotları

KOTANCILAR H. G., KARAOĞLU M. M., GERÇEKASLAN K. E., ERTUGAY M. F.

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.123-133, (Özet Bildiri)

2005

2005

96. Genetik Modifiye Tahıllar

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G., AYDENİZ M.

4.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2005, ss.113-124, (Tam Metin Bildiri)

2004

2004

97. Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.85, (Özet Bildiri)

2003

2003

98. Vakfıkebir Ekmeğinin Mikrobiyolojik Özellikleri

DİKBAŞ N., KOTANCILAR H. G., KAYA M., KARAOĞLU M. M.

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

2003

2003

99. Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

KOTANCILAR H. G., DİKBAŞ N., KARAOĞLU M. M.

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

2003

2003

100. Vakfıkebir Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

KOTANCILAR H. G., DİKBAŞ N., KARAOĞLU M. M.

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

2003

2003

101. FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ

KOTANCILAR H. G., DİKBAŞ N., KARAOĞLU M. M.

XIII: Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, (Özet Bildiri)

2003

2003

102. Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.17, (Özet Bildiri)

2002

2002

103. Farklı Modifiye Yöntemlerinin Nişastanın Fizikokimyasal ve Termoanalitik Özellikleri Üzerine Etkisi

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.289-297, (Özet Bildiri)

2002

2002

104. Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri

KARAOĞLU M. M., KOTANCILAR H. G.

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.387-394, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2021

2021

1. FIRINCILIK ÜRÜNLERİNDE KISMİ PİŞİRME TEKNOLOJİSİ

Karaoğlu M. M.

HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, HAMİT KÖKSEL, Editör, SİDAS MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.371-383, 2021

2020

2020

2. Preservation of Part-Baked Products

Karaoğlu M. M.

Handbook of Food Preservation, Mohammad Shafur Rahman, Editör, Taylor , Florida, ss.207-224, 2020

2015

2015

3. Part-Baked Products

KARAOĞLU M. M.

Minimally Processed Foods. Technologies for Safety, Siddiqui M.W., Editör, Springer, London/Berlin , London, 2015

2010

2010

4. Soğukta Muhafaza Tekniği

KARAOĞLU M. M.

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları, Erzurum, 2010

Bilirkişi Raporları

2021

2021

1. ULUSAL BESLENME KONSEYİ EKMEK BİLİM KOMİSYONU RAPORU

Karaoğlu M. M.

Sağlık bakanlığı, ss.45, Ankara, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Desteklenen Projeler

2021 - 2024

2021 - 2024

Doğal Yöntemler Kullanılarak Tam Buğday Unu Depolama Stabilitesinin Artırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora

(Proje Özeti)
KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), BEDİR Y.

2022 - 2023

2022 - 2023

Farklı bitkisel katkıların Tam un depolama stabilitesi üzerine tkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

Creative Commons License
KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), BEDİR Y.

2022 - 2022

2022 - 2022

Keçiboynuzu Portakal ve Havuç Posalarının Lokum Üretiminde Kullanım İmkanının Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), HANOĞLU A.

2022 - 2022

2022 - 2022

Keçiboynuzu Portakal ve Havuç Posalarının Lokum Üretiminde Kullanım İmkanının AraştırılmasSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

(Proje Özeti)
Karaoğlu M. M. (Yürütücü), Hanoğlu A.

2021 - 2022

2021 - 2022

Farklı Depolama Şartlarının Yufkalarda Dokusal ve Mikrobiyolojik Özellikler Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), COŞKUN S.

2015 - 2018

2015 - 2018

TAM TAHIL UNLARININ PESTİL ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKANININ ARAŞTIRILMASI

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), YAVİLİOĞLU Y., BOZ H.

2016 - 2017

2016 - 2017

Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması

TÜBİTAK Projesi , 3001 - Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı

Akköse A., Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

2015 - 2017

2015 - 2017

TAŞ DEĞİRMENDE ÖĞÜTME İŞLEMİNİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), MERAL H., BOZ H.

2014 - 2016

2014 - 2016

BAYATLAMIŞ FIRIN ÜRÜNLERİNDEN ELDE EDİLEN UNLARIN YENİDEN KULLANIM İMKANININ ARAŞTIRILMASI

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü)

2013 - 2015

2013 - 2015

Bayatlamış farklı Ekmeklerden Elde edilen Unların Kek kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

2013 - 2014

2013 - 2014

BAYATLAMIŞ FARKLI EKMEK ÇEŞİTLERİNDEN ELDE EDİLEN UNLARIN KEK KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü)

2012 - 2014

2012 - 2014

Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların kek kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

(Proje Özeti)
Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

2012 - 2013

2012 - 2013

KAVRULMUŞ BUĞDAY VE ARPADAN ELDE EDİLEN UNLARININ KEK KALİTESİ ÜZERİNE ETKİKİSİ"

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü)

2011 - 2012

2011 - 2012

KEKLERDE STEVYA BİTKİSİNİN TATLANDIRICI OLARAK KULLANILMASI VE KALİTE ÜZERİNE ETKİSİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü)

2010 - 2012

2010 - 2012

Pestilin Dokusal Özellikleri ve Bazı Bileşenleri Üzerine Üretim Metodu ve Bazı Katkıların Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)

2010 - 2011

2010 - 2011

PESTİLİN DOKUSAL ÖZELLİKLERİ VE BAZI BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ÜRETİM METODU VE BAZI KATKILARIN ETKİSİ.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KARAOĞLU M. M. (Yürütücü)

2010 - 2011

2010 - 2011

Laktik Asit Bakterilerinin Vakfıkebir Ekmeğinin Uçucu Bileşikleri ve Diğer Kalitatif Özellikleri Üzerine Etkileri

TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M., Kaban G.

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Journal of Food and Nutrition Sciences

Editörler Kurulu Üyesi

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Asian Journal of Agriculture and Rural Development

Editörler Kurulu Üyesi

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Food Science & Nutrition Technology

Editör

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Food Science and Engineering Research

Editörler Kurulu Üyesi

2009 - Devam Ediyor

2009 - Devam Ediyor

Gıda Müh. Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2005 - Devam Ediyor

2005 - Devam Ediyor

Gıda Mühendisleri Odası

Bölge Temsilcisi

2023 - 2023

2023 - 2023

Kodeks Komisyonu

Danışman

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Mayıs 2022

Mayıs 2022

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Ağustos 2024

Ağustos 2024

TÜBİTAK Projesi

1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı, GENÇ VE NATUREL GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Uşak Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Sakarya Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

2229 - Lisans ve Lisans Öncesi, Öğrt. ve Öğrc. Yönelik Bilimsel Etk. D. P., Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2024

Nisan 2024

TÜBİTAK Projesi

1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı, GENÇ VE NATUREL GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye

Ocak 2024

Ocak 2024

TÜBİTAK Projesi

1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı, KVS BİYOTEKNOLOJİ LTD. ŞTİ, Türkiye

Kasım 2023

Kasım 2023

TÜBİTAK Projesi

1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı, Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2023

Mayıs 2023

TÜBİTAK Projesi

3001 - Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye

Ocak 2023

Ocak 2023

TÜBİTAK Projesi

1501 - Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı, KONYA YILDIZI UN GIDA İNŞAAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Türkiye

Kasım 2022

Kasım 2022

TÜBİTAK Projesi

1501 - Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı, DURUKAN ŞEKERLEME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye

Ekim 2022

Ekim 2022

TÜBİTAK Projesi

1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı, GENÇ VE NATUREL GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye

Ekim 2022

Ekim 2022

TÜBİTAK Projesi

3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı, Selçuk Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2022

Nisan 2022

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Selçuk Üniversitesi, Türkiye

Mart 2022

Mart 2022

TÜBİTAK Projesi

3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı, Sakarya Üniversitesi, Türkiye

Mart 2022

Mart 2022

TÜBİTAK Projesi

1003 - Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı, Sakarya Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2021

Haziran 2021

TÜBİTAK Projesi

1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı, NFDS ARGE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Türkiye

Aralık 2020

Aralık 2020

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2020

Haziran 2020

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2020

Mayıs 2020

TÜBİTAK - AB COST Projesi

FAZLA GIDA A.S., Türkiye

Şubat 2020

Şubat 2020

TÜBİTAK Projesi

3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı, Selçuk Üniversitesi, Türkiye



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

25 Kasım 2021 - 27 Kasım 2021

25 Kasım 2021 - 27 Kasım 2021

2. Uluslararası / 12. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi

Oturum Başkanı

Ankara-Türkiye

01 Kasım 2017 - 01 Kasım 2017

01 Kasım 2017 - 01 Kasım 2017

10.Gıda Müh. Kongresi

Davetli Konuşmacı

Antalya-Türkiye

01 Haziran 2016 - 01 Haziran 2016

01 Haziran 2016 - 01 Haziran 2016

Effect of Storage Types on Germination and Emergence in Wheat. 15th International Cereal and Bread Congress. Book of Abstracts, Istanbul, Turkey. S 346.

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 439

h-indeksi (WOS): 14

Jüri Üyelikleri

Aralık-2024

Aralık 2024

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Ekim 2024 - Orta Doğu Teknik Üniversitesi

Mayıs-2024

Mayıs 2024

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Mart 2024. - Selçuk Üniversitesi

Aralık-2023

Aralık 2023

Doçentlik Sınavı

doç. Eser inceleme - Bursa Uludağ Üniversitesi

Ağustos-2023

Ağustos 2023

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

- Balıkesir Üniversitesi

Şubat-2023

Şubat 2023

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

- Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Ekim 2022 (iLKEM DEMİRKESEN MERT) - Ankara Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Ekim 2022 (SEÇİL TÜRKSOY) - Ankara Üniversitesi

Kasım-2022

Kasım 2022

Akademik Kadroya Atama-Profesörlük

Profesörlük kadrosuna atanma (Halef DİZLEK) - Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Ekim-2022

Ekim 2022

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Şenol KÖSE, doçentlik kadrosuna atanma jüriliği - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

Eylül-2022

Eylül 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

SEDA COŞKUN, YÜKSEK LİSANS - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Mart 2022 (CemaL KASNAK) - Pamukkale Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Mart-2022 (Murat REİS AKKAYA) - Çukurova Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Sanatta Yeterlilik İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

YEŞİM YAVİLİOĞLU, TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2021

Ağustos 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

FATMANUR YEŞİL, Yüksek Lisans - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Sanatta Yeterlilik İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Tik üyeliği (Yeşim Bedir) - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2021

Mayıs 2021

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınavı - Süleyman Demirel Üniversitesi

Kasım-2020

Kasım 2020

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Jüri Üyeliği (Doç. Dr. Hüseyin BOZ'un Doçentlik Kadrosuna Atanması) - Atatürk Üniversitesi

Mart-2020

Mart 2020

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, 2020-MART DÖNEMİ - SULTAN ARSLAN TONTUL - Selçuk Üniversitesi

Şubat-2020

Şubat 2020

Akademik Kadroya Atama-Profesörlük

Hülya GÜL- Profesörlik kadrosuna atanma Jüri Üyeliği - Süleyman Demirel Üniversitesi